شاد عزیزم
اوضاع چطوره؟
نمایش نسخه قابل چاپ
شاد عزیزم
اوضاع چطوره؟
شاد عزيز چطوري؟ خوبي؟ اوضاع بر وفق مرادت هست؟ كه اميدوارم باشه. آرزوي بهترينها رو برايت دارم.
شاد عزیزم .قربون دختر گل که اینقدر تلاش برای بهتر شدن زندگیش که هنوز آغاز نشده میکنهو عزیز دلم همه ی نوشته ها رو خوندم .بهت توصیه میکنم تو همین سایت 2 تا نوشته رو حتما بخونی یکیش تحت عنوان طلاق عاطفی و اون یکی هم در مورد مواردی است که مردا زندگی رو بر همسراشون تلخ میکنن .متاسفانه عنوان درستش یادم نیست اما بگردی خودت ÷یدا میکنی .خیلی خیلی جالب و واقعیه .
عزیز دلم امیدوارم هرگز و هرگز و هرگز تو زندگیت به جایی که من الان ایستادم نرسی .یعنی اونقدر از همسرت فاصله بگیری که حتی هزاران مشاور و صحبتو و....نتونه کمکت کنه .من از اینکه گفتی به بی تفتوتی رسیدی ترسیدم قربونت برم .این یهعنی جایی که من الان هستم بعد از سالها زندگی . علامت خطر ناکیه بخصوص برای تو گلم که تازه اول راهی . همه خیلی خوب پله پله راهنماییت میکنن .کاش من هم اون زمان راهنمای درستی داشتم .البته اینکه این راهنماییها جقدر میتونه کمکت کنه نمیدونم .آینده تمام تحمل تو رو به محک میذاره . با اینکه به زن بودن خودم میبالم و به تو گلم که مثل خودم .پوستت کلفته ...اما متسف میشم به حال خودمون زنا که با چه مشقتی باید زندگیهامونو بسازیم .اما اخرش میرسیم اول خط بی تفاوتی .امیدوارم نراحتت نکرده باشم .حتما او مقالاتو بخون .بهترینهای زندگی رو برات ارزو میکنم گلم ...
ببخشید غلط املائی زیاد داشتم .معذرت میخوام
الینا و حرف دل عزیز ممنون، فعلا همه چیز نرمال شده، منم بهترم..
:72: :72:
کیمیا خاتون عزیز ممنون، در حال حاضر یکم از حالت بی تفاوتی اومدم بیرون، اما الان که اومدم بیرون میگم کاش میشد دوباره بی تفاوت بشم! اونطوری خیلی بهتر بود، از هیچ کس و هیچی ناراحت نمی شدم، خیلی بهتر بود...
خوشحال میشم که از تجربه هاتون استفاده کنم، چون من هم دوست ندارم که نسبت به زندگیم دلسرد بشم.
:72:
شاد عزيز بي تفاوتي باعث مي شه كه كم كم به خودت هم بي تفاوت بشي اما حالا كه مي گي كمي از بي تفاوتي دوري گرفتي ممكنه كمي ناراحتي بكشي اما احساساتت رو گم نمي كني.
سلام خانومی
خیلی خوبه که همه چیز نرمال شاد عزیزم پس تو هم سعی کن تو این شرایط نرمال باشی نه از این ورم بوم نه از اون ور بوم نباید بیفتیم همیشه وسط بوم امنیتش بهتره
مراقب خودت باش عزیزم
امیدوارم همیشه مثل اسمت شاد باشی گلم
بلوم و دانه عزیز ممنون:72:
سعی می کنم سختیش رو تحمل کنم تا به شرایط مناسب برسم، حواسم هم به لبه بوم هست:46:
سلام شاد عزيز. نه خيلي بي تفاوت باش و نه خيلي زندگي رو به خودت سخت بگير. تعادل بهترين چيزه. به اميد روزهاي خيلي شيرين براي تو عزيزم.
:46:نقل قول:
نوشته اصلی توسط harfedel
:72: :72: