نوشته اصلی توسط
صبا_2009
سلام عشق آفرین خانم گل:43:
طرح سوال واسه صندلی داغ تو ، چالش عمیقی هست واسه من:54:
سلام صبا بانو عزیز دلم.:43: درک میکنم می خوای انتقام بگیری ولی دلت نمیاد. :311:
فرق سماجت، لجاجت و پشتکار را با ذکر مثال توضیح دهید.
در مورد خودت؛ به نظرت کدام یک از سه گزینه بالا پر رنگتر می باشد؟
لجاجت اصرار متعصبانه و کورکورانه است که شخصی انعطاف ناپذیر و خودمحور از خودش بروز میده.
سماجت اراده ای هست که در اون انعطاف در روش و نحوه دستیابی هست، ولی در خواسته و هدف خیر.
پشتکار تلاش برنامه ریزی شده و مستمری برای خواسته ای مشخص هست که اگر نشد، قابلیت جایگزینی داره.
فکر می کنم سماجتم بیشتر باشه. چیزی که بخوام باید بشه، حتی لازم باشه هزاران راه رو براش امتحان کنم و سال ها طول بکشه. مگر باورم نسبت بهش تغییر کنه. در غیر اینصورت فکرم دست از سرم بر نمیداره.
برای زندگیت پلن بی (Plan B) داری؟ چرا؟
بانو من پلن C , D , E, F , G ... هم دارم. :311: دلیلش اینه که زندگی مثل لابرینته. شاید خسته بشم، عصبی بشم، ولی نمیشه که پشت یه بن بست بشینم گریه کنم که نشد. باید راه های دیگه رو امتحان کنم و در نهایت از زندگیم لذت ببرم.
فرق انعطاف با انفعال را با ذکر مثال توضیح دهید.
انعطاف زمانی هست که شخص ترجیح اش چیز دیگریست، ولی بسته به شرایط موجود با با گزینه دیگری کنار میاد و این میل باطنی اوست، انفعال وقتی هست که شخص به عملی که هرگز بهش راغب نیست و نمیتونه باهاش کنار بیاد تن میده، فقط به این دلیل که نمیتونه خواسته اش رو مطالبه کنه .
سوال تکراری من از همه: اگر متوجه بشی فرزند خوانده خانوادت هستی، عکس العملت چیه؟ دنبال پدر و مادر original ات می روی؟ چرا؟
اولش کمی شوکه میشم تا وقتی درک کنم چی شده. بعد دیگه کاریه که شده. حالا اشکال نداره. :311: نه دنبالشون نمیرم. من اگه وقت و حوصله این کارا داشتم دنبال پدر شوهر و مادر شوهرم میگشتم، واجب تره:311:
تا حالا به داشتن فرزندخوانده فکر کردی؟ چرا؟
بله. خیلی. دلیلش رو نمیدونم.
اگر رفاه نسبی مالی که الان در زندگیت داری، را نداشتی از اول و یا همین الان از زندگیت حذف بشه، مسیر زندگیت تغییر می کنه؟
مسلما بله. هرکسی با توجه به امکاناتی که در اختیار داره میتونه کم و کیف زندگیش رو تعریف کنه.
چی باعث میشه احترامت به آدم ها میشه؟
میزان احترامی که برای خودم قائلم تعیین کننده است. رفتارهایی در خور شخصیت من نیست. جملاتی صحیح نیست از زبان من جاری شه، و معتقدم اگر به کسی بی احترامی کنم، بی احترامیش به شان خودم بیشتره. هرگاه بی احترامی کردم، حتی اگر حق داشتم پشیمان شدم.
ممنونم از اینکه با حوصله به سوالات جواب میدی.:72:
خواهش می کنم بانو. سعادتیست برای ما.
یه عالمه آرزوی خوب واسه تو:43::72: