مطففین با۳۶ آیه
انشقاق با۲۵ آیه من می خونم.
پائیزان جون اینطور می گی آدم دلش می گیری این تاپیک باید ادامه پیدا کنه.تا همیشه
نمایش نسخه قابل چاپ
مطففین با۳۶ آیه
انشقاق با۲۵ آیه من می خونم.
پائیزان جون اینطور می گی آدم دلش می گیری این تاپیک باید ادامه پیدا کنه.تا همیشه
سلام
این سوره ها رو هم من می خونم.
سوره بروج با ۲۲ آیه
طارق با ۱۷ آیه
اعلی با ۱۹ آیه
سلام.
بقیه ش هم با من.
تا آخر سوره ی ناس
سلام به همگی
صبح روز عیدتون بخیر
از حضورتون در این تاپیک معنوی بسیار متشکرم و از پاییزان عزیز بابت این تاپیک هم سپاسگزارم
امیدوارم دعای همتون قبول بشه
خیلی خوشحالم که کنار شما در این ماه دو بار قرآن را ختم کردیم
خسته نباشید و عیدتون مبارک:72:
دعایی كه امام علی ـ علیه السّلام ـ هنگام ختم قرآن میخواندهاند:
«اَللّهُمَّ اشْرَحْ بِالْقُرْآنِ صَدْری، وَ اسْتَعْمِلْ بِالْقُرْآنِ بَدَنی، وَ نَوِّر بِالْقُرْآنِ بَصَری، وَ اَطْلِقْ بِالْقُرْآنِ لِسانی،
وَ اَعِنّی عَلَیْهِ ما اَبْقَیْتَنی، فَاِنَّهُ لا حَوْلَ وَ لا قُوَّهَ اِلّا بِكَ».[1]
بار خدایا! سینهام را با قرآن گشاده گردان، جسمم را با قرآن به خدمت بگیر، چشمم را با قرآن نورانی نما،
زبانم را با قرآن گویا كن، و تا زندهام مرا در راه قرآن یاری كن، كه هیچ نیرو و قدرتی جز به تو نیست.
(1). بحار الانوار، ج 89، ص 209.
عیدتون مبارک،قبول باشه از همه تون و من هم به نوبه خودم از پاییزان عزیز که این تاپیک رو ایجاد کردند تشکر می کنم
تعدادی از ثوابهای خواندن قرآن رو براتون اینجا می ذارم، ان شالله که همگی در ماه خدا از این ثوابها دو چندان بهره برده باشیم
رسول اكرم ـ صلّی الله علیه و آله ـ پیرامون فضیلت و جایگاه قاریان قرآن، به سلمان فارسی فرمود:
«خداوند به قاریان قرآن، رحمت خود را نازل و متوجه میسازد. فرشتگان ملاء اعلا برای خوانندگان قرآن طلب آمرزش میكنند و بهشت، مشتاق لقای آنان است و خدای عالم كه قرآن كلام و سخن اوست از قاریان كتاب راضی و خشنود میگردد مؤمن وقتی قرآن بخواند، خداوند به او نظر محبت و مودّت میفرماید و به تعداد هر آیه كه بخواند هزار حوریه برای او میآفریند و به شماره حروف قرآن، نوری خلق میكند كه در صراط او را راهنمایی نماید و چون مؤمن قرآن را ختم كند، خداوند ثواب سیصد و سیزده پیغمبر به او عنایت می فرماید كه هر پیغمبر، احكام الهی را به مردم عصر خود رسانده باشند و این همان محتوای قرآن است.
خواننده قرآن مانند كسی است كه همه كتب و صحایف الهی را كه بر انبیاء نازل شده است خوانده باشد.
بهترین اعمال، خواندن قرآن كریم است.
خداوند به پاداش هر سوره كه قرائت كند یك شهر در بهشت فردوس به او عنایت فرماید و هر شهری از درّ خضراء سبز رنگ است و در هر مدینه هزار خانه است و در هر خانه هزار حجره است و در هر حجره هزار خانه از نور بنا شده و در هر بیتی صد هزار در ورودی دارد و در هر بابی هزار در رحمت است و بر هر بابی صدهزار دربان است كه به دست دربانی هدیهای رنگارنگ است و بر سر هر یك از انان عمامهای از استبرق است كه بهتر از دنیا و آنچه در آن است؛ میباشد و در هر خانه صدهزار دكان است و هر دكان از عنبر ساخته شده و فاصله هر دكانی به فاصله شرق تا غرب عالم دنیاست و بالای هر دكانی صدهزار سریر نصب شده و در هر سریری صدهزار فراش است و فاصله هر فراشی تا فراش دیگر صدهزار زراع است و بالای هر فراشی حلقههای حورالعین صف دایرهای بستهاند و به دست هر فرشته و حورالعین هدیهای است و لباس آنان حُلّهای است كه ساقهای آنان از آن نمایان است و بر سر آنان تاجی از عنبر مكلل به در و یاقوت است و بر هر تاجی شصت هزار رشته از مشك و غالیه در آن تعبیه شده و در گوش هر یك از آنان، گوشوارهها و گردن بندهاست كه هزار رشته دارد از طلا و جواهر و در سر هر یك از آنان هزار رنگ جواهر است كه هیچ یك شبیه به دیگری نیست و بین هر یك حوریه و بین هر حوریه هزار خادم است كه به دست هر خادمی هزار كاسه طلایی از شراب بهشتی و هزار مائده، در هر مائده هزار كاسه غذای ملوّن و مكیّف و هزار ظرف شراب كه هیچ یك به دیگری شبیه نیست و هر یك از مواد غذایی و شرابی، لذتی دارد كه در هیچ یك دیگر چنان لذّتی نیست و در هر یك لقمه و شرعه صد هزار لذت است كه ولیّ خدا در مییابد و این همه مخصوص صاحبان و قاریان قرآن است.»
نویسنده: عباس ملاتقی
منبع: جامع الاخبار، ص 113، حدیث 197/1.
برگرفته از سایت تبیان
با سلام و احترام
بنا بر پیشنهاد عالی پاییزان مبنی بر ادامه دادن تاپیک ختم قرآن در سایر ماههای سال ، اعلام می دارم ختم قرآن بچه های همدردی ادامه پیدا خواهد کرد انشاء الله
شروع مجدد قرآن تا پایان آیه 24 سوره بقره نیز با بندهنقل قول:
نوشته اصلی توسط دختر مهربون
با سلام
چقدر خوشحال شدم از ادامه این تاپیک
از آیه 25 تا 100 سوره بقره رو من میخونم
با تشکر:72:
با تشکر مجدد از آقای مدیر :72::72::72:
من هم از آیه 101 تا تا 126 سوره بقره (تا پایان صفحه 19) رو میخونم.
توجه:
دوستان عزیزی که مایل اند شماره صفحات بعدی( تقسیم بندی به صورت 2صفحه) مشخص شود.به عنوان تایید بر این پست تشکر بزنند.
صفحه های 20-21-22 یعنی از آیه 127 تا 145 با تشکر از پاییزان عزیز و مدیر گرامی برای ادامه این تاپیک