سلام اعضا خوب تالار من يك خبر خوبي دارم:72::72:
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام اعضا خوب تالار من يك خبر خوبي دارم:72::72:
سلام. خسته نباشید همگی
ممنون از نظر لطفتون شرمنده کردید :72:
یک خسته نباشید هم به کیوان عزیز بگویم که همواره مدیر لایق و توانایی بوده.
دلیل برگشتنم را پرسیدید (البته بودیم ولی با نام دیگر):
""خوابیدم و خواب دیدم زندگانی جمال و زیبایی است.
بیدار شدم و فهمیدم زندگی عبارت از وظیفه شناسی است.""
اما شاید دلیل اصلی دریافت پیغامی از سوی دوستی بود (که در همین جا ازش تشکر می کنم) که می گفت اعضاء سراغت را می گیرند.... من هم آمدم یک مقاله ای بزنم و ماه مبارک رمضان را به شما عزیزان تبریک بگم و از کسانی که حالمان را پرسیدند تشکر کنم تا اینکه به درخواست شما حالا این گونه درخدمتیم... هرکی مخالفه دستاشو ببره بالا(خوبه اینجا شکلک دست نداریم :311: )
من مدتی که غایب بودم فضای تالار بسیار تغییر کرده...چون وقتی برگشتم و یه دوری زدم صمیمیت...پویایی...نواندیشی... انعطاف رو در تمامی اعضاء و مدیران و در تک تک پست ها مشاهده کردم. ماشاالله اعضاء پابه پای نگرش و هدف تالار همدردی چنان رشدی در نظردهی و انعطاف داشته اند که من خودم وقتی پست های زیبای شما رو می خونم فکر می کنم رفتم پیش یک روان شناس و مشاورماهر.
واقعا تبریک میگم بهتون.......من هم قطعا بعد از این از نظریات خوب شما برای پیشرفت استفاده می کنم.
بدرود :72:
منم به همگی تبریک میگم
حیف اومدن نقاب با رفتن مهتاب همزمان شد:72:
مهتاب جان میشه لطف کنی کد دار و تلگرافی حرف نزنی؟
رفتن؟!!!
برای چی؟ مشکلی پیش اومده؟
بگو شاید بتونیم کمکی کنیم.:43:
.................
آ نگاب! خوش جلدز:)
بابا من حالا حالا ها دست از سر این تالار و شماها برنمیدارم
تازه پیداتون کردم
منظورم اینه که مهتاب کمرنگ میشه
از جمع خودمونیمون میره.
شایدم اینبار خودم خودمو پررنگ کردم.الله اعلم.ببینم چی میشه
راستی بی دل!
گشه باشاریسان تورکی.دوزون د گوروم، سن ده؟؟؟؟؟؟؟؟
به به بببین کی اینجاست ! آقا صابر گل . صابر جان خیلی خوشحالم که دوباره فعالیتت رو از سر گرفتی و بقولی !! پر رنگ شدی .
خوش بر گشتی http://www.pic4ever.com/images/cancan.gif http://www.pic4ever.com/images/cancan.gif http://www.pic4ever.com/images/cancan.gif
سلام بر نقاب عزیز
خوش آمد میگویم آمدنت را برادرم:104::104::104:
همین جمع بودن ها و صفا و صمیمیت هاست که خود عشق است ،:43::43:
امیدوارم به برکت ماه مبارک رمضان خدا این عشق را همیشه مستدام بداند:323: ،هر چند همیشه کسایی باشند که باعث تفرقه هستند ،خدا به راه راست هدایتشان کند
نقاب جان ما تو را همینطوری قبول داریم ،با همین دانسته هایتان ، که همین دانسته ها نیز بر ما که هیچ نمی دانیم غنیمت هست :104::104::104:
به هر حال بازگشتتان را به خانه خودت ،تبریک عرض میکنم برادر عزیزم ،نقاب جان
سلام به همه دوستان گلم..... آني جان چه خوبه كه مثل هميشه پر از انرژي هستي و سلامت....:46:
نقاب عزيز سلام ..... منم خيلي خيلي خوشحالم كه نقاب رو دوباره با نقاب ميبينم.....:104:
خسته نباشين و رسيدن بخير ....:82:
منتظر نوشته ها و اظهار نظرهاي جالبتونيم جناب مدير شماره .....؟؟
نماز و روزه هاتونم قبول و بازم خوش اومدين .... :72::72:
دوستان كسي ميدونه جناب baby كجان؟؟؟
نقاب !!!
چه نام آشنایی ! به واقع آشنا .
نقاب پسر خوب و گلم که همیشه به وجودت افتخار کرده ام و بارها و بارها این افتخار را فریاد زده ام .
امروز که به این فضا ی حال و احوال پا گذاشتم و این همه مهر را شاهد بودم به یاد نقاب یکی از اعضای خانواده ی مجازی - حقیقی - واقعی خودمان افتادم که با وجود سن کم توانایی و آگاهی بسیار خوبی دارد و راهنمایی های خوب و درستی می کرد و می کند .
به هر ترتیب این فضای حال و احوال که " استر" + " مستر سنگ تراشان" برایمان مهیا کردند و تدارک دیدند بازنوازی خاطرات خوب یک خانواده ی بزرگ است و حضور پر رنگ تو و چه سعادتمند هستیم که باز هم تو را در جمع دوستان و خانواده ی تالار داریم .
به وجود نازنین تو افتخار می کنم . با تمام وجود افتخار می کنم پسرم .
به خانه خوش آمدی
سلام بر همگی
طاعات و عبادات قبول
نقاب آمد و خوش آمد
حالا شد برادر گرامی :104: ، نقاب با حال و هوای نقابی که راهنمائیهای خوب میداد و متواضع بود را ما انس گرفته بودیم ، حالا هم ان شاء الله که همون نقاب را برگردونده باشی پیش ما :104:.
یاد سقراط و راز ندای سروش معبد دلف که سقراط باز گویش کرد افتادم .
..... وقتی دوستی نزدش آمد و گفت در معبد دلف بودم و گفتم به راستی دانا ترین فرد در آتن کیست ، ندایی می آید که هیچ کس دانا تر از سقراط نیست . سقراط مدتی به فکر فرو رفت و گفت راز پیام سروش معبد دلف را فهمیدم از او پرسیدند رازش چیست ؟ گفت : وقتی به خودم نظر کردم که داناترین نیستم و خیلی چیزهاست که من هنوز نمیدانم ، چرا سروش چنین گفته !! فهمیدم ، چون من می دانم که نمیدانم و بقیه تصور می کنند که می دانند و بنا به همین من بهره ام از دانایی به همین اندازه از اونها بیشتره چون من می دانم که نمیدانم و اونها نمیدانند که نمیدانند .
آری دوستان عزیز
ما هر چقدر هم در این تالار مفید باشیم و دانسته ها عرضه کنیم باید بدانیم باز هم خیلی چیزهاست :303: که نمیدانیم و دانستن حقیقی ، یعنی درک همین ، تا در اوج استادی هم همچنان حتی شاگرد شاگردان خود باشیم که گاه به جرقه ای راه روشنی پیش روی تفکرات ما باز می کنند ( و من بارها و بارها این را از شاگردانم تجربه کرده ام و حلاوتی دارد وقتی می بینی از شاگردت چیزی آموخته ای و مهمترین ثمره این روند تواضع است ) ،
من نقاب را اینگونه دیدم ، که در عین توانایی در مشاوره با سن کمش ،روند تعاملش با مراجعین همراه با
تواضع بود و آموختن ، لذا با جرأت میگم با این که سالها از من کوچکتره اما به شخصه همیشه از
رهنمائیهاش به مراجع بخصوص هم حسی ها ، و صبر و حوصله اش در رابطه با مراجع یاد می گرفتم
ببخشید که اینجا این حرفها را زدم نمیدونم چی شد که فی البداهه این شد .:)
در هر حال حالا که نقاب هم بازگشت بیایید دست در دست هم نهیم به مهر :43::72: تا همدردی خویش را کنیم آباد .:310:
.