RE: از قصد داره اذيت ميكنه
ماندگار جان و حرفدل عزيز ممنون از اينكه هميشه منو راهنمايي كرديد.به خدا ميخواستم به حرفهاتون گوش بدم اما نميشد يعني شرايط بد نميذاشت .
بگم از اين دو سه روزي كه نبودم:
خدا رو شكر مشكلات حل شده ، شايان خيلي باهام حرف زد و گفت من حق دارم بهش شك داشته باشم اونم به خاطر دروغهايي كه ناخواسته بهم گفته.!
شايان هم به رحمان گفته بود كه به آرميتا زنگ بزنه و بگه ديگه حق نداره به من ام اس يا زنگ بزنه ميدونيد آرميتا چي گفته؟گفته كه خانوم شايان دست از سر من بر نميداره و اين در صورتيه كه اون مرتب به من زنگ ميزد كه همديگرو ملاقات كنيم يا مرتب ام اس ميزد.آدم مي مونه اين دوره زمونه به دختر اعتماد كنه يا پسر.چقدر به رحمان اراجيف گفته......خدا رو شكر تمامي ام اس هاي خودم و اون رو ذخيره كرده بودم.
ميخوام روي خودم كار كنم ،چطوري بگم ميخوام اخلاقم رو نسبت به شايان عوض كنم به نظرم يه كم خونسرد باشم خيلي به نفعم هست.اما نميدونم چطوري!وقتي دير مياد ناخواسته عصبي ميشم.
آفرین عزیزم همین بهترین کاریه که می کنی
امیدوارم هیچ وقت دیگه مشکلی برات پیش نیاد
طراوت عزیز برای تمرین کردن کنترل عصبانیتت هر وقت ایستاده بودی و عصبانی شدی سریع همونجا بشین و 7 بار سوره قل هوالله احد بخون یه نفس عمیق بکش و با خودت تکرار کن من عصبانی نیستم میدونم عزیزم تو اون لحظه خیلی سخته که اینکارو بکنی ولی شدنی و تاثیر زیادی داره اما درمورد شایان بهش فرصت بده و به خودت که دوباره یه زندگی پر از اعتمادو عشق شرع کنی
مينا جان ازت ممنونم ، برام دعا كن كه من بتونم اينكار رو انجام بدم.
از صبح هيچ خبري ازش نبود و ديشب هم شيفت شب بود،اصلا زنگ نزد منم با خودم كلنجار رفتم كه زنگ نزنم تا همين 10 دقيقه پيش كلي زنگ زدم بازم بي جواب موندم جواب ام اس ها رو هم نميداد تا اينكه بار آخر جواب داد و پرسيدم كجايي گفت خونه رحمان تازه اومدم طلبي كه داشتم بگيرم !!! حالا شما باشيد شاكي نميشيد كه جواب تلفن شما رو ................ تا 12 مياد شركت چه برخوردي داشته باشم؟
من فقط می تونم بگم اشتباه پشت اشتباه...
دوست عزيز من تازه مشكلتو خوندم ببخشيد كه هيچ كمكي نكردم ولي مطمئن باش برات دعا مي كنم...... ما رو بي خبر نذار
نازنين جان چرا اشتباه پشت اشتباه؟
ممنون همتا جان لطف ميكني.
ببين طراوت جان ، من كاملا مي تونم بفهمم كه تو چي ميگي ، چون من خودن عينه تو بودم !!!! حساس
اگه زنگ نميزد زماني كه من مهمترين كارو باهاش داشتم ، جواب تلفنشو نميداد ، زنگ پشت زنگ ، اس ام اس پشت اس ام اس و چه ميدونم از هر چيزي كه مي تونست اون لحظه ارتباطمو با اون برقرار كنه استفاده مي كردم و به قول خودت تو اين فاصله هزار و يك جور فكر بيهوده ميومد تو سرم !!!! حالا بعد كه جواب ميداد ، ميدوني چي مي گفت : دست از سرم بردار دختر ، چرا ولم نمي كني !!!! حالا منو ميديدي ، از كوره در مي رفتم و ..... اونم هر چي پشت گوشي مي گفت : بابا شوخي كردم دختر ، معذرت مي خوام و اينا ، مگه من ميشنيدم ، دو باره يه مدت قهر و ... طراوت عزيزم : بيا روشي رو كه من پيش گرفتم ، تو هم پيش بگير ، يه مدت طبق ميل همسرت رفتار كن ، يه مدت به حاله خودش بذارش ، يه مدت گيرهايه بيجا و به جا نده ، يه مدت خودتو سرگرم كارايه ديگه كن ، يه مدت از پله حساس شدن نسبت به همسرت بيا پايين ؛ بخدا ضرر نمي كني ،
من الان يه مدته كه همين روش و پيش گرفتم ، در جريان مشكلات من كه بودي !!! الان شكر خدا ديگه مثل سابق حرص تو دلم نمي كنم ، همش و ريختم بيرون و جاش يه دنيا عشق و خوبي گذاشتم .
ميدونم كه تو هم مي توني
ماندگار خوبم :72:
ديروز هر چي زنگ زدم جواب نميداد و بعد هم خطش رو دايورت كرد رو خط من :33: تو همون لحظه هم دوستش تماس گرفت و من گفتم خطش رو خط من دايورت كرده اونم گفت : با خط 919 تماس ميگيرم :163: منو ميگي داشتم رواني ميشدم تاليا داره اما 919 !!!نميدونستم چيكار كنم دوباره انواع فكرها اومد تو ذهنم.هر چي هم زنگ ميزدم چون دايورت بود نميتونستم تماس بگيرم .بهش ام اس زدم كه زود بيا بعد از 30 دقيقه كه اومد بهش گفتم گفت كه دوستم اشتباه گفته و منظورش تاليا بوده:223:((خيلي وقته كه تاليا رو به برادرش داده از زماني كه آرميتا زنگ زد)) ديگه چي داشتم بگم دوباره يه حس بد اما داد و بيداد نكردم و خيلي آروم گفتم باشه حرفت رو قبول دارم اونم ديگه حرفي نزد وقتي هم رفتم خونه ديگه حرفي از اين كه دوستش چي گفته به ميون نيومد.دوست داشتم دوباره ازش بپرسم اما پشيمون شدم.:160:
دوستهاي خوبم الان مشكل من شايان و اين پيچوندنهاش نيست مشكل منه اينه كه نميدونم چطوري بايد مثل ماندگار عزيز بيخيال شم وحرص نخورم اگه بتونم در رابطه با دير و زود اومدنهاش و بي تفاوتيهاش .......تو اين زمينه راهنماييم كنيد ممنون ميشم.