-
یک موضوعی از گذشتم هنوز یک موقع هایی فکرم رو مشغول می کنه .
ماجرا مربوط می شه به دوست دختر آخری که داشتم و پسر آبجی اش منو دید . به این فکر می کنم که پسر آبجی دوستم اگه منو ببینه چه برخوردی باش داشته باشم . یک کمی هم از بابت این موضوع نگرانم . خونه ی من یک سمت شهر هست و اون ها یک سمت دیگه . ولی محل کاره پسره نسبتا به خونه ی من نزدیکه و وقتی می خوام برم سمت مرکز شهر از اونجا می گذرم .
می خوام بی خیال گذشتم بشم . اما تنها چیزی از گذشتم که نمی تونم فراموشش کنم ، اون پسر هست .
راستش خوشم نمی یاد دیگه اینجا تایپیک جدید بزنم و اینم فکر نکنم موضوع مهمی باشه که یک تایپیک براش باز کنم ، با این وجود دوستان ببخشید که این بحث ربطی به موضوع تاپپیک نداره .
- - - Updated - - -
بچه ها من در مورد بیشتر امور زندگیم با برخی از دوستان صمیمی ام و همین طور خانواده ام صحبت می کنم .
اما در مورد اینکه با این دوست دخترم بودم و یکی از بستگانش منو با اون دید فقط اینجا حرف زدم . برای همین هم نمی تونم توی مجیط واقعی از کسی مشورت بگیرم .
-
سلام
من خودم چند بار خواستم برم وواقعا ميخواستم برم اما با لطفي كه دوستان درحقم دارند منصرف شدم.
ما نياز داريم گاهي اوقات بعضي حرفارو كه نميشه به هيچكس بگيم جايي مطرح كنيم ومشورت بگيريم.
خب زندگي شما مثل من نيست اما من واقعا به خاطر كمبود ايمانم گاهي خيلي كم آوردم و وقتي اومدم اينجا نوشتم تونستم بهتر درك كنم و حال بهتر الانمو مديون خداي مهربونم هستم كه توسط دوستاي خوبي كه اينجا دارم كمكم كرد تا به زندگي اميدوارتر بشم.
اين وسط گاهي اشك ريختم گاهي ناراحت شدم وگاهي نااميد اما باز خدا توسط شماها واطرافيانم نجاتم داد.
من واسه شما دعا ميكنم وشما هم براي من دعا كنيد تا شادو خوشبخت باشيم...
-
خدا حافظ بچه ها
سلام:72::72::72:
من براي هميشه هميشه هميشه ميرم.
خواستم بيخبر برم اما حس كردم ديني به گردنم ميمونه.
دوست ندارم هيچكدومتون از من دلخور باشيد.هركسي رو رنجوندم يا باحرفام وسر در گميم باعث ناراحتيش شدم لطفا منو ببخشه.
من اينجا خيلي چيزا ياد گرفتم.
دوست داشتم به بقيه هم كمك كنم اما ديگه نميتونم چون خودم خيلي خالي ام.
اميدوارم همتون خوشبخت بشيد.
من نتونستم خوب باشم اما شما بتونيد.:72::72::72:
-
سلام یوسف گمگشته گرامی :72:
امیدوارم این رفتن موقتی باشه.برید و نفسی تازه کنید و برگردید.به قول خودتون پر بشید از امید و برگردید.هنوز خیلی چیزا هست که باید یاد بگیریم.
قطعا هیچکس هیچکس هیچکس تو این تالار از رفتن شما خوشحال نمیشه.خودتونم میدونید.
ان شاءالله بچه ها با تایید این پست ، این موضوع رو به شما ثابت می کنن.:72::72:
فقط خدا :72::72::72:
-
سلام .
برای مدت چند ماه قصد خداحافظی از این تالار رو دارم.
اگر زندگیم روال طبیعیش رو طی کنه ، احتمالا اواخر سال بر می گردم.
اما اگر به مشکلاتی برخورد کنم که نیاز به کمک شما دوستان خوبم داشته باشم ، زودتر بر می گردم.
برام دعا کنید.
از همه و همه و همه دوستان ممنونم. این مدت چیزهای خیلی زیادی از شما و از این سایت یاد گرفتم. برای حل شدن مشکلات همگی دعا می کنم.
موفق باشید :43:
-
-
:82: ببخشید آب نبود پشت سرتون بریزم. قهوه ریختم.:72:
-
تشکر و خداحافظی
سلام.
میخواستم برم. اما دیدم بدون تشکر نمیشه.
فکر کنم جای تاپیکم هم درست نیست. ولی چون همیشه در همین انجمن روانشناسی عمومی مینوشته ام و با دوستان اینجا بیشتر آشنا هستم، همینجا نوشتم.
از تک تک اعضا به خاطر وقتی که برای راهنمایی و کمک به من صرف کردند و توجه کردند ممنونم.
ازمدیر همدردی، فرشته ی مهربان،جناب sciگرامی تشکر ویژه دارم.:72::72::72:
از تمامی دوستان در اینجا، مهرااد، دختر مهربون،آقای ammin،آقای estafT، آقای توجیه، ریحانه،میشل، گیسو،آقای توجیه،آقای جنوب سرخ،آقا مجید،ساکورا، آقای نگارگر،مینوش، شیدا،یاسی، نیکی،آقا کیوان،ترانه،بهارشادی،یلدا ، ویولت، مصباح الهدی،نوپو، آقای هوتی،و تمام آنهایی که الان نامشون در ذهنم نیست، تشکر میکنم. و امیدورام همگی مشکلاتشون حل بشه و سالم و موفق و شاد باشند.:72::72::72:
دیگه از دست پووه راحت شدید.....:biggrin:
خداحافظ
صلوات:103:
-
Pooh عزیز جدی میری؟یا اینکه ممکنه با یه نام دیگه برگردی؟:302:
چرا تصمیم به رفتن گرفتی؟
دلم برات تنگ میشه دوست خوب من!:47:
گاهی یه سری بزن.:315:
برایت آرزوی سعادت و خوشبختی می کنم!:72::72::72:
هر جا که هستی امیدوارم برات بهترین ها پیش بیاد:43:
-
اميدوارم بتوني با زمونه كنار بياي :sad: