RE: <<< باغ همدردی 3 >>> آلاچیق کل کل<<< خوش آمدید >>>
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بچه مثبت
:311: بیچاره شیرازی ها! با این تقلید لهجه تون!
البته من شیرازی نیستم. :)
زدی تو ذوق کودک درونم اشک بچه رو درآوردی!
حالا دست کودکمو گرفتم آوردم با والدت حسابی دعوا کنم. البته والدت رو خوب نمیشناسم میترسم مستبد و زورگو باشه، بهتره با همون بالغ محترم با دیالوگ حلش کنیم:
ببین بچه مثبت گرامی! عرضم به حضور انورتون که شما شیرازی نیستی وگرنه اگر بودی یکعدد مدال شهروند افتخاری شیراز بر گردن بی دل مینداختی بابت این لهجه اورجینال شیرازی! بله!
دنیای جالبه نه؟
من دیشب تا صبح کابوس سالاد ماکارونی ماست مالی شده دیدم، اونوقت گلنوش از ذوقش اینهمه برای این سالادت سینه چاک کرد! چقدر ما آدمها سلائقمون متفاوته :305:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بی دل
دنیای جالبه نه؟
من دیشب تا صبح کابوس سالاد ماکارونی ماست مالی شده دیدم، اونوقت گلنوش از ذوقش اینهمه برای این سالادت سینه چاک کرد! چقدر ما آدمها سلائقمون متفاوته :305:
:) خوب واسه شما هم یه پیشنهاد ویژه دارم! شلتوک برنج را تهیه کنید و آن را مانند چایی دم کنید و آبش را بر روی برنج بریزید ( در واقع کته میشود) هم مزه ی خوبی به برنج می ده هم کلی خاصیت داره از جمله این که برخی فلزهای مورد نیاز بدن مانند روی را تامین می کنه و ریزش مو را هم کم می کنه. اینم یه پیشنهاد پست مدرنی :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بی دل
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بچه مثبت
:311: بیچاره شیرازی ها! با این تقلید لهجه تون!
البته من شیرازی نیستم. :)
زدی تو ذوق کودک درونم اشک بچه رو درآوردی!
حالا دست کودکمو گرفتم آوردم با والدت حسابی دعوا کنم. البته والدت رو خوب نمیشناسم میترسم مستبد و زورگو باشه، بهتره با همون بالغ محترم با دیالوگ حلش کنیم:
ببین بچه مثبت گرامی! عرضم به حضور انورتون که شما شیرازی نیستی وگرنه اگر بودی یکعدد مدال شهروند افتخاری شیراز بر گردن بی دل مینداختی بابت این لهجه اورجینال شیرازی! بله!
نمی خواد از والد درون من بترسید! والد درون من نه مستبده و نه زورگو البته تا زمانی که عصبانی نشه!:163:
اما کودکم من هفت سال توی شیراز زندگی کردم و شیراز و لهجهی شیرازی را خیلی خوب میشناسم. شما با این تقلید لهجه تون تنها نشانی که میشه بهتون داد نشان سیمرغ طلایی ضدحال به شیرازی هاست :311: بله !
نقل قول:
واسه شما هم یه پیشنهاد ویژه دارم! شلتوک برنج را تهیه کنید و آن را مانند چایی دم کنید و آبش را بر روی برنج بریزید ( در واقع کته میشود) هم مزه ی خوبی به برنج می ده هم کلی خاصیت داره از جمله این که برخی فلزهای مورد نیاز بدن مانند روی را تامین می کنه و ریزش مو را هم کم می کنه.
این جا برنامه اقای گلرخه؟
چرا عین مادربزرگا هی دستور اشپزی میدی اونم از نوع عجیب غریب.یه کتاب اشپزی گذاشته کنار دستش از روش میخونه و الکی تغییر میده که نفهمیم تقلب کرده.
مثلا اسم گوشت کوبیده ابگوشت رو میذاره قیمه!!
گفتن نواوری و خلاقیت نگفتن کل اصالت غذای ایرونی رو ببری زیر سوال.
الان دوباره میاد میگه نه اگه شما گل کاکتوس رو تو قورمه سبزی که توش بادمجون داره بندازید تا قل بزنه بعد درش بیار با عدس پلویی که به جای برنج ماکارونی داره بخوری خاصیت داره دیگه انگشت پات زُق زُق نمیکنه(ببخشید املای زق زق رو نمیدونم)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بهار66
بهار گلرخ نه، گلریز:311::311::311:
وای مردم از خنده یه لحظه واقعا احساس کردم دارم برنامشو نگاه میکنم:311:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بهار66
نقل قول:
واسه شما هم یه پیشنهاد ویژه دارم! شلتوک برنج را تهیه کنید و آن را مانند چایی دم کنید و آبش را بر روی برنج بریزید ( در واقع کته میشود) هم مزه ی خوبی به برنج می ده هم کلی خاصیت داره از جمله این که برخی فلزهای مورد نیاز بدن مانند روی را تامین می کنه و ریزش مو را هم کم می کنه.
چرا عین مادربزرگا هی دستور اشپزی میدی اونم از نوع عجیب غریب.یه کتاب اشپزی گذاشته کنار دستش از روش میخونه و الکی تغییر میده که نفهمیم تقلب کرده.
مثلا اسم گوشت کوبیده ابگوشت رو میذاره قیمه!!
گفتن نواوری و خلاقیت نگفتن کل اصالت غذای ایرونی رو ببری زیر سوال.
الان دوباره میاد میگه نه اگه شما گل کاکتوس رو تو قورمه سبزی که توش بادمجون داره بندازید تا قل بزنه بعد درش بیار با عدس پلویی که به جای برنج ماکارونی داره بخوری خاصیت داره دیگه انگشت پات زُق زُق نمیکنه(ببخشید املای زق زق رو نمیدونم)
:311::311::311::311:
خوب من دیگه دستور آشپزی نمی دم! به من چه که این روزها دخترا بلد نیستند یه نیمرو هم بپزند! :163: آخه کسی که قیمه را با لپه می پزه می دونه غذای ایرانی چی چیه؟
یه سری از اردوی گروه علمی دانشگاه برگشته بودیم. یه خانمی که ظرف ها را از خانه شان آورده بود داشت برای دوستش تعریف میکرد که چون ظرف ها زیاد بوده مجبور شده توی شستن ظرف ها به پدرش کمک کنه!!!!!!!!!!!!!!!!! :324::324::324: :311::311:
بیچاره آقایان! همین می شه که مجبوریم آشپزی یاد بگیریم دیگه!
بهار ولی ایندفعه چیز بدی نگفت بچه مثبت ها! این آب شلتوک فکر کنم معجون بدی نباشه! اینم امتحان کن اگه کبود نشدی بگو منم درست کنم:303:
ولی بچه مثبت از موضعت کوتاه بیا در مورد اون خورش قیمه جعلی ات! من تو کتم نمیره بخوان گوشت کوبیده رو جای قیمه بهم قالب کنن! قیمه یعنی لپه و گوشت استخون دار و قلم ولا غیر!!!!:300:
حالا اصالت اورجینالتم که من نفهمیدم کجایی هستی، که ببینم جریان این قیمه ات از کجا آب میخوره!
بهار یک حکایتی است که میگه عروسه آشپزی بلد نبود! بعد نمیخواست جلوی مادر شوهر هم کم بیاره. یه جورایی از زیر زبون مادر شوهر دستور غذاها رو بیرون میکشید بعد هم قیافه میگرفت میگفت من خودم هم میدونستم، بلد بودم! مادر شوهره هم میبینه اینطوری فایده نداره، نامردی نمیکنه، یبار که دختره توی برنج پختن گیر کرده، مادر شوهره بهش میگه: باید روی این برنج یه دونه خشت میذاشتی تا خوب بپزه! دختره هم طبق معمول میگه آره خودم میدونستم و میره سریع یه دونه خشت میاره میذاره روی سطح برنج! فکر کن روی خود برنجها توی قابلمه:311: بعد هم بعد از مدتی که میره سراغ برنج که ببینه پخته با خشت ذوب شده و برنج گل مالش شده روبرو میشه:311:
فکر کنم یه نفر با این بچه مثبت ما یه خصومتی داشته خواسته این جوونو اذیت کنه حالش رو بگیره، از این دستورای آشپزی بهش یاد داده:311:
خوب بچه مثبت! دیگه چی بلدی؟ :311:
حال و احوال یاران همدردی (5)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بهار66
اَ اَ اَ ارسال من و خارپشت همزمان شد بعضی اسما تکراری.
ای لجم میگیره دو ساعت مینویسی بعد که میفرستی میبینی یکی قبل تو نوشته بعد مجبوری هی بنویسی پستها همزمان شده
خوب چرا اینقدر تو روح همدیگر حلول میکنید که در یک زمان حرفهای مشابه بنویسید؟ همزمان نوشتن که اشکال نداره، همزمان عین هم حرف زدن مسئله است! بعله!:305:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط خارپشت
محمد جان من وقتی شمارو میبینم به بطن وازه خجسته پی میبرم :)
خارپشت من هر چه به سابقه شما نگاه میکنم، هر کی یه خداحافظی زرگری میکنه، شما تا در رو بهش نشون ندی و مطمئن نشی که اون آدم رفت و دیگه بر نمیگرده، خیالت راحت نمیشه!!!:311: همین بلا رو هم سر کامران درآوردی اونوقت حالا نشستی برای جای خالی کامران مرثیه سرایی میکنی! یادته هنوز داشت پست میزد، بهش میگفتی "پس چرا نمیری؟" :311:
کلی گیس گرو گذاشتم نظرشو عوض کردم! بده روی منو زمین ننداخت و قبول کرد و به قائله ختم داد؟ به این میگن انعطاف پذیری که محمد آااااااااااخرشه :104:
:311::311::311::311:
داستانت تکراری بود اما جالب بود. دعا می کنم توفیق پیدا کنید قیمه بخورید! نه از این آب لپه ها که شما می خوریدا قیمه!
قیمه ی واقعی اگر سر سفره باشه بین کباب کوبیده ی عالی ( نه از اینا که مغازه ها و رستوران ها می فروشن گوشت گوسفند خوب و کم چرب ) و مرغ سرخ شده ی سس زده شده شما قیمه را انتخاب می کنید! :)
اصل اوریجینالمون هم مال یکی از شهرستان های استان فارسه.
راستی این آب شلتوک علاوه بر این که برای کچلی ما مردا خوبه واسه پوست صورت شما خانم ها هم خوبه ها :311: جدی می گم. اگه باور نمی کنید برید توی گوگل جستجو کنید.
اما من دیگه به شما آشپزی یاد نمی دم! آخه شاگردم این قدر بی استعداد!
RE: حال و احوال یاران همدردی (5)
خانم بی دل گیس کشی شایعه بود خانم بی دل 2 من 0 به نفع شما است:311::311:
:104::104:
نقل قول:
بهار گلرخ نه، گلریز311
نه دیگه گلرخ..همون که تو خنده بازار خیار از مومباسا با گوجه سواحل شمالی کره جنوبی رو با پیاز جزایر فتیش اینا و زردچوبه اصل مینماوه با هم قاطی میکرد میشد غذا.(نپرسید اینا کجان نمیدونم.شاید بچه مثبت بدونه)
همینطوریش موهام میریزه..نه اینکه بلند هست یه تار موش هم (موش نه ها مو) خیلی پیداست مامانم صداش در میاد دیگه نمیخوام کچل بشم.همین یه رقمو کم دارم.
تو که بی دل جان سن و سالی ازت گذشته امتحان کن نتیجشو به من بگو..
نقل قول:
دعا می کنم توفیق پیدا کنید قیمه بخورید! نه از این آب لپه ها که شما می خوریدا قیمه!
ای بابام هی..بی خیال.کوتاه بیا.اصلا هر چی تو میگی..
میگم شاید منظورت همون ابگوشته..به قیمه میگی ابگوشت،به ابگوشت میگی قیمه.
نقل قول:
شما تا الان قیمه های مراسمات را مثلا قیمه ی مراسم امام حسین را نخوردین؟ قیمه های مراسم همه با نخود درست می شن نه با لپه
فکر کنم فرق قیمه ی ما جنوب کشوری ها با شما شمال کشوری ها همین باشه!
والله ما همچینم شمال کشور نیستیم اما تو محرم 95 درصد غذایی که میخوریم قیمه است 5درصد الباقی استامبولی و مرغ..تو قیمش هم همه چی دیدیم جزنخود و گوشت کوبیده.
نقل قول:
آب شلتوک علاوه بر این که برای کچلی ما مردا خوبه واسه پوست صورت شما خانم ها هم خوبه ها
جان عزیزت بیخیال..همه امیدمون به همین پوستمونه.
نکنه خواستگاری میری هم ازاین حرفا میزنی؟
جان برادر اگه بگی قیمه با نخود و این چیزا معلومه تفاهم پیدا نمیکنید..
نقل قول:
اما من دیگه به شما آشپزی یاد نمی دم! آخه شاگردم این قدر بی استعداد!
میگن طرف راه نمیتونه بره میگه زمین کجه.غذاهای تو من دراوردیه اونوقت ما بی استعدادیم؟