RE: راهنمایی در نجات زندگی
نمی دونم چی بگم
خدا خیرشون نده اون کسایی رو که با زندگی دیگرون بازی می کنن و براشون مهم نیست که عاقبت این برخورداشون چیه
کار خوبی می کنی که خودت رو سرگرم می کنی به زندگیت برس و اون قسمتایی که مربوط به نامزدت میشه رو زود از کنارش رد شو
یه فیلمی بود که مرده زندگیش مثل یه فیلم میشه که کنترلی داره و هر قسمتی رو که دوست داره نگاه میکنه و هر جایی که بدش میاد رو میزنه میره جلو اسم فیلمه یادم رفته ولی اگه یادم اومد برات مینویسم تا نگاش کنی خیلی روت اثر خواهد گذاشت اثر مثبت
ممنون وهم عزیز
خیلی دوست دارم با این قضیه کنار بیام حتی دارم از قانون تلقین استفاده میکنم مرتب به خودم میگم خوب سرنوشته باید ساخت ولی در عمل کم میارم خیلی سخته تو بیداری بخوام بی خیال شم تو خواب دست بردار نیست همش خوابه خودشو خوانوادشو میبینمم مخصوصا این چند روز نمیدونم چه بلایی سرش اومده نمیدونم شایدم چون اولین رابطم بوده اینقدر اذیت میشم مخصوصا روابط خصوصی که داشتیم یاد آوریشون خیلی عذابم میده . باورت نمیشه این روزا اینقدر ذهنم درگیره اینقدر حرف و صحنه تو ذهنم میچرخه که اصلا نمیتونم تصمیمی بگیرم یا نظری بدم اغلب ساکت میمونم جون وافعا حرفی واسه گفتن ندارم خیلی نگرانم تو خونه هیچی حرفی نمیزنم وقتی میگن از وکیلت چه خبر دوست دارم خفشون کنم . خلاصه خیلی وضعم خرابه . ساعته 5 هم که میرسم خونه اصلا حال ندارم بیرون برم واسه مشاوره . حتی چند وقته آرایشگاه هم نرفتم . تصور روز طلاق و صیغه جدایی داره دیوونم میکنه. خیلی روزایه بدیه خدایا کمکم کن
دوست عزیزم من امروز تمام مطالبت رو خوندم حق داری واقعا شرایط سختیه ولی سعی کن با نزدیک شدن به خدا این روزهای سخت رو پشت سر بذاری از خداوند بخواه هر چی صلاحه اتفاق بیفته ، خدا رو شکر کن که زود شناختیش چون اگر قرار بود بعدها این اتفاق برات بیفته ضربش به مراتب مشکلتر بود می دونم روزهای سختی رو پشت سر میذاری ولی عزیزم اآرامشت رو با سرگرم کردن خودت به تفریحات سالم به دست بیار و سعی کن خودت رو نبازی مطمئن باش پایان شب سیه سپید است
با سلام مردمک
به علت طولانی شدن تاپیك و اینكه دارای بیش از 270 پست بوده و در حوصله اعضاء مخصوصا تازه واردین نیست كه با دقت همه آن را بخوانند، بنده این موضوع را می بندم.
پیشنهاد می دهم اگر مشكل یا مسئله جدیدی دارید به طور جداگانه در تاپیك جدیدی ایجاد كنید. اگر هم در همین رابطه هنوز مشكل دارید.
یك تاپیك جدید ایجاد كنید و سعی كنید با توجه به 270 پستی كه ارسال شده است به طور خلاصه در چند خط مشكلتون را بنویسید و در چند خط نتیجه ای را كه گرفتید بنویسید و بعد منتظر بمانید بنده و سایر اعضاء پاسخ بدهیم. اینطوری فكر كنم همه افراد با توجه به خلاصه شما بیشتر بتوانند كمك كنند.
یك توصیه عمومی به همه دوستان:
سعی كنید وقتی مشكلی طرح می كنید به راهكارها و روشهای حل مشكل توجه كنید. اینطوری با یاد گرفتن روش می توانید مشكلات و مسائل مختلف را حل كنید.
اما اگر بخواهید برای هر مشكلی جداگانه منتظر پاسخ و راه حل بگردید، همیشه محتاج و وابسته به نظرات دیگران خواهید ماند.
لذا سعی كنید با خواندن مقالات تالار این روشها را خوب بیاموزید و بعد با چند مورد از مشكلات خود تمرین كنید.
اینطوری نیاز نیست كه موضوعی با صدها پست داشته باشید و هر روز با نوشتن یك مسئله و نظرخواهی مسائل را حل كنید.
استقلال و خودبسندگی در حل مشكلات هدف نهایی همه ماست.