معبودا ؛
معبودا ،
معبودا همگان خالصانه آمده اند .....
نمایش نسخه قابل چاپ
معبودا ؛
معبودا ،
معبودا همگان خالصانه آمده اند .....
من دیشب از جلوی بیمارستان رد میشدم . نمی دونین چقدر دلم گرفته بود . دلم میخواست فریاد بزنم و بگم شادی عزیز بلندشو و دوباره به جمع ما بپیوند . من دیشب موقع اذان و سر نمازم خیلی دعاش کردم . امیدوارم که دعای یکی از ما به درگاه خداوند بزرگ مستجاب بشه و شادی عزیز به خونش برگرده . خدایا به عظمتت قسم ، به بزرگیت قسم ، خدا یا تورو به دست بریده حضرت عباس قسم میدم که شادی عزیزمون رو شفا بده . فاطیمای عزیز شما که روبروی حرم امام رضا هستین ایشون رو به پهلوی شکسته مادرشون حضرت زهرا قسم بدین که خدا شادی رو شفا بده . :203:
من حداقل 400 تا دیگه گفتم اما واسه بیشتر شدن ذکرها:
300+300=600
یا علی:72:
نمی دونم آقا حامد! واقعا کاری از دست ما برنمیاد؟!! از این یکنواختی و سستی خودم دارم شرمگین می شم . احساس حقارت می کنم از اینکه یه گوشه نشستم و فقط خودم رو می خورم . ای خدا ، من واقعا تا به حال تو رو اینطوری نخواسته بودم، طلب نکرده بودم. تو رو به عظمتت، این دلهای دردمندو نادیده نگیر...
500تا هم من
12400
دارند اذان می گویند ...........
وضعیت همه شما ها که هنوز " روی خط " است ....
ای وای ... بروید که کار واجب تر چیز دیگری است ....
حی علی اصلاه ....
300تا من
میشه 12700
600تای منو حساب نکردیم میشه:13300
2000 تا هم من می فرستم میشه 15300
من هنوز با فلسفه تعداد انتخاب كردن براي ذكر و دعا مشكل دارم،فقط اينكه از خداوند هنگام نماز و از صميم قلبم برايش دعا ميكنم
اجابت دعا به تعداد ذكر آن كاري نداره اگر دعا با تمام وجود انسان و با خلوص نيت باشه و خداوند صلاح بدونه اجابت ميشه،البته اين نظر منه