RE: حال و احوال یاران همدردی (3)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط lord.hamed
:305:دور از جون همه سرماخوردم شديد ... عطسه !:305:
سلام!
محض اطلاع همه دوستان قديم و جديد اين پست صرفا جهت اطلع رساني بود و هيچ هدف ديگه اي اعم از سلام و حال و احوالپرسي نداشت!:163::311:
آخ جون يه عضو قديمي/يه مدير قوي و ناپيدا!:310:لرد حامد عزيز!:104:
سارا وفرشته عزيز هم كه يادي از من نكردن ولي ما از راه دور هم ارادتمنديم!
موفق باشيد:72::72::72:
اعضای قدیمی تالار همدردی خانم شادی خانم رو زن اقای نقاب خانم باران 68 خانم غزا له خانم موعود خانم بلوم خانم طا هره
چند وقتی توی تالار نیستند جا در تالار خیلی خا لی است امیدوارم زودتر به تالار بر گردید براتون ارزوی موفقیت و سلامتی می کنم:72::72::72::72:
چقدر این محمد با معرفته :43:
فکر کنم محمدم یکی دیگه از عجایب افرینشه
بنازم به این محمد عزیز که همیشه به یاد قدیمیا هست:104:
دوستانی که پایه ریز تالار همدردی بودن ، و اگر تلاش های اونا نبود ، این تالار نمی توانست روزهای نونهالی را به سلامت پاس کند. و می دونین که کودکی که خوب رشد نکنه ؛ بزرگیش هم مشکل خواهد داشت:72:
خوش به حال شماقدیمیاکه مدام به فکرحال واحوال همدیگه اید.:104:
ماکه همیشه مطالب شمادوستانومی خونیم وبه فکرتون هستیم.:43:
ماتازه وارداروهم توجمع خودتون بپذیریدتاازخجالت دربیاییم.:18:
البته سوئ برداشت نشود :46:، دوستانی که در تالار حضور دارند ، همیشه که در یاد هستند :43:، بنده از دوستان قدیمی گفتم که حضور فیزیکی ندارند ولی خب در قلب ما همیشه یادشان جاری هست:72:
ماهی جان هر کاربری به محض عضو شدن وارد جمع ما می شه:46: و یکی از اعضای خانواده بزرگ همدردی ، همه اعضا جزو این خانواده هستند ، هر کسی که اسمش در تالار ثبت شده است
ماهی عزیز، شما تو دل تالار جا دارید:46:
البته من که زیاد قدیمی نیستم. ولی تو دل منم جا دارید :)
گرچه یاران فارغند از یاد من
از من ایشان را هزاران یاد باد
چند روزیه از زن امیدوار خبری نیست دلم براش تنگ شده البته شاید اومده سرزده ولی اثری از خودش نذاشته.اگه اومدی از حال خودت خبرمون کن:72:
دوستان عزیزم پستهای تفریحی و طنز دیشب تا بامداد به باغ همدردی منتقل شد ها...:43::43::72: