-
RE: واسه سبکتکین
عزیزم شوهرت کسی رو نداره که بهش خیلی اعتماد داشته باشه و یا بطور خلاصه قبولش داشته باشه و براش به نوعی احترام قایل باشه ؟؟ نمی دونم استادش و یا بزرگتری توی اقوامشون که شخص معتمدش باشه .نمی دونم این راه رو امتحان کردی یا نه ولی شاید اون شخص بتونه از یه طریقی بهتر به ذهنش نفوذ کنه و ذهنیتش رو تغییر بده.تا فرصت داری همه تلاشت رو بکن.اونوقت بعدش اقلا عذاب وجدان نداری که کاری از دستت اومده و انجامش ندادی.البته پیدا کردن و اعتماد کردن به اون شخص هم خیلی مساله مهمیه .اگه خوب دقت نکنی ممکنه مشکلت رو با بی درایتی از این بغرنج تر بکنه.
تو همه تلاشت رو با خلوص نیت انجام بده تا اقلا پیش دادگاه خودت در آینده محکوم نباشی و ضمن اینکه همه تلاشت رو می کنی نتیجه رو واگذار کن به خدا و به اون توکل کن و خودت رو برای پذیرش هر چیزی آماده کن.
نگران نباش عزیزم .خدا بزرگه و هواتو داره چه شوهرت باشه و چه نباشه..از این دید به مساله نگاه کن...
-
RE: واسه سبکتکین
سبکتکین
همسرت را دوست داری ؟ .... خیلی دوستش داری ؟ ....... ، پس رهاش کن . اگر نکردی دوستش نداری بلکه خودخواهانه اونو می خواهی .
او را و خودت را رها کن ....... بارها گفته ام باز هم می گویم ، روی خودت متمرکز شو و فقط خودت را آنالیز کن و ضعفهایت را برطرف کن و مهارتها را بیاموز .... اینها را هم با یک مشاوره حضوری پیش برو
برو مشاوره ، اما نه در مورد مسئله تو و شوهرت ، بلکه از مشاور بخواه که خودت رو آنالیز کنی ... ضعفهایی که یافتی رو به مشاور بگو و بگو میخواهم کمک بگیرم که رفعشون کنم .... مهارتهایی که نیاز داری رو بگو که می خواهی کمکت کنه بیاموزی ( عملی ) .... بگو میخوام هوش هیجانیم تقویت بشه ..... می خواهم روی آرامش و اعتماد به نفس و عزت نفسم کار کنم ..... اصلاً حرف مشکل بین تو و همسرت و مشاوره گرفتن برای حل اون نباشه ..
من به یک اصل یقینی و تجربه ای معتقدم ...... اونم اینه که " اگر ما در مسیر صحیح باشیم ، تمام موجودات و هرچه در عالم خلقت است و ..... موظفند ما را ساپورت کنند ، یعنی ما را سرویس دهند " من به تجربه دیده ام که وقتی در مسیر باشی ، معجزه وار گره ها باز می شود چون وظیفه همه آنچه خلق شده اینه که در خدمت انسان باشد . به اعتبار این حدیث قدسی :
"( بنده من ) همه چیز را برای تو خلق کردم و تو را برای خودم ، از من مگریز "
همه چیز >>>> یعنی همه مخلوقات دیگر
برای تو خلق کردم >>>> یعنی برای اینکه به تو سرویس بدهند ( یک سیر گذرا به زندگی روزمره کنید ببینید که آیا همین نیست ؟) ...
ابر و باد و مه و خورشید همه در کارند *** تا تو نانی به کف آری و به غفلت نخوری
تو را برای خودم >>>> برای او بودن یعنی در مسیر سلامت بودن ، یعنی راه رو درست رفتن ، یعنی صحت عمل داشتن ، ....
از من مگریز >>>> یعنی به بیراهه نرو ، یعنی از سلامت جسم و روح فاصله نگیر ، یعنی از اشتباهات فاصله بگیر ..... .
بی مهارتی یعنی بیراهه ، وابستگی یعنی بیراهه ، ضعف عزت نفس یعنی بیراهه ، عدم قاطعیت یعنی بیراهه ، ساپورتهای غلط یعنی بیراهه ، کنترل گری یعنی بیراهه ، تجسس یعنی بیراهه ، حسادت ، بخل ، تکبر ، خود برزگ بینی ، بلند پروازی ، یاس و نا امیدی ، کمال گرایی ، وسواس فکری ، ذهن خوانی ، بد بینی ، و ...... و ..... و ...... و ..... یعنی بیراهه .
در بیراهه خبری از سرویس دهی نیست ، ساپورت نیست و ..... لنگی هست ، دور شدن از مقصد هست ، سردرگمی هست و ........
وقتی در مسیر درست باشی ، یعنی در راه باشی نه بیراهه ، ساپورت می شوی ، یعنی همه چیز اونطور که صلاحه و درسته پیش میاد و تو آرام و راضی خواهی بود و میزبان یک نشاط درونی پیوسته که افزون اگر نشود کم نمی شود .
کسی که این را باور داشته باشد و بداند که اصل وظیفه اش فقط این است که به بیراهه ها نرود ، در مسیر درست قرار می گیرد و نتیجه را می سپارد ، مقصد را می سپارد به صاحب راه ، کار ندارد به کجا می رسد ،چون می داند مهم این است که این راه بیراهه نیست و مقصد خوب و مطمئن است ، همون جاییست که خیر و صلاح است . پس جزع و فزع نخواهد داشت . آرام و متین فقط مواظب عملکرد خودش است که به بیراهه نبردش چون میداند تنها وظیفه اش همین است .
سبکتکین
عزیزم ، تو توی راه درست باش ، از بیراهه ها بیرون بیا ، این دغدغه ها این دلم برای زندگیم و شوهرم میسوزه ها و .... ناراحتی از جدایی و .... یعنی بیراهه ، ... راه درست برای تو ، تمرکز بر خود و خودسازی و مهارت آموزی و تقویت آیتم های هوش هیجانیست .... بقیه را بسپار . راهت رو بگیر و برو به مقصد کار نداشته باش ، هرچه خیر تو باشد و صلاح باشد به همون جا می رسد و مطمئناً تو هم راضی خواهی بود و خواهی گفت چه خوب که به اینجا رسیدی .
برای این که در راه باشی ، همانطور که گفتم مشاوره حضوری با توضیحی که دادم راه توست .
فضای مجازی نمیتونه جز در حد کسب آگاهی به تو کمک کنه ، عملیاتی اش را باید مشاوره حضوری مطمئن بروی .
برای همین و با نظر به این پست تکمیلی و حجت تمام کن . تاپیک قفل می شود .
موفق باشی
.