-
RE: میشه کمکم کنین
مرسی هما جان
منم چون می دونم خاله زنکیه اهمیت ندادم عزیزم باور کن اصلا برام مهم نیست چی می کن اوایل خیلی اذیت می شدم ولی الان به این نتیجه رسیدم اینا همین مدلین پس من چرا خودمو اذیت کنم
بقول نازنین مهم اینه که ما از خودمون راضی باشیم بقیه اصلا مهم نیستن راست می گی گلم مهم منو آرشیم
-
سلام بلوم جان. شرمنده از اينكه دير سر زدم. خيلي خوشحالم كه حال پدر آرش خوب شده و هم با تو خوب شده. دوستان نظرات خوبي دادند. اميدوارم كه شاهد سر و سامان گرفتن زندگي شما دو نفر باشيم. من كه براتون بعد از نمازم دعا مي كنم.
-
-
دوست عزیز سعی کن همونطور که به پدرش نزدیک میشی ، حسادت زنانه مادرش رو تحریک نکنی و به اوهم احترام بذار و محبت کن ، در این مواقع باید با سیاست برخورد کنی ، راستی وضعیت شوهر خواهرت چطوره ؟ آرومتر شده
-
سلام فطیمای عزیز
چشم سعی می کنم تعادل رو حفظ کنم
شوهر خواهرم فعلا حرفی نمی زنه ولی هنوزم د بعضی موارد اذیت میکنه که منو آرش دیگه عادت کردیم اونم خیلی بهتر شده ولی کلا عادت داره برای آرش بزرگتر بازی در می آره
سر قضیه منو ارش میکه من بالاجبار کنار اومدم چون شما ول کن نیستین ولی راضی کردن خانواده با خودتون من دخالتی نمی کنم
-
عزیزم این نشون میده صبر و متانت تو داره خودشو نشون میده ، این که تو همراه خانوادتی و آرش مجبور به این نمیکنی که مقابل خانوادش بایستد خیلی خوبه مطمئن باش موفق میشی
-
-
سلام خانومی . چه خبر ؟ اوضاع و احوال چطوره ؟
-
مرسی هما جان بد نیستم
این چند روز انقدر مشکلات بچه زیاد شده وخبرای بد میشنوم که اصلا موضوع خودم یادم رفته
-
سلام خانومی ؟ چه خبر ؟ اوضاع و احوال چطوره ؟ امیدوارم که مشکلاتت کمتر شده باشه .