-
RE: حجاب
متاسفم برای اونایی که فکر میکنن میتونن جلوی دموکراسی رو با کج اندیشی بگیرن !
تا کی قراره مثال از قرآن بیاری ؟
بجان خودم اگه قرآن خونده باشی !
این داستانو بخون بدردت میخوره
یه روز یه معلم میره تو یه روستای دور افتاده و میخواد وظیفه ای که داره رو انجام بده
تو این روستای دور افتاده یه ملا هم تشریف داشتن و عالم اونجا بودن
ملا چون موقعیتش رو در خطر میبینه و میدونه که معلم حتما جای اونو خواهد گرفت مردومو جمع میکنه و معلم رو هم صدا میزنه
به مردم میگه این معلمه کافر هست و اومده شما رو از دین خدا برگردونه و کافرتون کنه
برا اثبات حرفش به معلم میگه رو تخته سیاه بنویس مار
معلم هم مینویسه مار
ملای عزیز گچ بر میداره و شکل مار رو میکشه رو تخته سیاه و به مردم میگه کدوم یکی از اینها مار هست
مردم محترم هم که پشت کوه بودن و از خدا بی خبر عکسی رو که ملا کشیده بود تایید میکنن و معلم رو از دهشون بیرون میکنن !
و تا آخر عمر آکبند میمونن !
مشکل ما اینه دوستان عزیز که مغز ما رو با خرافات پر کردن !
اگه میبینید این آیه از قرآن براتون میاره مشکل از اینه که آکبنده !
هر چی دلش میخواد انجام میده و میگه و دلیل کاراش رو هم قرآن و دین میدونه / واقعا عجب آدمای از خدا نترسی پیدا میشه !
خوش باشید و بای .
-
ایمان جان؛آقاجان من ول کن!!حوصله داری ها!!موسی به دین خود،عیسی هم به دین خود؛هنگامی که از ریشه دو دیدگاه با هم تفاوت بنیادین دارند،بحث کردن جز وقت تلف کنی فایده ای ندارد . . .تنها یک چیز می ماند که باورمندان به هر دو باور باید به باور طرف مقابل احترام وافر و کامل بگذارند.
-
در ایران خانم ها حجاب رعایت کند موفق وشاد باشید
-
سلام من تازه امدم و همه مطالب را الان خواندم.... چند مسئله نظرم را جلب کرد... اول اینکه متاسفانه یک تعدادی هنوز یاد نگرفتن چطور میشه با نظارتی مخالف عقاید خودمون به بحث و گفتگو پرداخت.... اینکه در اکثر پستها چیزی که خودشو نشون میده و تو ذوق میزنه طعنه هاست!!!!اینکه بخاطر سنمون غرور یک نوجوان را سعی میکنیم خورد کنیم(اگر یادتون باشه اقای محمد حسن طباطبایی که حافظ قران بودن و دکترای افتخاری گرفتن با اساتید بزرگی بحث کردن و صحبت کردن فقط 4 سال سن داشتن اما کسی سنشونو وسیله ای برای جلو گیری از رشدشون قرار نداد بلکه سعی کردن کمکشون کنند) !! و اینکه کسی با سن کم و تجربه کمتر به خودش اجازه بی احترامی میده!!اینکه می خوایم با استفاده از لغات سخت و قلمبه مهر تعید به سواد بیشتر خودمون نسبت به دیگران بزنیم!!! در صورتی که اگه به قران(کسانی که ادعا میکنند قران خوندن)دقت می کردیم و فقط نمی خوندیم که مطالب را مثل چوب توی سر مخالف خودمون بزنیم به روشنی میفهمیدیم چقدر شیوا و رساست که اعرب در زمان جاهلیت از شنیدش غرق در لذت می شدن!! چه خوبه که بجای خوندن کتابای برای اینکه نظر عقاید دیگران را سرکوب کنیم کتابایی هم راجع به چگونه ارتباط برقرار کردن با دیگران بخونیم و اینکه چطوری دیگران را اگر مطمئن شدیم راه درست میریم هدایت کنیم. دعای حضرت موسی وقتی میخواستن فرعون را هدایت کنند به یاد بیاریم از خداوند صبر و زبانی رسا و شیوا خواستند....که فکر نمی کنم اینجا کسی از حضرت موسی بالا تر باشه یا از فرعون بدتر!. سعی کنیم احترام بزرگتر را نگه داریم و سعی کنیم به کوچکترا بها بدیم... موفق باشید.
-
تمام اینها خرافات و افراط بیش از حده وگرنه چرا در کشور های آزاد با اینکه حجابی وجود نداره ولی آمار تجاوز و فحشا در زنانش کمتر از زنان در کشورهای اسلامیه!
همه اینها بر میگرده به باور های غلط افراد که 30 ساله درون ملت نفوذ کرده و الان طوری شده که همه حجاب رو به عنوان سپری که باعث عدم تجاوز به زنان میشه مطرح میکنن که کاملا غلطه اگه یه زن یا دختری خودش بخواد حتی اگه با سیمان هم خودشو بپوشونه باز کار خودشو میکنه در عین حال خیلی ها با وجود نداشتن حجاب افراد محترم و با عفتی هستند. حجاب یک چیز واقعا مسخره هست به طوری که اکثر کشورهای دنیا در مدارس و دانشگاها و ادارات خود حجاب رو ممنوع کردن چون باعث باور های غلط در مردمشون میشه همونطور که در بین ایرانیان این باور غلط شکل گرفته
-
با سلام و تشكر از نظرات همگي
در اين مقوله من هميشه با اين طرز نگاه به زن مخالف بوده ام ،اينكه مدام همه جا مي گويند ايمان مردان را با پوشيدن لباس هاي بد و عدم رعايت حجاب به لغزش نيدازيد ، از نظر من اين ايمان به هيچ نمي ارزد ، ايمان و پاك بودن زن يا مرد در مقام عمل ارزش پيدا مي كند اينكه يك زن و يك مرد را در محيطي بسته نگه داريم و به او يگوئيم نه حق استفاده از ماهواره داري نه اينترنت و نه هيچ زن يا مرد بي حجابي حق ورود به اين محيط را ندارد براي اينكه شما بايد آدم پاك و با ايماني باشي به نظر شما اين ايمان چقدر ارزش دارد ؟ چرا مدام در تمام سخنراني ها گفته مي شود زنان با حرف زدن شان با پوششان دل مرد را مي لرزانند ، و يا بر عكس ! انسان اگر تربيت انساني و ايمان پاك خدايي داشته باشد حتي در بدترين شرايط هم حاضر به انجام هيچ گناهي نمي شود چه رسد به اينكه با ديدن ناخن لاك زده پاي يك دختر ايمانش به باد رود !
بهتر نيست ديدمان را كمي عوض كنيم ! چرا بايد پوشش سياه را براي زنان ارج بدانيم و رنگ هايي كه از نظر روحي و رواني در دنياي افسرده امروز مي تواند روحيه آنها را شاد سازد را براي آنها حرام كنيم تنها به اين دليل كه جامعه اي پاك داشته باشيم و پيشگيري كرده باشيم ، آيا به نظر نمي رسد كه بايد ابتدا فكرها و دل ها را سالم ساخت و بعد ظاهر افراد را ! البته من با بدحجابي ها و آرايش هاي زننده بسيار فجيعي كه حتي در اروپا هم مثالش را نديده ايم مخالفم اما اينكه حتماً چادر مشكي و مانتو مقنعه مشكي حجاب محسوب شود شديداً مخالفم . در كل بايد انسان ديد والاتري از انسان بودن خود داشته باشد باور كنيد باقي مسائل بسيار آسان است !
-
درود بر دوستان عزیز
شاید گرد آفرید حق داشته باشه و نباید با او تند برخورد کرد...
او دوست دارد که ای کاش دختری بود باصورتی زیبا و بدنی جذاب و با وجودی پر از عفت در هنگام ظاهر شدن در نگاه عام خود را در اختیار مردان تصور میکرد(با عشق) و البته لذت میبرد...
درود بر قلب مهربان او
-
کی میگه حجاب معصونیته. حجاب آخر محدودیته. البته آقایون بهتر می تونن شعار بدن چون خودشون که راحت می گردن. تازه مگه همین الانش کم فساد تو جامعه ما هست. حد اقل دهکهای پایین جامعه که هنوز حالت سنتی و چادری خودشون رو دارند که فساد خیلی زیاده.
-
آزادی حجاب در ایران
آیتالله ابراهیم امینی، در خطبههای نماز جمعه قم گفت: “من به کشورهای اسلامی مختلفی رفتهام اما هیچ کجا این وضع نیست که خانمها به این شکل نصفه و نیمه حجاب داشته باشند. زنان در مصر، سوریه، اندونزی و مالزی یا حجاب کامل دارند یا بیحجاباند. اما در ایران خانمهایی را میبینیم که نصف مویشان بیرون از روسری است و نصف دیگر زیر روسری. این چه وضعی است که دچار آن شدهایم؟”.
امیدوارم این سخنان، مقدمهای باشد بر آزادی پوشش در ایران مانند کشورهای مصر، سوریه، اندونزی، مالزی و ….
کاش همه مسئولین کشور مثل آقای امینی فکر می کردند:104:
-
RE: آزادی حجاب در ایران
سلام شادزی
من چند ماه پیش به سوریه رفته بودم(انشاالله قسمت شما هم بشه)
در اونجا زنان محجبه حجاب رو فقط به پوشاندن مو میدونستند.خیلی برای ما جالب بود حدود 90 در صد با حجاب هاشون حتی یک تار موهاشون بیرون نبود ولی پاهاشون باز بود.جاتون خالی در نگاه اول آدم خندش میگیره ،آخه تعدادشون زیاد بود
دامن یک سری هم تا زانو بود ،دوست منم در مالزی میگفت حجاب اونها هم مثل مردم سوریه عجیب قریبه.(البته اکثرشون نه همشون)