ممنون دوست عزیز :104:
من همیشه اول تایپیک رو باز میکردم بعد در قسمت بالا "مشاهده آخرين ارسال اين تاپيک" رو می زدم که این مشکل رو داشتم.
نمایش نسخه قابل چاپ
ممنون دوست عزیز :104:
من همیشه اول تایپیک رو باز میکردم بعد در قسمت بالا "مشاهده آخرين ارسال اين تاپيک" رو می زدم که این مشکل رو داشتم.
با سلام
مشکل مذکور هم اکنون حل گردیده است.
با تشکر از پیگیری شما
:104: :104:نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
آقای سنگتراشان،
شما که راه حلش رو بلد بودید، چطور زودتر اقدام نکردید؟ :)
3-4 ماه پیش کلی ما اینجا راجع به این مشکل صحبت کردیم :)
ميشه بفرماييد چه بلايي سر تاپيك خانم solmaz66( با ميل زياد همسرم به س.ك.س چه كنم؟) اومد!؟
سلام مهرداد جان
شما می توانید از طریق لینک ارتباط با ما مشکلتون را با مدیریت در میان بگذارید.
با تشکر:72:
این موضوع به انجمن آزاد منتقل شده
می دونیم منتقل شده.سوال اینه که چرا؟ایشون یه مسئله شخصی مطرح کرده بود.
مدیران تالار موظف نیستند برای هر اقدام مدیریتی ریز و درشت قوانین را توضیح دهند.قوانین در تاپیک مستقل تشرح شده اند
تاپیکهای که مباحث آن مربوط به انجمن آزاد باشد یا مربوط دار شود
به آن انجمن منتقل میشود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط keyvan
دوست عزيز اگر توضيحي داشتيد حتما ارائه ميكرديد!
اين كار از همدردي واقعا بعيد بود!
البته كم و بيش از اينجور سانسورها در اينجا ديده بوديم ولي متاسفانه حتي شهامت توضيح دليلش در بين مسولين سايت وجود نداره!
اگر در آن تاپيك مطلب خلاف شرع و اخلاق زده شده بود ميتونستيد اون پست يا اون مطلب رو حذف كنيد و تذكر بديد نه اينكه كل تاپيك رو بندازيد دور(همون انتقال به انجمن آزاد!!!)
يا شايد استدلالتون اين باشه كه در اينجا افرادي با سنين مختلف وارد ميشن و درست نيست مطالبي درباره روابط زناشويي به طور آزاد و بي پرده روي سايت باشه،..در جواب اين استدلال خنده دار بايد گفت كه همه ما خيلي خوب ميدونيم كه اينروزا(متاسفانه!) هر بچه 12،13 ساله اي فيلترشكني ميكنه و به همه سايتهايي كه نبايد وارد بشه سر ميزنه و در رابطه با اين مسائل اطلاعاتشون خيلي بيشتر از من و شماست!!! پس الكي نميخواد نگران باشيم كه اگه يه موقع يه بچه اي اين مطالب رو بخونه عفت عمومي جامعه لكه دار ميشه!!!!!!!
به هر حال من جواب قانع كننده اي نگرفتم به نظرم اين حركت همدردي جز يه جور سانسور كوركورانه و سليقه اي چيز ديگه اي نيست! بازم متاسفم...
هر گونه پست و تاپيكي كه مغاير با اهداف خاص تالار همدردي در انجمن های عمومی تالار ارسال شده يا مي شود به جاي حذف و ويرايش به انجمن آزاد انتقال داده مي شود. تاپیکها و پستهایی که در چارچوب انجمن های همدردی قرار نمی گیرد به این انجمن انتقال داده می شود.
http://www.hamdardi.net/thread-13151.html