RE: پرسش و پاسخ های ازدواج
سلام دوستای عزیز
نظرتون راجع به تفریحات فردی بعد از ازدواج چیه؟
مثلاً فرض کنید شما به دیدن تلویزیون خیلی علاقه دارید و حتماً باید سریالهای خاصی رو دنبال کنید ولی همسرتون دوست داره بیشتر در کنارش باشید تا وقتتون رو جلوی تلویزیون بگذرونید.
اینجور مواقع چه کار باید کرد؟
یه دیدگاه هست که هر کس بعد از ازدواج باید به تفریحات فردی خودش هم برسه چون ممکنه اگه بهشون نپردازه، براش خلاء بوجود میاد.
اما اگه تفریحات فردی یکی از زوجین برای اون یکی مشکل بوجود بیاره، چه کار باید کرد؟
من فکر میکنم هر دو طرف در این مورد باید به سلایق هم احترام بزارن و سعی کنن تا جایی که میتونن توی تفریحات همدیگه شرکت کنن اگرم واقعا راغب نیستن به خواسته ی طرف مقابلشون احترام بزارن.من یه مثال از زندگی خودم براتون میزنم:همسر من علاقه ی زیادی به دیدن سریال داره خصوصا سریالهای ایرانی!(شاید تازه یه کم واسه آقایون عجیب باشه!) اوایل خیلی سر این موضوع بحثمون میشد من دلم میخواست مثلا به جای یه سریال بی محتوا مثلا بشینیم فیلم ببینیم یا پیش هم باشیم.ایشونم یه چند باری به خواسته من عمل کرد اما من خودم یه احساسی بهم دست داد دلم نمیخواست از علایقش دور بشه دیگه ازش نحواستم که نگاه نکنه حتی یه وقتایی خودمم می نشستم نگاه میکردم و اتفاقا منی که هیچ وقت سریال نمیدیدم چندتا از سریالهایی که همسرم میدید مورد علاقه ی من شد و با هم میشینیم و نگاه میکنیم و کلی هم لذت میبریم.اما بعضیاشونم که اصلا دوست ندارم میرم کتاب میخونم یا مثلا ظرفها رو میشورم و سرمو یه جور دیگه گرم میکنم.
به همون ترتیب همسرمم به علایق من احترام میزاره من فیلم ترسناک خیلی دوست دارم اما همسرم نه.اما با این حال ایشون خودش میره واسه من همیشه فیلمهای جدیدو میخره و میاره منم وقتی بیکارم و ایشونم خونه نیست میبینم.
یه جور همدلی مشترک هست و درک متقابل.مسلمه که نمیشه علایق فردی یه نفرو ازش گرفت اما میشه تعدیلش کرد همین.
بعضی وقت ها باید کوتاه اومد. گاهی باید به علایق همسر علاقه مند شد و یا او را به زور علاقه مند کرد :311:! این سخت ترین راه هست البته. اما راه های آسون تری هم هست:
1) اون تفریحی که دوست داری رو بذاری وقتی همسرت نیست و زمان های مشترک رو بذاری واسه کنار هم بودن.
2) تفریح مشترک دیگه ای رو انتخاب کنی که هر دو ازش لذت ببرید.
3) اگه دو تا راه بالا نشد نا امید نشو. به جاش حالشو ببر. چه جوری؟
مثال: همسرت می خواد برنامه حیات وحش ببینه تو نمی خوای، بشین کنارش، سرتو بذار رو پاش و دل بسپر به نوازش موهات .... ظاهرش اینه که دوتایی برنامه حیات وحش دیدید ولی:227:
از مواردی که باید قبل از ازدواج مورد بررسی قرار بگیره،نحوه و نوع تفریحات مورد علاقه ست.
سلام
یادش بخیر یه روزایی،اینجا از بروزترین تاپیکهای تالار بود.
یه سوال داشتم : اگه قیافه و ظاهر خواستگار طوری باشه که ازش متنفر نباشی ولی اصلا هم بدلت نشینه،و با توجه به اینکه سایر مواردش تقریبا خوب باشه (عقلت بین بله و نه گیر کنه و دلت بگه نه)چیکار باید کرد،دیگه همون اول بی خیال طرف بشیم یا نه چند جلسه هم باهاش حرف بزنیم،بلکه شاید بدلمون نشست؟
با چند جلسه آشنایی عقد واجب نمی شه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shayana
سلام
یادش بخیر یه روزایی،اینجا از بروزترین تاپیکهای تالار بود.
یه سوال داشتم : اگه قیافه و ظاهر خواستگار طوری باشه که ازش متنفر نباشی ولی اصلا هم بدلت نشینه،و با توجه به اینکه سایر مواردش تقریبا خوب باشه (عقلت بین بله و نه گیر کنه و دلت بگه نه)چیکار باید کرد،دیگه همون اول بی خیال طرف بشیم یا نه چند جلسه هم باهاش حرف بزنیم،بلکه شاید بدلمون نشست؟
به نظر من اين به خودتون و شخصيتتون ربط داره. خودتون بايد تشخيص بديد.
شايد من تو اين شرايط عقلو انتخاب كنم ولي بعد از ازدواج پشيمون شم و هي بخوام ابراد ظاهري بگيرم.
پس خودتون بايد تصميمي بگيريد كه فردا پشيمان نشين
موفق باشي
از کجا می شه فهمید یک جنس زیبا مجرده؟از قضا مربیم م باشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرهنگ 27
از کجا می شه فهمید یک جنس زیبا مجرده؟از قضا مربیم م باشه.
فرهنگ جون لطفا درست بنويس نفهميدم چي نوشتي.
گلنوش جون،ار قضا مربیم است.