RE: دفتر مدیران تالار(سؤالات-مشکلات-انتقادات و درخواستها)
هنوز نمی تونم قطعا بگم درست شده یا نه! باید 5-6 تایی پست ارسال کنم و بعد.
ولی من اصلا این فایرفاکس رو دوست ندارم، دلم همون اکسپلولر خودم رو می خواد :302:
راستی آقا حامد میشه لطف کنید بگید که چگونه این دوبار ارسال شدن با مرورگر ارتباط پیدا می کنه؟ آخه بعد از اینکه همدردی به مشکل خورد این مساله برای من پیش اومد!!!!!!!!!
شاید سرعت اینترنت شما کمه... خیلی طول میکشه که یک پست فرستاده بشه؟ اگر چندین بار کلیک کنی دوبار پست فرستاده میشه. اما در سرعت اینترنت بالا سریعا پیغام فرستاده شدن رو میده.
ربطی به سرعت اینترنت ندارد. وگرنه که پست های خیلی از اعضا باید دو بار ارسال می شد.
ربطی به خود Internet Explorer هم ندارد، به این خاطر که خیلی از اعضا ازش استفاده می کنند.
اینکه چرا این قضیه درست از وقتی شروع شده که همدردی به مشکل برخورد، فکر می کنم اتفاقی است.
به احتمال زیاد اگر یکبار Internet Explorer رو پاک کنید و دوباره نصب کنید، مشکل حل می شود.
وگرنه مجبورید حداقل برای همدردی از همون Firefox استفاده کنید.
برای بقیه سایتها می توانید از همون Internet Explorer استفاده کنید.
به هر حال این mybb ظاهراً ضعفهایی دارد. یکی از کامپیوترهای ما اصلاً با Firefox همدردی رو باز نمی کنه!
چند بار هم دوباره نصب کردم و فایده ای نداشته.
دلایل اینها مشخص نیست و پیدا کردنش هم راحت نیست.
خدا رو شکر اکثر اعضا مشکلی ندارند و برای اونهایی هم که مشکلی دارند، راه حل های دیگری وجود دارند.
تازه وارد ؟ عضو فعال ؟ عضو ....
میشه بپرسم چرا فقط اینها رو بر اساس تعداد پست ها میگذارید ... ؟
من پیشنهاد دارم یکی مثل محمد ابراهیمی به طور مثال که تقریبا از ابتدای کار تالار توی تالار بوده باید یه عنوان توسط خود جناب سنگتراشان با توجه به فعالیت ها و حضور خاص و مسمترش براش انتخاب بشه مثلا دوست همرا صمیمی یا همراه مهربان یا .. یار همیشگی ... چون بالاخره ایشون باید یه فرقی با بقیه بکنن...
یا مثلا یکی مثل حامد یا سارا بانو و .افرادی که توی تالار اکثرا هستند و کار های خاص میکنن مثلا یکی فقط تو یه بخشه یا یکی تو یه بخش دیگه خیلی فعاله یا مثلا نحوه تعاملاتشون در نظر گرفته بشه و یه عنوان مناسب براشون تعیین بشه این میتونه جالب تر باشه تا فقط به میزان پست توجه کرد ....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamed65
البته به احتمال زیاد باید ایراد از مرورگر باشه.
خانم بلواسکای شما یکبار با یک مرورگر دیگر و یا از یک کامپیوتر دیگر وارد همدردی بشوید و یک پست ارسال کنید، ببینید باز هم دوبار ارسال می شود؟
بعید می دانم مشکل از حساب کاربریتان باشد.
:72:تشکر ویژه:72: از آقای حامد بابت ارائه راه حلشون. :104::104:
از وقتی که مرورگرم رو برای همدردی به فایرفاکس تغییر دادم، مشکل دوبار ارسال شدن پستهام حل شد.
دوستانی هم که مشکل مشابه دارند، می تونند از همین راهکار آقا حامد استفاده کنند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
===========
پاورقی:
بابا اینقدر به این کیوان عزیز دل گیر ندهید.:46:
خودتون رو درست کنید. :305:
سروسامان دادن حدود 150000 پست متنوع کار ساده ای نیست. :303:
جناب سنگتراشان من پیشنهاد دارم .. حالا هم که lord.hamed عزیز اومدن شما تقریبا دو مدیر فعال دارید ... که اغلب انلاین هستند حالا فرشته مهربان رو نمیدونم .... ولی بیایید بین این دوتا تقسیم وظایف کنید مثلا 2 تا انجمن و مسائل مربوطه دسته کیوان .. دو ، سه تا هم دست یکی دیگه تا مجبور نشن 150 هزار پست رو یه تنه سرو سامان بدهند حالا اگر در این بین مشکلی پیش اومد که یکی از مدیران انلاین نبود بعضا مدیری متوجه شد کار اون یکی رو هم انجام بده...
کنجکاو عزیز
تقسیم وظایف شده، بر این اساس که، دو نوع مدیر داریم
1-مدیری که به تمام تالار دسترسی دارد
2-مدیری که بر انجمن های ویژه ای مدیریت میکند .
لینک تیم مدیریت
http://www.hamdardi.net/showteam.php
میدونم در جریان اینا بودم و اینم دیده بودم .. من گفتم یعنی تو همون تیم هم شاید میشد باز یه تقیسم کاری میشد .. ولی خب درسته حرفت همین حدشم خوبه ...
سلام لطفا تاپیک 20 سوالی را که داغون کردین برگردونید .... با تشکر
سلام کجکاو قبلا" آدرس رو برات فرستاده بودم! گم کردی؟
http://www.hamdardi.net/thread-8157.html