دوستان خوبم میشه آموزش پخت فلافل رو به من بگین.
خودم آشنایی دارم با روش تهیش اما اون جوری که می خوام نمی شه لطفا روش درست رو به من یاد بدین.
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان خوبم میشه آموزش پخت فلافل رو به من بگین.
خودم آشنایی دارم با روش تهیش اما اون جوری که می خوام نمی شه لطفا روش درست رو به من یاد بدین.
بی دل جان دو تا از لینک عکس هایی که گذاشتید فیلتر هست:163:
بچه ها چند وقتی هست که اصلا حوصله آشپزی ندارم .خواهش میکنم غذا هایی بهم یاد بدید که نیم ساعت بیشتر وقت نگیرن و اقای شوور هم بتونه بخوره. .:316:
اینم فلافل به سفارش آقا صابر
نخود رو یه روز بخیسون و چند بار هم آبشو عوض کن . بعد به اندازه دو لیوان پر ازش جدا کن و با نصف گوجه کوچیک و یه پیاز کوچیک و چند حبه سیر چرخ کن ( میتونی اضافه نخود های خیسونده رو واسه دفعه بعد بزاری تو فریزر ).
پودر فلفل و زرد چوبه و پودر لیمو عمانی رو به دلخواه اضافه کن و بعد هم بزن و با قالب مخصوص فلافل تو ماهیتابه روغن سرخ کن.
نکته ها:
- میتونی کمی جعفری خورد شده هم اضافه کنی.
-فلفل رو زیاد بریزی خوش مزه تر میشه.
-ماهیتابه کوچیک انتخاب کن تا روغن زیاد استفاده نشه . روغن اضافی رو هم میشه از صافی رد کنی و بزاری یخچال واسه غذای بعدی البته روغن مخصوص سرخ کردنی.
-مقدار گوجه اگر زیاد بشه فلافلت خیلی ترد میشه و تو ماهیتابه وا میره.
-چرخ گوشت ها معمولا سه شبکه دارند که از کوجیکترینش استفاده کن.
اگر مشکلی پیش اومد در خدمتم:72:
سلام
پاییزان عزیز من چند بار درست کردم یک تخم مرغ هم بهش میزدم نباید میزدم؟آخه چون مال شهر شماست احتمالا دستور شما درست تره اورجیناله دیگه!
راستی نسبت گوجه به نخود و میران جعفری متناسب با اونو بدی ممنون میشم آخه کم و زیاد بشه خراب میشه.
کسی هست دستور پخت مرغ شکم پر که اصلا توش آلو و کشمش و چیزای شیرین نباشه بلد باشه و البته خودش درست کرده باشه و خوب شده باشه چون دستور خامش تو اینترنت هست منتها چه جور در اومدنش با خداست
راستی من امروز در حال پختن پیتزا هستم جاتون خالی:310:
فقط خواستم نحوه پخت خمیر پیتزا رو بگم برای کسایی که رژیم دارن چون همونطور که میدونید توی خمیر پیتزاهای اورجینال روغن بسیار زیادی به کار رفته به نحوی که میشه گفت نصف پیمانه روغن در هر نان پیتزا وجود داره
من برای حذف روغن دستور جدیدی رو با آزمون و خطا به دست آوردم این مقدار 4 تا نان پیتزای بزرگ میده احتمالا 4 نفر که اشتهای متوسطی داشته باشن میتونن باهاش سیر بشن:
2.5 لیوان شیر
2 عدد تخم مرغ
مایه خمیر 5-6 قاشق مربا خوری (یا سه تا چهار قاشق غذا خوری)
آرد به میزان لازم (حدود 1 کیلو)
شیر رو میذاریم ولرم بشه بعدا تخم مرغها رو توش میشکنیم و در حد قاطی کردن و یکنواخت شدن مخلوط میکنیم (با چنگال) بعدا مایه خمیر رو به مخلوط اضافه میکنیم و بعد آرد رو آروم آروم اضافه میکنیم و انقدر ادامه میدیم که خمیر به دست نچسبد دیگه بعد از این مرحله آرد نریزید چون آرد زیاد از حد خمیرو سفت میکنه
بعدش روی خمیر نایلون میکشیم و توی دمای اتاق 2 ساعت میذاریم بمونه اگه نخواستید 2 ساعت بعد پیتزا رو درست کنید بعد 2 ساعت به یخچال منتقل کنید
نکته اینه که خمیر بعد موندن کمی نیاز به آرد داره چون چسبنده میشه یکی دو قاشق آرد بهش اضافه می کنیم
موقع درست کردن نان پیتزا پشت یک سینی بزرگ آرد می پاشید (میز کار ما هم اینه دیگه:311:) خمیر رو با وردنه روی سینی صاف میکنیم و در هر اندازه که بخوایم در میاریم (میشه یه قالب زد که گرد بشه من که برام مهم نیست و قالب نمیزنم) ضخامت خمیر قبل رفتن به فر باید حدودا 0.5 سانتی متر باشه این خمیرها رو به فری که از قبل گرم شده (در حد همون 125 درجه یا همون کمترین درجه) منتقل میکنیم البته نکته بسیار مهم دیگه اینه که باید یک قابلمه کوچک رو پر آب کنید و بدون درب در فر بذارید بعدا خمیر پیتزا رو تو فر بذارید وگرنه خمیر سفت میشه
یک ربع تا 20 دقیقه که تو فر موند میارید بیرون و یک لایه پنیر پیتزا یک لایه مواد درست شده از قبل و دوباره یک لایه پنیر پیتزا میریزید
با این کارها بدون استفاده از روغن میتونید یک خمیر پیتزا نسبتا نرم به دست بیارید در واقع تخم مرغ جایگزین روغن شده
تا خمیر پخت اولیه رو طی نکرده مواد پیتزا رو روش نریزیدها:300:حالت خمیریش رو حفظ میکنه و موقع خوردن ذقیقا انگار خمیر میخوری
برای مواد روی پیتزا من از ترکیب گوشت قارچ سویا و مقدار کمی سوسیس مرغ استفاده میکنم که البته چون تقریبا همه نحوه پخت این مواد با هم رو بلدن نمی نویسم فقط یه خورده رب هم بهش میزنم (زیاد نه ها)
چقدر طولانی شد خسته شدم:316:
راستی یادم رفت بگم موقع گذاشتن خمیر در فر با چنگال روی خمیرها میزنیم تا بهتر بپزه
فکور جان اگر تخم مرغ بهش بزنیم بیشتر شبیه به کتلت و کوکو میشه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط فکور
من معمولا نسبت هامو چشمی میزارم ولی این دفعه که درست کردم حتما دقیق اندازه میگیرم میام می نویسم اینجا.
راستی من خمیر پیتزامو اینجوری درست میکنم.
شیر یه فنجون + دو فنجون آرد + یه قاشق چای خوری بگین پودر یا خمیر مایه + دو سوم قاشق چای خوری نمک
همه رو خوب ورز میدیم و میزاریم یک ساعتی بمونه ( با بگین پودر نیم ساعت هم کافیه ولی اگر خمیر گذاشتید بیشتر هم بمونه بهتر هست.)
مقدار بالا واسه یه پیتزای نسبتا بزرگ کافیه.
این خمیر وقتی پیزا آماده می شه،سفت و خشکه درسته؟
ممنونم خانم پاییزان و خانم فکور
منم همین جوری درست می کنم البته گوجه نمی ریختم و یه قاشق مربا خوری پودر مخصوص فلافل اضافه می کردم.
اما در نهایت احساس می کردم نخود ها هنوز زنده هستن یعنی احساس می کردم خامی نخود ها هنوز وجود داره.
گفتم شاید اول باید نخود ها رو آب پز کنم بعد با مواد مخلوط کنم.
ممنونم حتما درست می کنم .
برای دستور تهیه خمیر هم ممنون من معمولا آماده می خریدم اینبار خودم درست می کنم طبق روش شما.
:72::72::72:
طرز تهیه مرغ شکم پر هول هولکی:311:
حتما براتون پیش اومده که مهمان داشته باشید و خیلی هم وقت نداشته باشید . اینو امتحان کنید .
اول برنجتون رو با آب گرم بخیسونید.حالا یه لیتر آب تو کتری برقیتون بزاریدو بعد هم یه مرغه درسته رو نوک بالهاشو بزنید و بزارید تو یه قابلمه بزرگ که جاش بشه و آب کتری که جوش اومده روش بریزید و بزارید رو شعله گاز و بعد هم یه دونه پیاز روش رنده کنید و یه قاشق غذا خوری از زردچوبه و پودر فلفل و پودر لیمو عمانی و یه قاشق غذاخوری هم رب گوجه بهش اضافه کنید و بزارید نیم ساعت تا 45 دقیقه بپزه . ( با یه دون خلال دندون از قسمت زیر پوست مرغ از پختش مطمئن بشید)
تو این فاصله فکری به حال مواد شکم مرغ کنید این قسمت ماجرا بستگی به محتویات کابینتها و یخچالتون داره . سیب زمینی نگینی سرخ شده + زرشک یا کشمش یا هردوش + هویچ نگینی ( اینم یه تفت بدید) + لپه آب پز شده و تف داده شده + مغز گردو + رب انار + زغفران ....هر کدوم و نخواستید حذف کنید البته به جز مغز گردو رغفرون
خوب حالا مرغ رو از تو قابلمه با احتیاط بیرون میاریم و میزاریم تو سینی فر و موادی که واسه شکمش آماده کردیم رو میزاریم تو شکمش. بعد هم یه روی مرغ وتو شکمش حسابی آب لیمو میزنیم بعد هم کمی روی مرغ زغفرون میزنیم که خوش رنگ شه . درز شکم مرغ رو با یه تیکه فویل آلومینیم میگیریم و میزاریم با گریل فر خوش رنگ بشه . میتونیم پنج دقیقه آخر هم از فر در بیاریم و کمی رب انار و آبلیمو به مرغ بزنیم که حسابی مزه بگیره بعد دوباره بزاریم تو فر .
از آب مرغ تو قابلمه هم واسه درست کردن سوپ استفاده کنید . نصف بسته سوپ آماده قارچ و نصف بسته هم سوپ سبزیجات بریزید چند برگ جعفری هم بهش اضافه کنید خوشگل میشه.
نکته : اگر به روی مرغ زیاد رب انار بزنیم میسوزه و بد رنگ میشه پس آخرای پختن تو فر بزنید.
راستی برنج هم یادتون نره:163::311:
من وقتی با بیکینگ پودر درست کردم مثل نون شد ولی با مایه خمیر و وجود تخم مرغ سفت نمیشه البته باید توجه کنید زیاد تو فر نمونه دمای فر پایین باشه و اون ظرف آب که موقع پخت بخار بشه هم وجود داشته باشه اگه بخواین نرمتر باشه ده دقیقه که موند تو فر دربیارید مواد رو روش بریزید (نذارید رنگ تهش به سمت طلایی بره)نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرهنگ 27
البته به نرمی اون پیتزا که کلی روغن توش باشه شاید نشه ولی تقریبا خوبه همسر من که خیلی به غذا حساس هست بعد امتحان کلی روش مختلف برای خمیر پیتزا این یکی رو پذیرفت و از اون موقع با این روش درست می کنم
فکور جان بنویس ماهیتابه هپی کال تا بی دل رو اذیت کنیم :311:نقل قول:
نوشته اصلی توسط فکور
ولی مامانم که درست می کرد نونش سفت و خشک بود،ولی می ارزید به 100تا پیزای بیرون.زیر دندون قرش قرش صدا می کرد.