سلام من مسافرت فعلا کنسل شد مرخصی ندارم مسافرت اول مهر باشد مسافرت عا لی باشد به زودی برای همیشه از تالار می روم صددر صد برای همیشه از تالار می روم ممنون:72::72::72:
دلیل رفتن از تالار با مدیرهمدردی اختلاف دارم
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام من مسافرت فعلا کنسل شد مرخصی ندارم مسافرت اول مهر باشد مسافرت عا لی باشد به زودی برای همیشه از تالار می روم صددر صد برای همیشه از تالار می روم ممنون:72::72::72:
دلیل رفتن از تالار با مدیرهمدردی اختلاف دارم
lحمد ابراهیمی چرا می خوای برای همیشه بری؟
اعضا ی خوب تالار چند سا ل توی تالار زحمت کشیدم نمره به من چند می دهید
چند رو ز تالار هستم رو ز اخر در تالار می روم چند رو ز دیگر برای همیشه از تالار می روم دلم برای اعضای خوب تالار تنگ می شود
مدیر جدید صندلی داغ خانم نازنین 1 می کنم
:72::72::72:
ای جانم، عزیز دلی، تو همیشه 20ی، تو خودت نمره 20 ی،مگه میشه تو زحمت بکشی و ما ندونیم! نه جانم میدونیم خوبش رو هم میدونیم، یه دونه ای بخدا:72:
سلام
اقای کیوان عزیز اقای حامد عزیز خانم فرشته مهربان محترم خانم نازنین 1 محترم خانم بی دل محترم خانم پاییزان محترم خانم چشمک محترم خانم بهار 66 محترم بچه مثبت محترم خانم سارا بانو اقای بی بی اقای خار پشت دانوب خانم دختر مهربون خانم گلنوش 67 خانم مریم 123
چند سا ل در تالار با شما بودم برای من خیلی افتخار بزرگی بود چند سا ل از شما خیلی چیزهایی یاد گرفتم
چند رو ز از تالار برای همیشه می روم خداحافظی می کنم اعضای خوب تالار مدیران خوب تالار خیلی دوستتت دارم
:72::72::72::72::72:
محمد جان گرچه هیچ وقت نفهمیدم چی می نویسی(به خاطر جمله بندی هات)! اما واقعا دوستت داریم. اگه تو از تالار بری کی هی بگه مسئول فنی تالار را عوض کنید :) اگه بری که دیگه تالار نقاش نداره اونم نقاش دلسوزی که پدر آقای سنگتراشان را در آورد از بس گفت مدیر فنی را عوض کنید! :)
محمدجان من نمی تونم بگم نرو اما می گم هرجا هستی موفق باشی
سلام دلیل رفتن از تالار با مدیرهمدردی اختلاف دارم دلیل رفتن از تالار به مدیرهمدردی گفتم متخصص فنی تالار عوض کن اگر متخصص فنی تالار عوض نکند من از تالار می روم مدیرهمدردی در جواب گفت متخصص فنی تالار عوض نمی کند من ناراحت شدم گفتم از تالار می روم ممنون:72::72::72:
امروز یکی دو بار خواستم بیام تالار دیدم نمیشه. وقتی یقین حاصل کردم که اشکال از خود تالاره (آخه ما همیشه به خودمون شک میکنیم :311:) گفتم ای داد بیداد! الان محمد ابراهیمی داره نقشه یه شورش عظیم رو میکشه:311: تا اینکه الان اومدم دیدم اوضاع خط خطیه :311:
آقای ابراهیمی برادر من! انصافا یه چند ساعت (یه روز) نتونستی بیای تالار ببین خماری چی به سرت آورده :58: حالا دور ورداشتی که همیشه از تالار میرم؟! میگم عممممممممممممممرا! مگه ترک به این راحتیاست؟ :302:
اگه بری من از کی انتقام خونین بگیرم؟ هاااان؟:311:
آقای مدیر خودش به من گفت! چی گفت؟ توی پیام خصوصی گفت: مدیر فنی تالار رو عوض کرده! حالا این شخص جدید ببین سرعتو چقد برده بالا!
دروغ خونه کیو خراب کرده تا حالا؟
سلام خانم بی دل محترم انتقام خوین نمی دونم کی می گیرد من منتظر هستم انتقام خونین بگیرد:311::311:
به خاطر شما از تالار نمی روم چند رو ز به مرخصی می روم ممنون:72::72::72::72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بچه مثبت
اي خدا بگم چكارت كنه بچه مثبت
چرا با روح و روان و معده آدم بازي ميكني؟؟؟
هيچي واسه من سالاد ماكاروني نميشه حالا نصفه شبي از كجا گير بيارم ؟؟؟؟؟؟؟؟:161::161:
من سالاد ماكاروني مي خوام