RE: چرا چنین است؟؟............... خداحافظ
سلام سپیده ی عشق
عزیزم اینو بدون که در این تالار کسی از کسی برتر نیست و همه چه تازه واردین و چه آنهایی که مدت زیادی از حضورشان در تالار می گذرد و با نام های مختلف مثل عضو فعال ، همراه سازنده، عضو همراه، عضو پیشرو یا حتی کارشناس افتخاری و.... نامگذاری شده اند از احترام خاص خودشان برخوردارند و به نظر من که اصلا بحث کی بهتره ، کی بهتر نیست مطرح نمی باشد و شما دوست خوبم اصلا ناراحت این چیزها نباش و فقط و فقط خودت باش وسعی کن از کسی تقلید نکنی و حرفهای خودت را بزنی ومطالب تازه تر ایجاد کنی تا آنچنان که دوست داری ودلخواهت است مورد توجه باشی. تازه یادت نره که همه ی این به قول خودت پیشکسوت ها یه روزی تازه وارد بودن و برای رسیدن به چیزی که می خواستن تلاش کردن و وقت گذاشتن وهمت و صبر به خرج دادن حتی خود ما (من و تو) . مگه یه روزی تازه وارد نبودیم ، ببین الان کجاییم عزیزم.. پس رنجیده خاطر نباش وبه جاش مطالعه ی بیشتری کن و پست های جدیدتر و پر محتواتر از اون پیشکسوتها ایجاد کن تا به اونچه مورد دلخواهت هست برسی ان شاءالله.
موفق باشی:72::72::72:
عزیزم درسته که شما تازه وارد این تالار شدید، هر چند من هم تازه رسیدم و افتخار آشنایی با شما رو نداشتم، اما همه ما زمانی تازه وارد این تالار شده بودیم، همه ما زمانی فکر می کردیم که تازه واردیم! اما این دلیل برای رفتن نبود، پس شما هم بمونید و به دوستانتون و دوستیشون اعتماد کنید.. شما برای ما یک تازه وارد نیستید بلکه انسانی هستید که بودنش تازه هست، فکرش، تجربیاتش، ایده ها و نظراتش ... پس کاری کنید تا از تازگیتون این تالار رنگ و بوی دیگه ای به خودش بگیره..
:72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shad
... شما برای ما یک تازه وارد نیستید بلکه انسانی هستید که بودنش تازه هست، فکرش، تجربیاتش، ایده ها و نظراتش ... پس کاری کنید تا از تازگیتون این تالار رنگ و بوی دیگه ای به خودش بگیره..
:72:
واقعا قشنگ بود، خيلي از "شاد" به خاطر اين ديدگاهش ممنونم.
دوست عزیز من هم بارها به این مسئله برخوردم و شاید گاهی هم رنجیدم ولی این دلیل ترک تالار نمی شه چون خواهر برادر های واقعی هم گاهی از هم می رنجند ولی با هم قهر نمیکنند
(شاد عزیز سلام از حضور مجددت خوشحال شدم کی رسیدی؟ از وضعیت جسمی و روحیت برامون بگو )
سلام سپيده عشق!
دوستان نظراتشان را گفتند و حرفي باقي نماند من هم آرزو ميكنم شما باشيد و فعالتر از هميشه اينجا حضور داشته باشيد.
راستي با وجود اينكه گزينه تشكر تازه راه اندازي شده دارم ميبينم كه:
خانم سپيده عشق(تا اينجا) 31 تشکر در 26 ارسال داشته اند!اين تشكر از بيانات شما نيست؟
من هم با نظر سپیده عشق کاملا موافقم که البته توضیحات کامل آقای نقاب:305: تاحد زیادی منو قانع کرد ...راستش عنوان تاپیک من این بود :خیلی وقته میخوام بیام ..اما میترسیدم تنها بمونم ...که انگار یه چیزی میدونستم که میترسیدم:302::302::302:.....من خیلی نمیتونم تو تالار وقت بگذرونم .....برای همین شاید تا آخر هم تازه وارد بمونم :47:.......برای همین کاملا احساس سپیده عشق رو درک میکنم.....تازه شما که حال وروزت بهتر از ماست دوست عزیز ....با این حال از اینکه این موضوع رو مطرح کردید ممنون
خــداحــافظي براي هميشه!!!
<embed src="http://tiktik1.persiangig.ir/web%20audio/test/sorushsafar-tst.swf" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflash player" type="application/x-shockwave-flash" width="1" height="1" quality="High">
زان يار دلنوازم شكريست با شكايت
گر نكته دان عشقي بشنو تو اين حكايت
بي مزد بود و منت هر خدمتي كه كردم
يارب مباد كس را مخدوم بي عنايت
رندان تشنه لب را آبي نميدهد كس
گويي ولي شناسان رفتند از اين ولايت
در زلف چون كمندش اي دل مپيچ كانجا
سرها بريده بيني بي جرم و بي جنايت
چشمت به غمزه ما را خون خورد و مي پسندي
جانا روا نباشد خون ريز را حمايت
در اين شب سياهم گم گشت راه مقصود
از گوشه اي برون آي اي كوكب هدايت
از هرطرف كه رفتم جز وحشتم نيفزود
زنهار از اين بيابان وين راه بي نهايت
اين راه را نهايت صورت كجا توان بست
كش صد هزار منزل بيش است در بدايت
هر چند بردي آبم روي از درت نتابم
جور از حبيب خوشتر كز مدعي رعايت
عشقت رسد به فرياد ار خود به سان حافظ
قرآن زبر بخواني در چارده روايت
خدانگهدار همه شما :203::72:
RE: خــداحــافظي براي هميشه!!!
سلام
چرا آشنایی من با این سایت و ورود من به این جمع مقارن با خداحافظی اعضای خوب این سایت شد ؟:47:
آقا آرمان امیداورم تجدید نظر کنید
سلام
جدی که نمی گید؟
آخه چرا؟؟؟
مگه ما چند تا ارمان26 داریم؟
تالار بدون شما؟؟؟ مگه میشه؟؟؟
ما رو تنها نذارین
دلمون برات تنگ میشه:54::54::54:
سلام:
الان مدت زیادی است که تالار همدردی مکان زیبایی نیست..
نه اشتباه نکنید...
کمک به دوستان ...شادی اون ها و حل مشکلاتشون همیشه به تالار ما رنگ و بویی تازه می داد...
منم روز اولی که تو تالار بودم رو یادمه...
یادمه که آرمان و چند تا از پیشکسوتا با چه محبتی تالار و اداره می کردند...
ولی کارشون صحیحه...این رفتن یک اعتراضه....
یک اعتراض ....
چرا باقی ساکتن....
تمام قدیمی ها:استار/آنی/کیوان/ نقاب/و....همه و همه...چرا؟
این سکوت چه معنایی داره وقتی دوستانتون به خاطر بعضی بی مهری ها میرن...
تو هر خونه ای چراغش پیرهای اون هستن پس چرا چراغ تالارتون در حال خاموشیه و اعتراض نمی کنید...
بلند شید و نذارید پیشکسوتا برن...
دوستان سکوت جایز نیست...این بار بعد از سورنا آرمان/لرد حامد ..و حالا آرمان....
من از مدیر محترم خواهش می کنم تلاشی در جهت باز گرداندن اعضا ی قدیمی بکنن...
آقای مدیر .........
دوستان.........
این کار پیشکسوتا اعتراضه ...هیچ فکر کردید چرا؟
الان زمان پرسش است.........