-
RE: حجاب
عضو تازه وارد هما؛
خواهش می کنم نوشتارتان را سریعاً حذف نمایید،زیرا با توجه به مغایرت با قوانین لازم الاتباع کشور و لاجرم تالار،حذف خواهد شد.خواهش می کنم به گفتار قوانین سایت همدردی در بالای صفحه اصلی توجه کرده و آنها را حتماً بخوانید.شما و همه ما در اینجا چهارچوبی دایم باید بنا بر احترام به قوانین کشور در همان چهارچوب سخن برانیم.
مورد دیگر آن استکه بنده به قوانین کشور صددرصد احترام گذارده و حجاب رسمی کشور را نیز همه خانواده و همسر آینده ام باید حتماً رعایت کنند و اگر تشکرهای شما ذیل نوشتارهایم ناشی از دیدگاهی است که آن پست را بر اساس آن نوشته اید،خواهش می کنم آنها را حذف نمایید و بنده از این دیدگاه با صدای بلند برائت حاصل می کنم.
امیدوارم از بنده نرنجبده باشید و از شما سپاسگزارم بابت حذف پست خود و مشتاق دیدار نوشته های شما هستیم.
-
مرسی گرد آفرید از راهنماییتان ولی من این کار را نمی کنم جناب مدیر می توانند خودشان بنده را حذف بکنند
آقا عرفان شاید شما بدانید که بیشتر این سایت ها در ایران فیلتر هستند و ما و خیلی های دیگر از ایرانیان محروم هستیم که از این سایت ها استفاده بکنیم و نظر آنها را بخوانیم
به امید روزی که این قوانین در جامعه حذف شود که یک بحث کوچک که فقط به عقاید شخصی ربط دارد اینقدر به جرم بزرگ ضد مملکتی تبدیل نشود
-
خب مگه شما دوست داريد اين سايت هم فيلتر بشه ؟!!!!
پس خواهش مي كنم ازتون اعتقادات رو به چالش نكشيد شايد شما تازه وارد هستيد و دلسوزي به تالار نداريد و لي براي ما كه شب و روز اينجا هستيم و خانواده دوم ما تالار همدردي هست اين بحثها مهم هستند .
-
خانم هما
همه ما باید به باورهای همدیگر احترام بگذاریم و به موازات آن قوانین کشوری را که در آن زندگی می کنیم،رعایت نماییم.اگر دقت کرده باشید بنده گفتم باید از توهین و تهمت و تمسخر و احساسی سخن راندن،دوری کنیم؛پس خواهش می کنم پست نخست خود را حذف و پست دوم خود را اصلاح نمایید.
-
آقا عرفان شاید با حذف من تالار شما فعلآ ها به کار خودش ادامه بدهد و فیلتر نشود ولی دیگر تالار ازادی نیست
نگران نباشید من چیز دیگری نمی نویسم ولی هیچ وقت افکار خودم را با دست خودم حذف نمی کنم
موفق باشید
-
اين تالار قوانين خاص خودش رو داره و هيج جا هم نگفتن تالار آزاد همدردي بلكه تابع قانون و مقررات هست اما اگر دوست داشتيد باشگاهها و تالارهاي زيادي بهتون معرفي مي كنم كه مي تونيد بريد افكار خودتون رو اونجا بيان كنيد كسي هم جلوي نشر افكارتون رو نخواهد گرفت
-
سلام مجدد.من هر روز اين تاپيک رو دنبال ميکنم.خيلي واسم جالبه.خيلي هم دوست دارم که نظراته آدماي مختلفو توش ميخونم.ميدنيد چرا؟چون انسان يک شخصيته کامل نيست و خيلي خوبه که ما آدما به جاي بحث و مجادله يا تحميله اعتقاداتمون به هم از طرزه فکراي مختلف استقبال کنيم و تفاوت هامونو با اطرافيان بسنجيم و باهاشون آشنا بشيم.چرا توي اين تاپيک همه ميخوان اعتقادشون رو بهم تحميل کنن؟اين فقط يک نظرخواهي عمومي هست.اگر همه يکجور فکر ميکردن زندگي خيلي بي معني و بي رنگ ميشد.چرا ميخواييد چيزي نوشته نشه؟ مگه ميتونيد جلوي فکر کردن همديگرو بگيريد؟چرا از اين بحث که به اينجا کشيده به ديده مثبت نگاه نميکنيد؟ آقا عرفان و آقاي گرد آفريد ميبينيد که با وجود داشتن تفاوت در ديدگاهتون توي يک پست از هم حمايت ميکنيد.ما با هم همدليم نه دشمن.اين بحث رو با جمله هاي قشنگتري ادامه بديد.ما منتظره جواباي منطقي،بدور از کينه جويي و زيباي شما هستم.
-
سلام
و تشکر از همه اعضای محترمی که با نظرات بسیار بسیار ارزنده خود در مورد موضوع بسیار مهم «حجاب»این تایپیک را مزین کردند.
انسان موجودی است که ذهن کاوشگرش همچنان درپی جستجوی مطالب و علوم جدید و الگوهای مناسب برای روح کمالگرایش می باشد. او موجودی جبراگرا نیست، خداوند انسان را آزاد آفریده است و از اینکه انسان آزادنه و با اختیار و اراده خویش او را طلب می کند و در جستجوی رسیدن به اوست لذت می برد.
با این حال در زمانهای گذشته پیامبران و کتب آسمانی بسیار برای هدایت او فرستاده است، چرا؟ چون عقل و هوش انسان هنوز به رشد و استقلال کافی دست نیافته بود، ولی بعد از فرستادن آخرین پیامبرش و فرستادن آخرین و کاملترین کتاب هدایتگرش دیگر نیازی بر فرستادن پیامبر و کتاب نمی دید.
من تا سن 15 سال بر اساس گفته ها وتجربیات خانواده و معلمان پرورشی دبیرستان از دینم اسلام پیروی می کردم، و همیشه سوالات بسیار در ذهنم شکل می گرفت که هیچکدام حتی معلم و پدرم پاسخگوی سوالات من نبودند نمونه آن همین حجاب و پوششم بوده است.
من به اصل وجود خدا و یکتا بودنش اعتقادی راسخ داشتم، ولی راه رسیدن به او را دقیق نمی دانستم چون عقل خود را در شناخت جامعه پیرامون خویش و حتی شناخت خود و قوانین و راه هدایتم ناقص یافتم و می دانستم که تنها با ابزار عقل هیچگاه به مقصود نخواهم رسید و باید از نیروی خارج از عقل که توان عروج به عالم معنی را داشته باشدیعنی «فطرت» کمک گیرم. و داشتن یک الگو که با فطرت من قرین باشد لازم دانستم.
بنابراین با خواندن مو به موی قرآن همراه معنی ، عضو شدن در کتابخانه عمومی و کتابخانه دبیرستان و ورود به دانشگاه ومطالعه کتابهای تفسیر موضوعی قرآن و مطالعه کتابهای آسمانی دیگر ادیان مثل زبور و انجیل و...
دین اسلام را در بین ادیان کاملترین دین یافتم و قوانین آن را با روح آزادم نزدیکتر دانستم. بنابراین پیروی از قوانین آنرا بر خود واجب دانستم ، و الگوی خویش را یافتم.
به واجباتش عمل می کنم، چرا؟
چون دینم از من خواسته است، گفته باید نماز بخوانی،باید زکات دهی، باید روزه بگیری،...
در مورد بایدهایش هم هنوز کنجکاوانه جستجو می کنم ولی انجامش می دهم. چون احساس می کنم خدای من صددر صد به طور یقین ابعاد بسیاری را برای رشدم و هدایتم در آن در نظر گرفته که عقل ناقص من هنوز قادر به فهم تمام آنها نیست ولی از تلاش و جستجو دست بر نمی دارد و در پی یافتن این ابعاد می باشد.
به عنوان مثال دانشمندان از نظر پزشکی و روانشناسی و ورزشی و غیره به دانشهای بسیار جالبی در مورد روزه و نماز دست یافته اند که بسیار شگفت انگیز است، و در حالی که خدای من ، مخلوق من از ابتدا بر این علوم واقف بوده است.
در مورد حجاب هم همینطور می باشد، شاید من نتوانم همه دلایل داشتن پوشش ظاهر را با عقل مادی خودم درک کنم،
ولی فطرت و روحم داشتن حجاب ظاهر و باطن را می پسندد.
من اعمالی را که انجام می دهم فقط برای خداست نه برای بهشت و پاداش یا دیگران.
می خواهم یک بنده واقعی باشم آنگونه که خالقم می پسندد، البته با آزادی کامل و اراده و اختیار، من با داشتن اعتقادی کورکورانه مخالفم.
اگر این رژیم هم برگردد و یا به هر کجای این جهان بروم و زندگی کنم باز هم الگوی خویش را تغییر نخواهم داد و همچنان به راهی که برایم تعیین شده ادامه خواهم داد.
-
سلام بر همگی مخصوصا آقای گرد آفرید عزیز
من می خواستم به گفته ی آقا عرفان که به نادیای عزیز گفته بودن, چیزی تو این پست نذارم, ولی دیدم بی احترامی می شه به بعضی از اعضا و تصمیم گرفتم آخرین پاسخمم بفرستم.
جناب گردآفرید من تو حرفام موردی که به شما توهین,( تهمت و یا تمسخر ) کرده باشم ندیدم. خواهشا از طرز ارائه دادن پاسخ من ایراد نگیرید و منرو مورد تمسخر قرار ندید. من نظر خودمرو با گفتن احادیث و آیات قرآنی گفتم (تو خواه پند گیر خواه ملال ) و چیزیرو به کسی تحمیل نکردم. در ضمن با کسی هم دعوا ندارم و به نظرات دوستان هم احترام می ذارم, همو نطور که مطمئنم بقیه ی اعضاء هم به نظرات من احترام می ذارن.
در مورد اینکه می گید تو یه جامعه ی اسلامی رشد کردم و به خاطر اطرافیانم حجاب را قبول کردم می تونم اینو بهتون بگم که من از 6 سالگی تا 11 سالگی توی محیطی رشد کردم که از اسلام و حجاب و ...خبری نبود و چیزی نمی دونستن, حتی دوستان ایرانیمم حجاب را قبول نداشتن, و من توی همچین محیطی به اختیار خودم حجاب رو انتخاب کردم. و از اونجائی که قلبا حجابرو قبول کردم با گذشت 11 سال هنوز حجابمرو دوست دارم و قبولش دارم.
حتما شما مواردی دیدید که دختران یا خانمها حجابرو به اجبار قبول کردند, که بعد از گذشت چند سال حالا یا با ازدواج کردن و یا رفتن به یه محیط دیگه و یا .... کاملا از اینرو به اونرو شدن و حجاب براشون معنی و مفهومی نداره, به این موارد میگن تقلید کورکورانه.
در آخر دوست عزیز همانطور که انتظار دارین دیگران بهتون احترام بذارن شما هم برای کسایی که با نظرتون مخالفن احترام بذارید و در مقابلشون جبهه گیری نکنید.
امیدوارم همگی موفق و پیروز باشید, در پناه حق :72:
-
جناب آقای عرفان
بعد از ارسال تعداد زیادی پست، شما در پست 250 خود مرقوم فرمودید که این تالار صلاحیت بحث حجاب را ندارد، اولا کمی دیر متوجه شدید (شما عضو فعال این تالار بوده اید، از دیدگاه این حقیر) و حالا که به این موضوع پی بردید فقط تا پست 252 تحمل نمودید و مرقومه خود را نقض نمودید.
همچنین از ارائ 98 درصدی و جامعه اسلامی سخن راندید، و لزوم رعایت حجاب، جناب عرفان، اگر منو شما ابزار افکار سنجی علمی را در اختیار نداریم و حکومت نیز تمایل به انجام آن را به هر دلیل ندارد، ایا نمی توانیم از منطق خود و بر مبنای مشاهدات روزمره میدانی (طرز پوشش مردم در خیابانهای جنوب شهر تا مناطق بالای شهر و شهرستانهای بزرگ و کوچک و روستاهای مناطق مختلف، کرد و ترک و بختیاری و ...) به یک قضاوت مهندسی دست یابیم. به گمانم اگر از این ابزار استفاده نمایید در بکاربردن عدد 98 احتیاط بیشتری مبذول می نمودید کما اینکه جامعه آماری کوجک این تالار نیز تایید کننده صحت آمار شما در امروز نیست.
قبلا خیلی در لفافه خواسته بودم که بجای قران و حدیث، از ابزار منطق استفاده نماییم. دلیلش بسیار روشن است، اگر من حجاب اسلامی را قبول ندارم، حداقل معنی آن این است که این بخش از قرآن را قبول ندارم (در خصوص خودم عرض مینمایم) لذا استناد به این منابع کمکی به بحث نمی نماید کما اینکه در این چندماه که از عمر این تاپیک گذشته این موضوع ثابت شده است.(ما نباید با خودمان رودربایستی داشته یاشیم) تصور نمایید که طرف مقابل شما اصلا مسلمان نیست و شما نیازمند ارائه ادله و آمار هستید. لذا گمان می کنم استفاده از ادله منطقی که بر پایه فرضیاتی که مورد توافق جمع است بیشتر به این بحث کمک می کند.(اگر محکوم نشوم که کشور اسلامی را ترک کنم).
در نهایت از پونه عزیز بخاطر شجاعت و صداقت در نوشتارش تشکر می کنم که صادقانه نوشته :که چون عقل مادی ایشان قادر به تحلیل در خصوص مسئله حجاب نبوده ولی در دیگر مسائل موافق دین بوده لاجرم این قسمت را به طریق اولی پذیرفته است.