hasti?
نمایش نسخه قابل چاپ
hasti?
سلام خانومی
یه خواهش دارم اسم این تاپیک رو تغییر بده تو که دیگه تنها نیستی از اولش هم نبودی و الان خوشبختانه حس تنهایی هم نداری
اسمش و بذار نتیجه صبر یا مثلا نتیجه عشق پاک یا هر چیز دیگه ای فقط این اسمو تغییر بده با محتوا همخون بشه:46:
سلام بچه ها..
ببخشید اگه توی این تایپیک می نویسم آخه قسمتهای دیگه نمی تونم بنویسم..
لطفا این تایپیک رو هیچوقت قفل نکنید :323:
خانم آریانا من افتخار آشنایی با شما رو نداشتم یا شاید می شناسمتون و الان در خاطر ندارم. اما از لطفتون ممنونم :43:
من و امید زندگی خوبی رو داریم و همه چیز به روال عادیش برگشته..
شاد عزیز هم یه اسباب کشی به منزل جدیدشون داشتن که متاسفانه بعدش شاد دوباره راهی بیمارستان شد و به احتمال زیاد فردا صبح مرخص میشه.
نگران نباشید خطر رفع شد و همه چیز الان خوبه
سلام روزن عزیز
خدا را شکر که تو و امید خوب هستید
خانومی نگران شادی شدم
حالش چه طوره؟ خیلی وقته ازش خبری نیست ...
الان چه طوره؟
ببخشید من تازه الان تایپیکهای بعد از آخرین ارسالم رو خوندم. ممنونم به خاطر همه چیز و به خاطر اینکه روز پرستار :43: رو بهم تبریک گفتین.
دلم خیلی براتون تنگ شده بود....
راستی یه چیزی من الان اومدم خونه شادی!! میدونید با چه صحنه ای مواجه شدم؟ دیدم موبایلش به شارژه و هزار نفر بهش زنگ زدن!! این همه مدت،، نمی دونم چرا کسی نبوده این همه مدت موبایل بیچاره رو از شارژ در بیاره و حداقل خاموشش کنه ... به همسرش میگن همسر نمونه که حتی توی این شرایط هم سراغ گوشی خانمش نرفته :311:
ولی بیچاره تقصیری هم نداشته چون یه جایی بود که دیده نمی شد.. به هر حال من هم خاموشش نمی کنم .. شاید صلاح دیدن که روشن باشه :163:
الان خوبه، خیلی بهتره، اما حالش خیلی بد شده بود، تحت مراقبتهای ویژه بود. فشارش خیلی خیلی خیلی بالا بود:303: روی 20 ... اما الان 4 روزه که همه چیزش نرمال شده، قبلا هم که کاملا مشکلش برطرف نشده بود اما به همه گفته بود که خوب شده اما دوباره به مشکل برخورد...
بچه ها من دیگه باید برم. به خدا می سپارمتون.
خداحافظ :46:
مگه شادی خانم چشونه؟:323:
چه تاپیک جالب و در عین حال آموزنده ای
بهتون تبریک می گم روزن خانم:316: