منم فعلا 200 تا
میشه 15500
نمایش نسخه قابل چاپ
منم فعلا 200 تا
میشه 15500
خدا اگه حتی یک نفر از ما به درگاهت آبرو داره خواهش میکنم به آبروی همان یک نفر دعاهای ما رو مستجاب کن. آخه این همه آدم دارن دعا میکنن و منتظرند . . . میدونم که جواب میدی.
من 300تا
میشه 15800
دلم می خواهد تمامتان را همچون مادران به آغوش بکشم و دستی آرام بر زلفتان بکشم .....
sorena_arman خیلی دوست دارم .
و همه رو ......... خیلی ....
خیلی سخته نشستن .. میدونم ....
همش تجسم میکنم .... دویدن ....
توی خیابون های شهر خیلی اذیت میشوم ...
دخترانی که با نشاط می دوند و می پرند .....
اما پرنده ما با بال های شکسته .....
ای خدا .... دیگه طاقت تموم شده ..........
چیکار داری میکنی ....
نقطه ذوب ما چند درجه است ؟
sorena_arman جان ؛ من با چندین دکتر و بیمارستان صحبت کردم اما وقتی نمی شود ، خوب نمیشود !
و چقدر بد است کلمه " نمیشود "
مطمئنی شما؟ آخه یکی از آشنایان من که بیمارستان طالقانی بستری بودند به خاطر تومور سرطانی و در کما بودند الان دوره شیمی درمانی رو طی می کنند. خانوم شادی برمی گرده. من به همین بغضم که الان ترکید شک ندارم برمیگرده.........براش دعا کنیم. تو رو به خدا. نمی دونم شاید کمک به مراکز خیریه و... راهی باشه برای نزدیکتر کردن قلب به خدا و استجابت دعا. شاید شادی اینطوری مطمئن بشه که ما اینقدرها هم تو منجلاب فرو نرفتیم که راضی نشه به برگشتن...نمی دونم...
ای به قربان دست خط شما .نقل قول:
نوشته اصلی توسط sorena_arman
منظور از نمیشود این است که راهی برای ارتباط و ... نیست .
آخه مگه یادت رفته .. بابا ما دوستای مجازی هستیم نه حقیقی :47:
بچه ها اشک من هم از بیماریه شادیه و هم از خلوص دلهای شما.
من اصلا حوصله نوشتن ندارم.
داره بارون میاد. هر وقت بارون میومد، شادی میرفت زیر بارون می ایستاد و دعا می کرد، من هم میخوام برم زیر بارون...
ای............ ای خدا خیلی غمگینم
خدا رو شکر که تو این اتاق تنهام و هر قدر گریه کنم کسی نمیبینه............
سورنا جان اقا حامد راست میگن ما غیر از دعا کاری نمیتونیم بکنیم
خدا تو رو بركت اين نزول آسمانيت شادي رو شفا بده. خدايا عاجزانه ازت خواهش مي كنم كه شادي رو به خانواده اش برگردون. خدايا ازت تمنا مي كنم. خدايا به دل پاك شادي قسمت مي دم كه برگردونش.