RE: سری سوم صندلی داغ با مدیریت جدید
پاسخ سومین دور سئوالات جناب کنجکاو :
چه چیز شما را ناراحت میسازد؟
شخصی : دروی از خدابه واسطه گناه
اجتماعی : بی عدالتی و بدرفتاری مردم در حق یکدیگر و بی بندو باری
ترس را چگونه توصیف میکنید؟
موقعیتی که در آن فرد مستأصل مانده و قدرت تصمیم گیری درست از او سلب می شود ، به گونه ای که یا نسنجیده عمل می کند یا راکد میماند .
شادی افرین** ترین چیز برای شما چه چیزی است؟
خیلی چیزها منو شاد می کنه ، اما شادی آفرین ترینها ،وقتیه که حقیقت مهمی کشفم میشه .
مهمترین راهنمای شما در زندگی چه کسی است؟
مشورت با عقل و دوستان صاحب نظر در هر سن و سالی .
هدف شما برای آمدن به این تالار چه بوده؟
آموختن ، کسب تجربه ، بالا بردن شناخت از خود و دیگران و در یک کلام رشد و اگر هم از دستم برآید یاری
چه کسی شما را در کار های خوبتان تشویق میکند؟
اغلب دوستان و خانواده مهمترین مشوقم هستند و نتیجه عملی کارهائی که موفقیت آمیزه ،
[img]http://www.hamdardi.net/imgup/16936
/1245864837_16936_d05beb5e12.gif[/img]
پاسخ به برادر محترم جناب لرد حامد
خاطرات خوشایند زیاده ، چون حقیقتش بنده تلخی ها رو زود به دور می ریزم و خاطرات خوب همیشه یادم میمونه ،
اما از این میان خاطره دومین سال کاریم و اولین سال تدریسم در یک دانشسرای تربیت معلمه که در محدوده درس تحقیقاتی به دانش آموزان داده بودم ، و برای این که منبع کافی در اختیار داشته باشند کتابهای خودم رو به کتابخانه دانشسرا انتقال دادم و امانت گذاشتم و چون در آن دانشسرا سرپرست شب هم بودم ، در کار تحقیقاتشون راهنماشون هم بودم ، و کارهای جالبی ارائه دادند و چندتاشون محشر بود از جمله " تهاجم فرهنگی " و " توطئه های تضعیف اسلام " و یکی دیگه که موضوعش یادم نیست ، حیفم میومد بقیه دانش آموزان از کار گروه هایی که این تحقیقات را رائه داده بودند بی خبر بمونند ، این بود که به فکر میزگرد افتادم ، با یکی از اساتید در میان گذاشتم، گفت بیش از یه میزگرده در حد یک سمیناره ، به فکر افتادم و یه سمینار دانش آموزی طراحی کردم با عنوان " تهاجم فرهنگی و نسل جوان " و بنا به طرح ریخته شده دانش آموزان دو کلاس رو تشکیلات دادم و دو هفته کار گروهی تحقیقاتی برای تکمیل انجام دادیم و همه در کنار هم کار کردیم ، روزهای لذت بخشی بود ، بچه ها می گفتند ما با خانواده هامون مطرح کردیم به ما می خندیدند که اساتید دانشگاه هم تو این کار موندند اونوقت شما می خواین سمینار بگذارید !!!!، گفتم نگران نباشید روزی باور خواهند کرد که شما تونستید ، تمام عوامل اجرائی و بعضی سخنرانان خود دانش آموزان بودند و...... .
تا زمان موعود رسید و یک سمینار دو روزه برگزار شد ، که یک روزش سخنرانانی از بعضی مسئولین وقت حضور یافتند و از کار بچه ها هم دیدن کردند و برایشان باور کردنی نبود و ... روز بعد هم خود بچه ها سخنرانیداشتند و بعد میزگردی با مدیریت فردی از صدا و سیما که اتفاقی خبردار شده بود و بسیار ناراحت که چرا زودتر به ما خبر ندادید که انعکاس دهیم .
دانش آموزان چنان درخشیدند که به آنان گفتند اینا دانشجو هستند نه دانش آموز و مهمتر از همه درسهای عملی بود که از توکل و همکاری و تعامل و دوستی در کنار هم آموختند ، یکی از اونها پایان کار گفت : " خانم من تو این کار خدا را دیدم " ( به خاطر خلوصی که داشتند مددهائی معجزه وار می دیدند تو کار که این اثر را گذاشته بود ).
یادمه من یک شبانه روز قبل از برگزاری یادم رفته بود غذایی بخورم ( یعنی وقت نبود ) اما اصلاً احساس گرسنگی نداشتم .
حال و هوای اون روزها و دانش آموزان ، نه فقط برای من که برای بچه هایی که خود الآن معلم هستند خاطره فراموش نشدنیه .
ببخشید اگر خسته و کسل کننده بود
پاسخ به ستاره عزیز :
1-احساساتتون روچگونه مديريت مي كنيد ؟
با صبر و تکیه به استدلالهای عقل
2-زمانتون رو چگونه مديريت مي كنيد ؟
سعی می کنم برنامه ریزی داشته باشم ، گاهی هم از قلم و کاغذ برای تنظیم زمان و ثبت برنامه ها و پی گیریشان استفاده می کنم
3- زيباترين خاطره كه يادتونه ؟
این را در پاسخ جناب لرد حامد مطالعه بفرمائید
4-مهم ترين دغدغه شما در زندگي ودر برخورد با اطرافيان چيه؟
ناراحتی و غم و مشکلات اطرافیانم بخصوص اونایی که از صمیم قلب دوستشون دارم دغدغه من میشه .
5- ايا از آن دسته آدم ها هستيد كه از ابهام آميز بودن آينده خود هراس دارند ؟
آینده را مبهم نمی بینم که هراس داشته باشنم ، تا حالا احساس ابهام نداشتم .
6- موقعي كه از وضع موجود خسته مي شيد چكار مي كنيد ؟
اگر دست من باشه که تغییر ایجاد کنم که این کار رو می کنم ، اگر دست من نباشه صبر پیشه می کنم و به وظیفه عمل می کنم و سعی می کنم واقع بین باشم .
7-تاثير گذارترين افراد زندگيتون ؟
پدرم ( که الآن در سرای باقیست ، و یکی از دبیران دوره دبیرستانم . و امام خمینی (ره)
8- نقش پدرومادر درزندگي ؟
بسیار مهم و حساس ، من هر چه دارم که احساس رضایت از زندگی بزرگترین ثمره آن است ، را مدیون پدرم هستم ، از مادرم هم آموختم مقاوم باشم و برای خود بودن ، حتی مبارزه کنم .
9- از نظر شما دريا دلي چه مفهومي داره ؟
عمیق بودن ، شجاعت و آرامش داشتن .
ممنون از همه دوستانی که تا حالا سئوال کردند .
سلام
راستش با فیلو ... هماهنگ کردم نتونست بیاد...یا نخواست بیاد
قرار شد f_z روی صندلی داغ بشینه .
راستش فعلا من 1یا 2 روزی در خدمتتون نیستم یعنی اصلا نیستم یه سفر خیلی خیلی کوتاه در پیش دارم.
امیدوارم کسی از نبودم ناراحت نشه(اغراق)
می خواستم در قسمت خدا حافظی بگم دیدم دیگه یکی دو روز که دیگه ارزش خداحافظی نداره؟؟
بگذریم نیمدم در مورد خودم بگم تنها دلیل این که خواستم اطلاع بدم این بود که اگر صندلی داغ کمی خالی موند از دستم ناراحت نشیدو نگید چه مدیر وظیفه نشناسی .
حالا به( اف _ ز ) دو روز وقت میدم تا در صندلی داغ شرکت کنه.
(شنبه ..... یک شنبه../)
اولین سوال رو خودم ازش میپرسم...
سلام
نظرت در مورد تعدد زوجات برای مردان؟:303:
این اسم کاربریت معناش چیه؟
چند وقت عضوی؟:300:
میتونم بپرسم ازدواج کردی یا نه؟:72:
بهترین راهنمات تو زندگی؟
بهترین دوستت تو تالار ؟
از شیوه مدیریت خانواده چیزی میدونی؟
تاحالا چند تا مقاله راجع به کودکان خوندی؟ دروغ:203: نگی؟
نظرت در مورد فرشته مهربان؟
در اخر ازت دعوت میکنم یه چایی داغ در صندلی داغ میل کنی..:82:
سلام دوست خوبم کنجکاو
راستش من از این سوالا غافلگیر شدم......
در مورد تعدد زوجات من ترجیح می دم فرمول ندم چون به نظر من تو هر اصلی استثنا هست ولی کلا تو فرهنگ ایرانی ها باعث ویرانی خانواده هاست.....بجز استثناهاش!!!!!
اسم کاربریم اول اسم کوچیک و فامیلیمه من اسمم فایزه ست
نزدیک یه ساله عضوم شاید یکی دو ماهی کمتر
در مورد ازدواج دوست دارم دوستای تالار خودشون جواب شما رو بدن
بهترین راهنمام تو زندگیم شخص نیست فقط پ فقط تجربه های شخصیمه که یه دنیا برام ارزش دارن
من همه دوستای تالار رو دوست دارم ولی سعادت آشنایی نزدیک زیاد با بچه ها نداشتم بجز شاد و چکامه عزیز و دانه که زندگیشونو دنبال می کردم ....کلا همه رو دوست دارم همه بهم خیلی لطف دارن یه کمم هوامو دارن (یارتی بازیه!!!!!)
مدیریت خوندم ولی نه شاخه خانوادشو فکر کنم بازرگانی بود شاید برای دکترا برم دنبالش!!!
و الا من عادت ندارم مقاله هامو که خوندم بشمارم!!!!!یادم باشه از این به بعد!!!!!ولی کلا سعی می کنم زیاد بخونم.
من یه فرشته مهربون فقط می شناسم که پینو گیو چند باری سکته دچارش گرد اگه فرشته نبود هفت تا کفنو پوسونده بود فکر کنم منظورت اونه !!!!!اگه نه که سعادت آشنایی باهاشون نداشتم تا الان انشاالله که منو می بخشن......
مرسی کنجکاپ عزیز بابت چایی تون تا اینا رو با این کند دستی تایپ کردم یخ کرد!!!!!
سلام خدمت دوست گرامی ""اف-ز""
انشالله که خوب هستید؟؟
. اما سولات...با اجازه شما::
1>>"فایزه گرامی" به نظرت تجربه کردن به چه معناست؟؟؟
الف)آموختن ب)دیدن ج)آمیختن د)احساس نکردن
2>>"فایره عزیز" زندگی را در چه می بیند؟؟؟
الف)تجربه کردن ب)شکست خوردن ب)صبوری ج)پیروز شدن
3>>"فایزه مهربان" آدم بودن دشوار است یا فرشته بودن آسان است؟؟؟
الف)هر دو ب)فرشته بودن ج)آدم بودن د)هیچکدام
4>>"فایزه با محبت"" اگر بخواهی عشق را در یک کلمه خلاصه کنی ان کلمه چیست؟؟؟
الف)مهربانی ب)تعادل ج)ازخودگذشتی د)زندگی
5>>"فایزه"" چرا انسان می بایست از گذشته ها درس بگیرید اما حسرت آن را نخورد و به فکر آبنده ای درخشان باشد؟؟
الف)چون گذشته ها گذشته ب)چون اینده روشن است ج)زیرا حسرت ویرانگر است
د)زیرا ............(اگر گزینه اخر جوابتان است خودتان کامل کنید)
6>>کدامیک از شکلک های زیر را می پسندید؟؟؟
الف):72: ب):303: ج):203: د):82:
7>>فایزه" نظرتان در مورد اختلاف سنی میان زن و شوهر چیست؟؟
الف)زن از مرد باید کوچکتر باشد زیرا عرف این را می طلبد
ب)مرد باید از زن بزرگتر باشد زیرا توانایی مرد بیشتر است
ج)فرقی نمی کند
د)زن از شوهر خود دو یا سه سال بزرگتر باشد زندگی بادوام تر خواهد بود به شرطی که مدیریت مرد در خانه حفظ شود
8>>فایزه عزیز"" یک ویژگی خوب خود را در گزینه های زیر بیاب؟؟
الف)عاشق ب)صبور ج)مهربان د)با ایمان
9>>فایزه"" مدیر همدردی کیست؟؟؟(تست هوش):P
الف)مدیر است ب)همدرد است ج)آقا است د)خودش
10>>یک توصیه برای زوج های جوان::
11>>یک توصیه برای جوانان:::
12>>یک توصیه برای اعضا تالار::
13>>یک توصیه برای بنده(نقاب)::
14>>جمله ی زیر را چگونه توصیف می کنید::
""عشق مانند هواست.......همه جا موجود است.....تو قدری نفس هایت را جانانه بکش.
و در اخر ببخشید بخاطر زیادی سوالات.......و یک سخنی هم داشتم در واقع یک عذرخواهی ...خواهرم بنده اگر در تاپیک مربوط به شما که مشکل تان را مطرح نمودید نظر خاصی ندادم ...دلیل بر کوتاهی نگذارید ها....چون پنداشتم مسئله بیشتر به مرتبط به خانوم های تالار می شود و انان با نزدیک بودن به روحیات زنانه بیشتر می توانند کمکتان کنند....با تشکر از شما:72:
>>"فایزه گرامی" به نظرت تجربه کردن به چه معناست؟؟؟به نظرم دبدن منطقی تره
الف)آموختن ب)دیدن ج)آمیختن د)احساس نکردن
2>>"فایره عزیز" زندگی را در چه می بیند؟؟؟تجزبه
الف)تجربه کردن ب)شکست خوردن ب)صبوری ج)پیروز شدن
3>>"فایزه مهربان" آدم بودن دشوار است یا فرشته بودن آسان است؟؟؟هیچکدام هر دو دشوارند
الف)هر دو ب)فرشته بودن ج)آدم بودن د)هیچکدام
4>>"فایزه با محبت"" اگر بخواهی عشق را در یک کلمه خلاصه کنی ان کلمه چیست؟؟؟تعادل
الف)مهربانی ب)تعادل ج)ازخودگذشتی د)زندگی
5>>"فایزه"" چرا انسان می بایست از گذشته ها درس بگیرید اما حسرت آن را نخورد و به فکر آبنده ای درخشان باشد؟؟
الف)چون گذشته ها گذشته ب)چون اینده روشن است ج)زیرا حسرت ویرانگر است
د)زیرا ............(اگر گزینه اخر جوابتان است خودتان کامل کنید) چون اینده را هم باید در حسرت گذشته خراب کند
6>>کدامیک از شکلک های زیر را می پسندید؟؟؟
الف) ب) ج) د)
7>>فایزه" نظرتان در مورد اختلاف سنی میان زن و شوهر چیست؟؟
الف)زن از مرد باید کوچکتر باشد زیرا عرف این را می طلبد...من اینو بیشنر دوست دارم ولی نه بخاطر عرفش
ب)مرد باید از زن بزرگتر باشد زیرا توانایی مرد بیشتر است
ج)فرقی نمی کند
د)زن از شوهر خود دو یا سه سال بزرگتر باشد زندگی بادوام تر خواهد بود به شرطی که مدیریت مرد در خانه حفظ شود
8>>فایزه عزیز"" یک ویژگی خوب خود را در گزینه های زیر بیاب؟؟به نظر خودم زیادی مهربونم!!!!!!
الف)عاشق ب)صبور ج)مهربان د)با ایمان
9>>فایزه"" مدیر همدردی کیست؟؟؟(تست هوش)مدیر است و دلسوز
الف)مدیر است ب)همدرد است ج)آقا است د)خودش
10>>یک توصیه برای زوج های جوان:: تو رو خدا زود ازدواج نکنید
11>>یک توصیه برای جوانان:::خودتونو دسته کم نگیرید
12>>یک توصیه برای اعضا تالار::بعضی مشکلاتی که مطرح می شه خیلی کودکانه ست سطح کیفی تالار رو پایین میاره البته خیلی کمه ولی هست
13>>یک توصیه برای بنده(نقاب)::ممنون که وقت گذاشتی تنها چیزی که به نظرم میاد چون خیلی ازت تاپیک دیدم احساس کردم خیلی وقتت رو زیادی تو اینترنت تلف می کنی بهت پبشنهاد می کنم بعنوان خواهر بزرگتر که این اتلاف وقتو هدف دار کن..
14>>جمله ی زیر را چگونه توصیف می کنید::
""عشق مانند هواست.......همه جا موجود است.....تو قدری نفس هایت را جانانه بکش.والله من اصلا به عشق اعتقاد ندارم محبتو ترجیح می دم که بی انصافیه اگه از خرج کردنش نسبت به اطرافیان خسیسی کنیم.....
و در اخر ببخشید بخاطر زیادی سوالات.......و یک سخنی هم داشتم در واقع یک عذرخواهی ...خواهرم بنده اگر در تاپیک مربوط به شما که مشکل تان را مطرح نمودید نظر خاصی ندادم ...دلیل بر کوتاهی نگذارید ها....چون پنداشتم مسئله بیشتر به مرتبط به خانوم های تالار می شود و انان با نزدیک بودن به روحیات زنانه بیشتر می توانند کمکتان کنند....با تشکر از شما
دوست خوبم ممنون از شما ولی مشکل من خانمانه نبود به نظر خودم ولی کلا شما همیشه به همه لطف دارید چا داره من ازتون چای همه دوستان تشکر کنم.[/color][/size]
سلام دوست عزیز و گرامی اف ز
سوال از شما
1_چه خواننده موسیقی دوست دارید
2_چه رشته ورزشی دوست دارید
3_یک جمله درباره محمد ابراهیمی مدیر همدردی بگوید
4-نظرتان درباره صندلی داغ چه است
5_یک جمله درباره مادر پدر بگوید
امیدوارم همیشه سلامت باشید
برادر گرامی اقای ابراهیمی عزیز
جواب سوالاتونو به ترتیب خودتون می دم....
1- من هیچوقت خودمو محصور به یه موقعیت خاص نمی کنم همیشه دوست دارم همه چی رو تجربه کنم و لذت ببرم همه نوع موسبقی گوش می دم از شجریان و اصفهانی بگیر تا بون جووی و سبک های رپ مثل کلد پلی همه رو دوست دارم اما در یه مورد نمی تونم استثتا قایل نشم ..یه خواننده عرب لبنانی هست به نام راغب علامه که صداش و آهنگ هاش واقعا منو برای لحظاتی از این دنیا جدا می کنه......فکر کنم تو ایرانم بشناسنش....
2-من الان جز ایروبیک و بدنسازی ورزش نمی کنم ولی یوگا رو دوست دارم زمان مجزدی ژیمیناستیک کار می کردم الان نمی تونم یه بالانس ساده بزنم !!!!!امان از دست این ازدواج!!!!!!!!
3- تعریف شما رو تو تالار زیاد شنیدم و اسمتونو زیاد دیدم ولی خوب راستش کم سعادتم که گلای تالار رو خیلی از نزدیک نمی شناسم من خیلی وقت نمی کنم تالار بیام شاید دلیلش اینه اما همینکه وقت ارزشمندتون رو برای کمک به دیگران می ذارین نشون می ده انسان بزرگی هستین....
4- صندلی داغ یه تجربه متفاوتی از تالار بود در مجموع جالب بود آدمو یاد خودش می اندازه!!!!!!!!!
5-فکر کنم تاپپیک منو همه خونده باشن کلا فوت بابام منو خیلی عوض کرد تنها حرفی که می شه گفت اینه که بیاین یه طوری با هاشون رفتار کنیم که انگار خبر داریم فقط یه ساعت دیگه زنده ان ......این حرف تلخه ولی واقعیته تا سرمون نیاد درکش نمی کنیم....
5-منم برای شما سلامتی آرزو می کنم امیدوارم همیشه در کنار بچه های تالار باشین و مثل همیشه ثمر بخش....
با سلام بازم اومدم با یه
خبر
میدونید
نفر بعدی کیه ....
..
..
..
..
..بله بازم مثل همیشه اشتباه حدس زدین
.!!
!!
!!
!!
!!
!!
!!
!!
!!؟؟؟؟؟
؟؟؟؟؟
راهنمای همدردی
کسی که بیشترین کارا رو از دید من میکنه ولی کمترین توجه رو جلب میکنه!
ایشون 2 روز وقت دارن تا به درگیری ذهنی بعضی از شما به سوالاتی که در مورد راهنمای عزیز دارید جواب بدهند.
عزیزم راهنمای عزیز بیا 4 شنبه و 5 شنبه رو در کنار سوالات ما بگذرون.
اجازه بدهید اولین سوال رو خودم بپرسم.
نظرت در مورد تعدد زوجات؟
یه سوال اگه دوست داشتی جواب بده..
عزیزم
شما اشنای مدیر هستی یا استخدام اون هستی که بدون فعالیت اومدی و راهنما شدی؟
در موررد ارتباط با جنس مخالف نظرت چیه؟
نظرت در مورد f_z چیه؟
سلام به همه دوستان گل از جمله کنجکاو
------
سوال :
نظرت در مورد تعدد زوجات؟
جواب :
در حقیقت این سوال کمی برایم گنگ است . وقتی که می تونیم با داشتن چشمان باز و جلوگیری کردن از هوای نفس و ... و با اتکا به تجربه بزرگ تر ها انتخابی سالم داشته باشیم .
و از همه مهمتر اینکه بتوانیم ارتباطی موثر و قوی در زندگی ایجاد کنیم و آن را به سمت کمال و خوبی ها هدایت کنیم .... تعدد زوجه چه معنایی جز هوسرانی و شهوت رانی و تن دادن به امیال حیوانی می تواند داشته باشد ؟
-------
سوال :
شما اشنای مدیر هستی یا استخدام اون هستی که بدون فعالیت اومدی و راهنما شدی؟
جواب :
خیر من آشنای مدیر نیستم . در استخدام او نیز نیستم .
من تقاضای راهبر بودن را کردم و ایشون موافقت کردند .
من فقط در کنار سایرین ، سعی میکنم ریزه کاری انجام دهم و .....
من فقط راهنمای همدردی هستم ...
---------
سوال :
در موررد ارتباط با جنس مخالف نظرت چیه؟
جواب :
بستگی داره ارتباط رو چی معنا کنیم ؟
ارتباط را در چه مورد مطرح کنیم ؟
مثلا : توی دانشگاه با جنس مخالف رابطه ای کاملا جدی دارم اما خوب در عین حال اگر کمک بخواهند تا حد توان برایشان انجام میدهم اما به شرطی که به مرزهای بین دو طرف تجاوز نشود .
داشتن ارتباطی سالم ، همیشه عالیست .
ولی باید برای داشتن این ارتباط تلاش کرد.
و ..... این قصه سر دراز دارد ...
-------
سوال :
نظرت در مورد f_z چیه؟
جواب :
آلان متاسفانه رزومه ای از ایشون در ذهن ندارم . بعدا به این سوالات جواب می دهم .