RE: من حساسم با اون بی معرفته ؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط harfedel
اميدوارم روزي برسه كه تمام تايپك هايي كه ايجاد شده به خوبي و خوشي بسته بشه. الهي آمين.
آمین. ممنونم ازتون دوستان.
ولی موفقیت من و یا هر حرف دل عزیز این بود که واقعا پند گرفتیم و به توصیه های درست عمل کردیم.
متاسفانه خیلی از دوستان این کار رو نمی کنند و فقط دارند دور خودشون می چرخند.
بازم از همتون ممنونم . دوستتون دارم.:228:
نازنین عزیز خیلی خوشحالم مسیر درست تو زندگیتو پیدا کردی . امیدوارم که من و همه دوستانه دیگه هم به این مهم دست پیدا کنیم .
دوستیت پایدار مهربون ........
نازنین عزیز امیدوارم با درایتی که داری از پس تمام مشکلات زندگیت بر بیای :72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط bloom
همه داریم صبر می کنیم واسه رسین به خواستمون پس توهم صبر کن
نازنین داره صبر می کنه تا پولش برگرده
بلوم عزیز دقیقا درست گفتی.
ولی من دیگه صبر نمی کنم پولم برگرده. چون اون آقا حالا حالا ها زندانه. عملا پولم رو از دست رفته می دونم. ولی من دارم صبر می کنم و تمام سختی ها رو می خرم برای آینده بهتر. شاید الان مادر شوهرم با طعنه به من بگه چاقی ( چون متاسفانه انقدر این فشارها روم زیاده که هنوز نتونستم رژیمم رو بگیرم و فرصتی هم برای ورزش ندارم ) و یا دخترخاله های امین با آخرین مد روز تو مهمونی به لباس ساده ی من چپ چپ نگاه کنن و پوزخند بزنن ، ولی اصلا برام مهم نیست. آینده رو می بینم که توی این اوضاع مالی خراب مملکت , توی خوش آب و هواترین جای کرج من و امین 100 متر خونه داریم که مال خوده خودمونه.
به قول مامانم مال خودت باشه روزنامه بندازی توش شرف داره تا اجاره ای باشه و فرش ابریشم بندازی!!!
وقت واسه کیف و کفش و ولخرجی های بیهوده زیاده ولی برای ساختن سقف بالا سر نه...
5 شنبه با امین رفته بودیم مهرشهر خونمون رو ببینیم. نمی دونی چه لذتی داشت بلوم عزیز. خانه های نیمه کاره و بزرگی که ما الان داریم واسه هر اجرش واقعا زحمت می کشیم و با خون دل می تونیم قسط هامون رو بدیم ولی ارزش داره. پروژه بزرگی که شاید پدرهامون الان نمی تونن یکی از اون واحدها رو بخرن.
نمی تونم تو کلمات بگنجونم که وقتی امین دست توی کمرم انداخته بود و تا زانو توی گل بودیم و داشتیم کار کارگران رو می دیدیم و اون خانه ها رو چه حالی داشتیم.
خدا رو شکر- صد هزار بار شکر:72:
خوشحالم اينو شنيدم نازنين جان ، ان شاالله به سلامتي و دله خوش
خونه ما دو ساله ديگه آماده ميشه و من وهمسرم مجبوريم تا اون موقع زندگيمون رو تويه يه خونه رهني بگذرونيم ولي بازم با اين وجود خدا رو شكر ميكنم كه تن سالمي بهمون داده كه بتونيم حتي واسه آينده مون اميد داشته باشيم .
موفق باشي نازنين جان
نازنين جان به خاطر اين اراده قوي بهت تبريك مي گم .ااز خدا مي خوام كه هيچ وقت تو زندگي ناميد نشي و به زودي ثمره زحماتت رو ببيني .
امیدوارم همیشه احساس خوبی نسبت به زندگیمون داشته باشیم اتفاقی که برای شاد افتاد برامون باید یه درس باشه
نازنین جون از چیزی که هستی راضی باش مهم نیست بقیه چه فکری می کنن مهم اینه که خودت از خودت راضی بشی
بابت خونه هم بهت تبریک می گم امیدوارم روزای خوبی توش داشته باشی بهمراه امین
دقیقا بلوم جان. مهم من و امینیم که راضی هستیم.:72:
خدا رو شکر که به خواسته هات داری میرسی انشاء الله همه دوستان خوب توی تالار هم به خواسته ها و آرزوهاشون برسن
آمین
خدا رو شکر که به خواسته هات داری میرسی انشاء الله همه دوستان خوب توی تالار هم به خواسته ها و آرزوهاشون برسن
آمین