یاری اندر کس نمی بینم یاران را چه شد
دوستی کی سر آمددوست داران را چه شد
شهریاران بود و خاک مهربانان این دیار
مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد
روزها گر رفت گو رو باک نیست
تو بمان ای که چون تو پاک نیست
*
نمایش نسخه قابل چاپ
یاری اندر کس نمی بینم یاران را چه شد
دوستی کی سر آمددوست داران را چه شد
شهریاران بود و خاک مهربانان این دیار
مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد
روزها گر رفت گو رو باک نیست
تو بمان ای که چون تو پاک نیست
*
من یه مدت زیاد تالار نمی اومدم. این بین نمی دونم چه اتفاقاتی افتاد که باعث این مسائل شد. به هر حال امیدوارم هر اتفاقی که افتاده ، برطرف بشه و ما با از دست دادن اعضای خوب تالار روبرو نشیم که خیلی ناراحت کننده است. امیدوارم مدیر تالار درصدد حل این مشکل هم بربیان...نقل قول:
نوشته اصلی توسط rsrs1380
با آرزوی روزهای بهتر برای تالار :203: :72:
اعتراض نیست دوستان ، اگر هم هست به مدیر نیست ....
به *برخی* است که با وجود ما احساس خفگی میکنند:305::305:
کجا آرمان عزیز؟ چرا انقدر یک دفعه و ناگهانی؟
:72:
سلام....نقل قول:
نوشته اصلی توسط rsrs1380
نمی دانم ...واقعا نمی دانم ...
چه بگویم!!!
آقای ارمان خداحافظی می کنند......اقای گردآفرید خداحافظی می کنند....لرد حامد گرامی می رود.....و دیگران دیگران....
شاید به قول دوستمان یک اعتراض است....
ولی آرمان عزیز و دیگر دوستان این رسمش نیست......رسم اعتراض و واکنش اعتراض ""رفتن"" نیست و در رفتن خلاصه نمی شود و نخواهد شد....
چرا باقی نمی مانیم.....آرمان و دیگر دوستان بزرگوارم یعنی آنقدر ضعیف شده ایم....
ارمان چه کسی بود که می گفت من کم نمی آورم و کلا بچه های جنوب سخت کوش و پر تلاش هستند....
به خداوند می دانیم مشکلات زیاد است....ولی می شود در فضای دوستانه گرد هم آمد و مشکلات را هم یاری همدیگر حل کرد...
می دانم اعتراض هر یک از دوستانی که خداحافظی کردند از چیست در جریان کار بودم ولی بخدا این رسمش نیست......این گونه عمل کردند تنها باعث ایجاد سوءتفاهم در بین اعضا می شود...
بیایید در همین تاپیک یا از طریق خصوصی بزرگان و پیشکسوتان تالار در یک جا جمع شوند و در مورد مشکلات گفت و گو نمایند ......
بنده که در حد پیشکسوت نیستم ...ولی این خواهش را از بزرگان تالار دارم نگذارید این محیط و این تالاری که تا به این جا محرم رازها و سخنان ما بوده از روند طبیعی خود خارج شود....
دست در دست هم دهیم.....مگر من و شما و دیگر اعضا و مدیر عزیز از یک نوع و یک دل نیستیم بله شاید اختلاف نظر داریم ولی یک دل هستیم و یک صدا....
می شود فقط صبری می خواهد........آرمان....گردافرید.. ....لردحامد.....سورنا.....کیوان.. .. طاهره....ساقی.....محمد ابراهیمی....شاد.....آنی.....و تمام پیشکسوت ها و بزرگان تالار که نامش را ذکر نکردم (بخاطر عدم تمرکز ذهن) بیایید یک جا جمع شویم و دل هایمان را از کینه ها بشوریم مگر چه می شود....بخدا به همین راحتی مشکلات حل می شود..
rsrs1380گرامی شما از کجا میدانید که از سوی اعضا قدیمی تلاشی برای پایان این اعتراض صورت نگرفته تا مانع از خداحافظی ایشان شویم,
ما کاربران که گرد قدیمی بودن بر روی نام کاربریمان نشسته قبل از اینکه چنین تایپکی ایجاد شود
از ترک کردن تالار مطلع میشویم؛اما وقتی که ایشان تصمیم قطعی خود را گرفته اند با وجود اینکه بارها خواستار تجدید نظر از سوی ایشان شده ایم, چه میتوان کرد؛بنده به شخصه از آرمان 26 گله مندم.
ایشان باید بیشتر به دوست دارانشان توجه کنند نه مخالفانشان.
بهر حال بنده هم مانند سایر دوستان از آرمان26 میخواهم تجدید نظر کند
یکی رک بگه ، کل کل باعث ترک این افراد از این سایت میشه ؟؟ یعنی بین کاربرهای قدیم ، مشکلی پیش می اید یا این کاربرها با برخی تازه واردها مشکل دارند ؟؟
:302::302::302:
آیا خواهش کنیم که ترکمون نکنید فایده داره؟
تو رو خدا آرمان جان بمونید و بزرگواری کنید...:203::203::203:
با سلام.
من هم ازتون خواهش میکنم بمونید..
اگر مشکلی هست بهتره حل بشه، رفتن علاج درد نیست..
ما به حضور گرم شما نیاز داریم..:72: :72: :72:
امیدوارم بهترین تصمیم را بگیرید.
موفق باشید.
واقعا جای تاسف داره...
من یه عضو جدیدم ولی مثل اینکه قدمم اصلا خیر نبود...
چرا باید همچین اتفاقی بیفته؟
مگه اسم این سایت همدردی نیس؟:122:
یا شایدم من اشتباه اومدم...