سلام به اعضای خوب تالار
حق عضویت تمام شود برای همیشه از تالار می روم تصمیم گرفتم تصمیم قطعی است ممنون:72::72::72:
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام به اعضای خوب تالار
حق عضویت تمام شود برای همیشه از تالار می روم تصمیم گرفتم تصمیم قطعی است ممنون:72::72::72:
سلام دوستان
کسب دومین مدال طلای المپیک در کشتی توسط امید نوروزی را به همه ی کاربران تبریک می گم :72:
کسب مدا ل طلای المپیک امید نورو زی به همه مردم ایران تبربک می گویم:72::72::72:
امید نورو زی دلاو ر خسته نباشید مدا ل طلای المپیک امید نورو زی به خانواده امید نورو زی تبربک می گویم:72::72::72:
امید نورو زیتبربک می گویم قهرمان المپیک شدی:72::72::72:
کسب مدال نقره المپیک در وزنه برداری توسط نواب نصیر شلال را به همه ی کاربران تبریک می گم :310::310::310:
يعني خوشم مياد بچه مثبت لپ تاپ گذاشته جلوش يه نگاهش به بازيه يه نگاهش به همدردي و انلاين خبر رساني ميكنه
خوب منم تبريك ميگم :72:
اما چرا داشتن مدال طلا رو مينداختن گردن كشتي گيره تصوير رفت رو پرچم
, باشه مثلا ما نفهميديم:311:
این وضعیت دسکتاپمه:
http://www.hamdardi.net/imgup/31769/...2feadb8171.png
:) البته همیشه وضعیت همینه یعنی همیشه هم تلویزیون روشنه هم تو اینترنتم :)
سلام دوستان.چطورید؟خوبید؟
من فردا صبح میخوام برم حرم.حرم حضرت معصومه.اونجا واسه ی همه دعا میکنم.به یاد همه ی دوستای گلم هستم :43:
فقط امیدوارم خواب نمونم :311: آخه معمولا تا لنگ ظهر خوابم :D
سلام
بهار شادی عزیزم تو چقدر مهربونی
بهت می اد اسمت باشه بهار.مهربونی
عزیزم امیدوارم همین جور که تو به فکر همه هستی و برای خوشبختی همه دعا می کنی و به فکر منم هستی
خدا عوض همه این محبت هات رو بده ..الهی امین
بهار جونم نمی دونم خوندی یا نه!امروز که نرفتم حرف بزنم شاید دعات براورده شد...شاید که نه حتما
چون نمی تونستم درست بگم و ارامشم رو حفظ کنم حتما خدا کاری کرد کهه کنسلش کنم ...
رفتم تاپیک های قدیمی ترم رو خوندم دختری بود به نام nazlin اونم دیگه نیومد
تسنیم الهی هم خیلی وقته نیست.....
و جوانه ...هم خیلی وقته نیومده.
بعد که تاپیک هام رو خوندم یادم افتاد اولین پیام خصوصی که من در این تالار زدم به یک زن امیدوار بود.
بهش پیام دادم و ازش کمک خواستمم!خوب هیچ شناختی روش نداشتم ...رو رتبه ها هم شناختی نداشتم
نمی دونستم رتبه به چه معناست.....نمی دونستم کی کارشناسه کی عضو عادی و این تفاوت رنگ ها برای چیه... خیلی گیج بودم خیلی خسته بودم خیلی داغووون بودم خیلی بددددد! اصلا به محیط اطرافم توجه نداشتم ..ولی
فقط یک نام به من حس مثبت داد...حس زندگی ، امید و تلاش
یک زن امیدوار
:)
امیدوارم همتون همیشه امیدوار باشید .........:)
سلام به همه دوستان
جای چشمک عزیز خالیه امیدوارم هر چه زودتر سلامتیشو بدست بیاره و دوباره بیاد تالار
سرافراز هم کاملا ناپیدا شده
ولی چه خوب که آنی عزیز به تالار رونق داده ازش ممنونم:72:
بچه مثت این عکسی که گذاشتیو خیلی خوشم اومد..چون اسم من توشه (نادیا-7777) :)
خب باید بگم حال و احوال امروز من بهتره فقط اینکه امروز سرکار نمیرم و باید برم از زانوم عکس بگیرم..البته مطمئنم چیزیش نشده
دوستون دارم:72: