چندوقتیه ازمهاجربینشان ویاپیزان 2خبری نیست.
امیدوارم هرجاهستندحالشون خوب باشه .:72:وماراازاحوالاتشون بی خبرنزارند.:43:
نمایش نسخه قابل چاپ
چندوقتیه ازمهاجربینشان ویاپیزان 2خبری نیست.
امیدوارم هرجاهستندحالشون خوب باشه .:72:وماراازاحوالاتشون بی خبرنزارند.:43:
دوستان این آقای ابراهیمی هم چند وقتیه نیست.البته میدونیم که مشکل اینترنتی دارندوخدارو شکر جای نگرانی نیست.
فقط خواستم یادی ازش بکنیم.که بدونه حتی مواقعی که حضور نداره جاش تو قلبهامون محفوظه وبه یادشیم.
سلام به اعضای خوب تالار همدردی
چند وقت مشکل اینترنتی دارم اینترنت پر سرعت دولتی کنسل کردم اینترنت پر سرعت شاتل خریدم شاتل گفته از 27 اذرحساب کنید 10 رو ز تا 15 رو ز اینترنت پر سرعت شاتل وصل شود منتظر شاتل اینترنت پر سرعت وصل کند الان اینترنت نداشتم اینترنت هوشمند شاتل به تالار امدم ازخانم داملا به یاد من بودند خیلی تشکر و قدردانی می کنم اینترنت شاتل 10 رو ز تا 15 رو ز وصل شود به تالار بر می گردم دلم برای تالار و اعضای خوب تالار خیلی تنگ شده است پیگیری می کنم اینترنت پر سرعت شاتل 10 رو ز تا 15 رو ز و زودتر وصل شود10 رو ز تا 15 رو ز اینترنت پر سرعت وصل شود به تالار بر می گردم با قدرت به کار در تالار ادامه می دهم منتظر باشید به تالار بر می گردم براتون ارزوی موفقیت وسلامتی می کنم:72::72::72::72:
الهی عظم البلا و برح الخفاء ...:302:
التماس دعا :323:
خدایامشکل بی دل وبرطرف کن.:323:
میگن
شانس یکبار در خونه ادم رو میزنه
ولی بد شانسی دستش رو از رو زنگ ور نمیداره
بدبختی هم که کلید داره هر وقت بخواد میاد تو !
امیدوارم براتون، زنگ بدشانسی بسوزه ، بدبختی کلیدش رو گم کنه و شانس اینقدر در بزنه که روزی بگی، خونه نیست!
ممنونم.
دیشب چند بار دعای عظم البلا رو خوندم و بعد از کلی اینور اونور کردن بالاخره خوابم برد. نزدیکهای سحر خواب میدیدم که خدا ما رو (من و همسرم) را دعوت کرده به ملاقات یا جلسه ای با خودش! یک نگاههایی به اسمان و نداها و حالتهای عجیبی بود. احساسی از بیم و امید همه وجودم رو پر کرده بود که خدا با ما چکار دارد و قرار است راجع به چه چیزی صحبت بشود. خلاصه در تلاش و تکاپویی بودیم (بیشتر من) برای جمع کردن وسایل و تدارک این ملاقات (دقیقا یادم نیست ولی فکر کنم حالا کوتاه یا طولانی مسافتی را هم باید برای رفتن به این ملاقات میرفتیم).
کسی تعبیر خواب بلده؟ این خواب خوبه یا باید تدارک رفتن ببینم (مردن هم بد نیست)؟ هرچی توی کتابهای تعبیر خواب گشتم چیزی راجع به خدا نیود.
خیلی خواب خوبیه.:310:
وقتی خوابی میبینی قبل ازاینکه به کسی حرفی بزنی خودت به زیبایی تعبیرش کن ودرصورت نافهوم بودن خوابهایی که میبینی سریع صدقه بده تاشروبلارفع شه.:46:
سلام بی دلم
انشالله خیر باشه گل بانو .
خیلی هم خواب خوبی است. سفر روح است .
چه قدرتی دارد روح برای سفر کردن به جاهای خوب خوب . مگه نه گل بانو؟!
کتاب رویاهای یونگ را که بخوانی متوجه می شوی که او معتقد است که رویاها ی شبانه افکار روزانه هستند برخواسته از بستر آگاه و یا ناخودآگاه مغز .
پس گلم خیره . روزها به چیزهای خوب خوب خوب خوب فکر کن . ذهنت را از بیماری و ....................دور نگه دار فراوان . :324::46:
دوست دارم یک خروار . :46::43:
چه خواب خوبی...
دگرش چو باز بینی غم دل مگوی بی دل :)
که شب وصال کوتاهست، سخن دراز باشد