سلام شادی خوبم:72:
اگر امکان داره لطفا از توصیه های مشاورت و نتایجی که از عمل به اونها بدست آوردی بگو .
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام شادی خوبم:72:
اگر امکان داره لطفا از توصیه های مشاورت و نتایجی که از عمل به اونها بدست آوردی بگو .
طاهره عزیز الان چند وقتیه که مشاوره نرفتم چون خانم دکتری که مشاور من هستن سفر خارج از کشور هستن. اما تا حالا
1-ازم خواسته که روی احساسات ومنطقم کنترل داشته باشم و از هر دوش به میزان مناسب استفاده کنم،
2- برنامه ریزی مشخص برای زندگیمون داشته باشیم واهدافمون رو بنویسیم (که این کار رو کردیم)
3- به همسرم عملا نشون بدم که تنهاش نمیذارم
4- عکس العمل همسرم رو در زمانهایی که به کمکش احتیاج دارم بسنجم (فرصت نشده)
5- مخالفتم رو به صورت آشکار بیان نکنم و به آرامی وبا سیاست مخالفت کنم
6- ظرفیتم رو بالا ببرم، به هیچوجه پیش همسرم گریه نکنم
7- درمقابل سخنانی که می شنوم از اطرافیان فقط لبخند بزنم و فراموش کنم (دیگران را همونطور که هستن بپذیرم)
حالا قرار شده نتایج این چیزا رو ببرم براش، بعد کمکم کنه که تخلیه احساسات رو تمرین کنم و نحوه صحیح بازگو کردنشون پیش همسرمو و ...
در مورد شماره 1، نمی دونم چقدر موفق بودم، الان احساس می کنم از هر دو تاش به یه میزان استفاده می کنم و نه به مقدارمناسب.
برنامه ریزی هامون رو کردیم و اهدافمون رو نوشتیم البته اول به صورت جدا جدا و بعد با هم مقایسه کردیم و میشه گفت 99% شبیه هم بود. برای رسیدن بهشون برنامه ریزی کردیم، هم اخلاقی، هم مادی، و هم تقسیم مسئولیت ها و وظایف
در مورد شماره 3 هم تمام سعی ام از اول همین بوده، توی شرایط جدیدی که برامون پیش اومد بدون اینکه به فکر این قضیه باشم ناخودآگاه پشتش بودم و ازش حمایت کردم
متاسفانه نتونستم در این مورد همسرم روبسنجم، چون هم اینکه فرصتش پیش نیومده و هم اینکه الان شرایط مناسبی نداره...
در مورد مورد 5 هم همسرم با هر دو نمونه اش مشکل داره، اگه مخالفتم رو صریح بیان کنم ناراحت میشه اما کمتر از وقتی که بذارم با سیاست این کار رو بکنم، وقتی همون لحظه نمیگم که مخالفم و میذارم برای بعد بهش بر می خوره و میگه از همون اول باید حرفت رو بزنی
در مورد مسئله 6 هم خدا رو شکر خیلی موفق بودم و فعلا با مشکلی برخورد نکردم مسئله 7 همینطور به آرامش خاصی رسیدم دیگه شکر خدا حرفای پدر همسرم ناراحتم نمی کنه...
به نظر شما مشاوره چطور بوده؟
بی نهایت سپاسگذارم که شما و سایر دوستان پیگیر مسائل من هستین
:72:
شاد عزیزم
واقعا" موارد خوبی بود و من هم استفاده کردم
ممنون
:72: :46:
خیلی خوب بود شاد عزیزم
عالی بود شادی جان
خیلی زیبا و منطقی داری زندگیتو هدایت میکنی . بیش از پیش موفق باشی گل خانم.
سلام شاد عزيز. خيلي خوب بود. انشاالله كه زندگيت هيچ وقت دچار تلاطم نشه.
ممنون دوستان عزیز امیدوارم خدا هیچ کدوممون رو تنها نذاره
:72: :72: :72:
سلام شاد گرامي
از افتادن شما در مسيري كه شايسته شما و صبر شماست بسيار خرسندم. براي كانون كوچك خونواده شما آرزوي بهترينها و گرمترين روزها رو دارم.
پويا باشيد
ممنون سورنای عزیز...امیدوارم بتونم تا آخرش ادامه بدم و خدا کمکم کنه
:72: