RE: دفتر مدیران تالار(سؤالات-مشکلات-انتقادات و درخواستها)
امروز متوجه شدم که ظاهرا شارژ من افزایش یافته است!
البته من دقیقا حساب روزهای شارژم را ندارم و حدس می زنم که نسبت به بار قبل که افزایش یافته است.
خلاصه که اگر اشتباهی رخ داده لطفا اصلاح کنید تا خدای نکرده از شارژ دیگری و بدون پرداخت پول استفاده نکرده باشم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
با سلام و احترام
ضمن تشكر از اظهار لطف دوستان به تالار همدردي به اطلاع می رساند:
به مناسبت چهارمین سالگرد تولد تالار همدردي
(
تخفيف 50 در صدي حق عضويت از 14 تا 31 شهريور) اعمال می شود.
همچنین کسانی که قبلا حق عضویت را پرداخته اند و هم اکنون حساب کاربری آنها شارژ هست (
نام کاربری آنها به رنگ آبی پر رنگ هست)،
مدت 30 روز شارژ رایگان دریافت نمودند.
بلو اسکای عزیز این 30 روز، هدیه مدیر عزیز همدردی به همه ی آبی پر رنگ ها هست:)
به مناسبت تولد 4 سالگی تالار همدردی.
اخلاق شما قابل ستایشه:72:
كيوان جان فهميدمشما ادغام كرديد خوب بعد از ادغام يه پست بزن دوستم كه حداقل تاپيك توي انجمن نشون داده بشه من هر چي انجمن رو بالا پايين كردم پيداش نكردم ....
میدونم جاش این حا نیست اما هر چی سعی کردم نشد
سلام و خسته نباشید:72:
ببخشید این جا مینویسم اما هر جا رفتم نتونستم به اون انجمن راه پیدا کنم.ومشکلم رو بگم.از طریق ارتباط با ما هم تمام مشخصات و فرم تایید پرداخت رو فرستادم(کارت به کارت)
من حق عضویتم رو 4-5 روز پیش پرداخت کردم اما هیچ پیامی دریافت نکردم.:302:
به کنترل پنلم هم دسترسی ندارم.
ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنین.:72:
بازم ببخشید این جا گفتم.:163:
RE: میدونم جاش این حا نیست اما هر چی سعی کردم نشد
با سلام
فعال سازی اکانت کاربران توسط مدیر همدردی انجام میشود،ایشان نیز در چند روز گذشته مراجعه نکرده اند
RE: میدونم جاش این حا نیست اما هر چی سعی کردم نشد
ممنونم آقای کیوان:72:
البته تو یه تاپیکی ایشون نوشته بودند (همین چند روز پیش)که بعضی از کاربران به حساب واریز کردند که اطلاع بدن.
من هم فرم ها رو ارسال کردم و اطلاع دادم.اما هنوز اسمم پررنگ نشده:163:
میخوام تا وقتی دانشگاه شروع نشده و وقتم بیشتره برم بقیه ی جاهای همدردی رو بخونم(مثلا انجمن آزاد)واسه همین صبر ندارم.:311:
به هر حال ممنونم.:72:
بعضا پیش اومده که از طریق پیام خصوصی از مدیران تالار درخواستی داشتم
اما جوابی نگرفتم
شاید مدیران مثل همیشه پیگیر درخواست ها هستند اما نیازی به دادن پیام خصوصی به عنوان جواب نمیبینن
اگر اینچنین هست لطف کنین و در این روش تجدید نظر کنین
و کاربر رو با دادن یه پاسخ هرچند کوتاه از توجه و تلاش خودتون مطلع کنین
احترام به مراجع اولین ویژگی یه مدیر موفقه
متشکرم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط سرافراز
با عرض سلام خدمت مديران محترم تالار.
من يك ايراد كوچكي در ارسالهاي تاپيكها ديدم كه اگر برطرف شود بسيار مفيد خواهد بود.
مساله به قرار زير است:
وقتي پستهاي تاپيكي طولاني مي شود در "ارسالهاي امروز" مثلا گاهي اوقات در پستي به شكل زير پيش مي آيد:
4،3،2،1... 24،23 آنگاه زماني كه روي 24 كليك مي كنيم اعلام مي كند "موضوع موردنظر وجود ندارد". آنگاه معلوم مي شود كه پست آخر در 23 بوده و 24 اضافي است. در زمانهايي كه پستها طولاني است مجبوريم انقدر صفحه صفحه جلوبرويم تا مثلا به صفحه 23 برسيم و پست را مشاهده كنيم. آيا امكان دارد اين مشكل برطرف گردد؟
متشكرم:72::72::72:
سلام منم همین مشکل رودارم. الان هم واسه دیدن اخرین ارسال این تاپیک صفحه صفحه جلو اومدم .جالب اینجاست که این ارسال صفحه 26 بود در صورتی که در "ارسالهاي امروز"تا 30 نوشته بود.فکر کنم دلش واسم سوخت چند صفحه جلو آوردش:311:
راستی حتی وقتی آخرین ارسال این تاپیک را می زنم بازهم آخرین صفحه اضافی را نشان می دهد.
گاهی این ایراد در برنامه ی تالار پیش می آید که با اطلاع دادن به مدیران مشکل حل می شود.
مثل هم اکنون که این مشکل حل گردیده است .
یک راهش هم اینست که شما در قسمت ارسال های امروز به جای اینکه روی نام تاپیک یا روی شماره صفحه کلیک کنید، باید روی آخرین ارسال کلیک کنید. اون وقت یک راست می آید اینجا.