:72: مرسی بهار ...
من خوبم خبری نیس
اینجا میشه آهنگ گذاشت مخالف قوانین نیس؟؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
:72: مرسی بهار ...
من خوبم خبری نیس
اینجا میشه آهنگ گذاشت مخالف قوانین نیس؟؟؟
واي كه چقد جو تالار كسل كنندست..........:160::160::160:
بچه ها كجايين؟؟؟؟؟؟؟؟
داملا رفت گل مريم رفت....
ياد قديما بخير
[/align]
سلام
فکر کنم از آخرین باری که اومدم تالار بیشتر از 1 سال میگذره
دلم برای همه تنگ شده بود
تو این مدت از همه چیز دور بودم حتی از خانوادم ولی بالاخره اون روزها گذشت و من دوباره به زندگی عادیم برگشتم
دلم برای آنی، آقای بیبی ، مدیر همدردی عزیز، گل مریم، و ... همه ی برو بچههای قدیمی تالار تنگ شده
اومدم ایجا که بگم من تو بدترین شرایط زندگیام تونستم با راهنمایی هایی که اینجا بهم کردن روی پاهام وایسم
تشکر ویژه دارم از آنی عزیزم که هنوزم نصیحتاش تو گوشمه از بیبی عزیز که مثل یه برادر کمکم کرد از مدیر همدردی بخاطر سایت خوبش و از گل مریم عزیزم واسهی همه خوبیاش
من همیشه اینجا یه عالمه دردودل میکردم و غر می زدم و از همه چیز شاکی بودم ولی حالا می خوام یه خبر خوب بهتون بدم
من 6 روزه که ازدواج کردم و می خواستم خوانوادهی همدردی رو هم در جربان بزارم چون دوست دارم همانطور که در غم هام باهام بودین تو شادی هامم باهام باشین
دوستتون دارم
bloom
سلام بانو .
ما هم دوستت داریم .
خوش آمدی نازنینم .:72:
مرسی که ما را هم در شادی خودت شریک کردی . به واقع خوشحال شدم عزیزم :46:
تبریک می گم خانم گل . عروس خانم . :227::310:
انشالله به پای هم پیر بشوید و بهترین زندگی را در کنار هم تجربه کنید و از تجربیاتتان کنار هم خوشحال و خشنود و راضی باشید و از برکت عشق و فراوانی و......خود و دیگری را سیراب کنید . .:72::72:
در ضمن یک نکته در مورد این تبلیغ انتخاباتی که بعضا دیدم در بعضی از تاپیکها نسبت به وجودش بعضی از دوستان معترض بودند .
1- در پذیرش شرایط باشید .
2- درک کنید برای مدتی ( یعنی تا 12 ) در خدمت این تبلیغ هستیم . پس شرایط زمانی و مکانی است .
3- اگر چه ظاهرا به مسائل روانشناسی و مشاوره ربط ندارد اما از نظر من به حال و آینده ی روانی و اجتماعی و.....هر یک از ما به نوعی مرتبط است .
4- سیستم خانواده های هر یک از ما زیر مجموعه ای از یک خانواده ی بزرگ به نام ایرانی است . قدری وسعت دید لازمه ی زندگی هر یک از ماست تا علاوه بر اره بده و تیشه بگیرهای درونی و خانوادگی نسبت به مسائل اجتماعی - بین المللی و ................نیز احساس مسئولیت و تعهد و توجه و اهمیت و ............داشته باشیم .
5- ناامیدی و فرار از مشکلات پاک کردن صورت مسئله است . حضور هر یک از ما یعنی می خواهیم برای مشکلات راه حلی پیدا کنیم و به دایه های دلسوزتر از مادر برون مرزی اجازه ی مداخله در امر داخلی خانواده ی خود با هر شرایط خوب و بدی که در خانواده ی خود داریم ندهیم و ...................
تمرین کنید . این هم بخشی از تجربه ی زندگی ماست . اندکی مسئولانه تر و اندکی بزرگتر
bloomعزیز سلام
ازدواجت رو بهت تبریک میگم امیدوارم خوشبخت باشی عزیزم
خیلی خوبه که در این خوشحالیت ما رو هم شریک کردی انرژی مثبت گرفتیم
باز هم منتظر خبرای خوب هستیم:46:
تبریک می گم
منم بهت تبریک می گم.همیشه شاد باشی بلوم:43::72::72::72:
به به چه عجب يه خبر خوش هم شنيديم اين روزا.......خدا را شكر دلم داشت ميگرفت
تبريك ميگم عروس خانم ايشالا خوشبخت باشي
من افتخار هم صحبتي با شما رو نداشتم ولي بهت توصيه ميكنم بيفتي به جون لينكهاي مهارتهاي ارتباطي و ....
اينم از طرف من به عروس خانم تالار
http://www.hamdardi.net/imgup/32102/...5c30ab5584.jpg
http://www.hamdardi.net/imgup/32102/...ead2218ae1.jpg
گلنوش جان
قربونت همه درگیر کارهای آخر سال هستن...خدا رو شکر توی تالار کسی هم که مشکل جدی نداره فعلا!!
حالا چرا دلت گرفته و کسلی؟
منم کسلم از دست این همه کار!
bloom جان
عروس خانوم تبریک عرض می کنم...زندگی شاد و پر برکت باشه ان شالا :46:
سرافراز جان
خانوم گل حالا که داملا و گل مریم رفتن به تو نمی تونیم مرخصی بلند مدت بدیم! :D منم که درگیرم همش...
تالار به راهنمای فوق العاده اش نیاز داره...جناب baby هم گرفتاره اما ببین همیشه هست!
گلنوش و رایحه عشق هم که روحیه تالار هستن!
جناب لرد حامد
ما منتظر ادامه تاپیک خوبت در موضوع "مرنج و مرنجان" هستیما!
جناب خارپشت
کلاس نقاشیت رو به روز نمی کنی که روحی بگیره تالار؟ موضوعشم بذاریم خونه تکونی عید
توسط آقایون که از محالاته ممکنه :D:)
حامد خان 65
دفاع کردی ولی شام و شیرینی ندادی ها! فکر نکنی ما یادمون نیست :)
آنی عزیزم
حالا از دخترات فقط من موندم و دختر مهربون و چند تای دیگه! نمیای بغلمون کنی؟ :(
اما آنی می بینی چقدر قدرت پذیرشم رفته بالا؟ :D
برای همگیتون روزهای خوبی رو آرزو می کنم
من که خیلی منتظر فصل بهارم
بهاری پر از شادی
شما چی؟
:72:
سلام دوستان عزیز! :)
من هم اول ازدواج bloom گرامی رو تبریک می گم.
امیدوارم که همیشه شاد و سلامت در کنار هم باشید و با هم از پستی و بلندی های زندگی بگذرید.
برای شما آرزوی خوشبختی می کنم.
من هم چند روز پیش از ایران برگشتم.
دوشنبه هم دفاعم بود که خوب بود و نمره اش هم خیلی عالی شد.
خدا رو شکر می کنم که به یکی از بزرگترین اهداف زندگیم رسیدم.
عید امسال که صندلی داغ بودم، فکر می کنم آقای Baby بود که پرسید حامد تا پایان سال دوست دارد به چی برسد؟ که من هم گفتم دوست دارم فوقم رو با نمره ی خوب تمام کنم. و خدا رو شکر همین هم شد.
به دوستان قول داده بودم شیرینی بدم :)
بفرمایید شیرینی :311:
http://www.hamdardi.net/imgup/26486/...0519e57e06.JPG
http://www.hamdardi.net/imgup/26486/...33dce274e6.jpg
کاش همه شیرینی دادن ها اینقدر کم خرج بود! :311:
برای همه شما دوستان عزیز هم آرزوی موفقیت می کنم.
شاد باشید.