نوشته اصلی توسط
parsa1400
سلام خاله قزی عزیز درود
از پاکترین شهر ایران والبته فوق باکلاس در حد یه شهراروپایی فکر کنم دیگه خیلی خیلی خوشبینی نسبت به شهر گرگان مرکز استان گلستان
ایشون ازنظر من فوق العاده در مقابل خانمها باسیاست هستند زن زلیله ولی رو نمیده به خانمش احترام میذاره احترام هم میخواد در مقابل زنها سیاست ندارم از بس به همسرم گفتم چشم دیگه به همشون میگم چشم زن ذلیلی توی خونم نفوذ کرده ریشهدوانده در وجودم استعداد نهفته داشتم در زن ذلیلی :311::58:
کلا ایشون کمی تو خرج کردن سفت هستن . البته این خصلت مربوط به گرگانی ها نیست . فکر میکنم فروشگاه ابزار داشته باشن یا سوپری ابزار یراق ساختمانی سفت نیستم پول الکی هم خرج نمیکنم برنامه ریزی داریم برای زندگیمون
پر مو .بدون یه تار سفید روی سرش اتفاقا نیمه کچلم چنتا دونه ریش سفید دارم خیلی هم دوسشون دارم :227:
خوش اندام در چهار شونه ولی کمی لاغر قبلا بودم ولی الان مانکن کمر باریک 94 کیلو :58:
قدش 170 باید باشه یکمی هم کمتر قد 174تا176 سانت
خانواده دوست عاشق پسر ولی دخترشو خیلی دوست داره اتفاقا از پسر متنفرم عاشق دخترم ولی پسر دوست دارم بعدی باشه اسمشو بزارم میرحسین فامیلیم هم که موسوی هستش
بعضی شبا ازبچه داری خسته میشه کلافه میشه ولی همسرشو اذیت نمیکنه صبوره اصلا بچه رو نگه نمیدارم قبلا زود میخوابید یکشب رفتیم مهمانی دیر خوابید الان دیگه ساعت 11یا 12 شب میخوابه جدیدا همش باهام ور میره میاد روی سرو کولم.راستی اینو بگم بیرون گردش ببرمش پایه ام ولی بلد نیستم توی خانه بچه را نگهدارم
کم مسافرت مهمان دوست به خانواده خودش افتخار میکنه و باهمشون مهربونه همه هم خاله رو دوست دارن پولش باشه عشق مسافرتم مخصوصا برم بازار خرید و دیدن کنم شلوغ باشه عاشقشم قیمت ارزونترم باشه و بازارم یکم قدیمی باشه که دیگه خوراکمه. همسرمو بیشتر دوس دارم چون دستپختش خوشمزست واقعا :58:
همیشه خوشتیپه این از مشتری مداری خاله است مودبه اتفاقا تیپم خیلی داغون ه :311: البته مقصرم نیستم ایزوگام فروشیه و ابزار یراق همه شلوار لباسم قیری میشه.مودب بودن که مودبم به بابام رفتم به مشتری میگه:جانتو بشم آقاجان,گل محمدی,جیگرتو بخورم,
با خانمها کل کل نمیکنه قابل توجه خداروشکری مشتری زن ندارم و تجربم میگه با زنها جروبحث نکنم فقط میان خرید کنن دعا میکنم زودتر تمام بشه برن بیرون از بس چونه میزنن سر تخفیف گرفتن. :102:
روشن فکره عدالت داره کاملا درسته.
یه رگ لجبازی داره خودم دیدم قرمز بشه حرف حرف خودشه ولی خطرناک نیست پهلوون پنبه خودمونه اینم ردسته.
خاله عزیزم اگه جرات داری اینارو به خانمت نشون بده تا ایشون بجای شما جواب بده من خانومم از این حرفا نداریم باهم راحتیم خودش میدونه از هفت دولت آزادم. :311::58:
مرد مهربون و دلسوزیه درسته
من برات دعا میکنم تا امام رضا شمارو بطلبه و یه زیارت مشهد به همراه دخترت و همسرتون بری . عیدی بودیم مشهد عالی بود حیف مسیر منزل دوستم تا حرم دور بود ولی همش توی دور و خرید و بازار بودیم حرم که خیلی عالی بود مثل همیشه ایندفعه نزدیک حرم اتاق میگیریم بهتره.ایاشلله بطلبه زمستونی بیایم.
هرچی پول در بیاری بازم کمه آدم نیاز روحی هم داره از جنگل ناهار خوران سیر شدی جنگل قرق یا کبودوال هم هست نخواستی بیا زرین گل در خدمت باشیم . من ترجیح میدم برم النگدره اهل حرص و جوش و پول درآوردن نیستم پدربرگا به اندازه کافی برای نوه هاشون جمع کردن من میخوام از من اخلاقیات و عشق ورزیدن رو به ارث ببره وگرنه پول همیسه هست یکم عرضه داشته باشی میتونی جمع کنی.
بدرود