دوست دارید کنسرت احسان خواجه امیری سا ل 88 در تهران بروید کدام اهنگ احسان خواجه امیری دوست دارید رانندگی بلد هستی یا نه کار هنری انجام می دهید یک جمله درباره مدیر همدردی محمد ابراهیمی بگوید چه ماشین دوست دارید
نمایش نسخه قابل چاپ
دوست دارید کنسرت احسان خواجه امیری سا ل 88 در تهران بروید کدام اهنگ احسان خواجه امیری دوست دارید رانندگی بلد هستی یا نه کار هنری انجام می دهید یک جمله درباره مدیر همدردی محمد ابراهیمی بگوید چه ماشین دوست دارید
بله،حتما.کنسرت آذر 86 احسان خواجه امیری خیلی بهم خوش گذشت،اگر عمری باقی بود خیلی دوست دارم که برم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط محمدابراهیمی
آهنگ غریبانه(هر چی آرزوی خوبه مال تو) رو بی نهایت دوست دارم:72:
علاقه ی زیادی به کارهای هنری دارم،خودم خوشنویسی با قلم درشت کار میکنم.در گذشته موسیقی هم کار میکردم و الان خیلی کمتر در این زمینه فعالیت دارم.
مدیر همدردی گرامی باعث شد دریچه ی جدیدی از زندگی به روی من باز بشه،خیلی دوست دارم حداقل یک بار ببینمشون.
آقای محمد ابراهیمی منو یاد اولین روزی میندازه که به این تالار اومدم،و اولین پیغام رو از ایشون دریافت کردم.
ماشین پرادو رو دوست دارم.
چه غذایی دوست دارید چه خوراکی دوست دارید بزرگترین هدفی که تو زندگی داری چیه دوست دارید کدام اعضا تالار از نزدیک بنیید اسم چقدر زییا است دوست دارید مسافرت ا روزه کدام شهرها بروید به چه کاری مشغولی چه کاری دوست نداری به چه کاری علاقه داری چه ارزویی داری اگر قرار بود در ایران زندگی نکنی کجا اتنخاب میکردی
سلام مریم جان یک جمله در مورد خودت بگو.[hr]با ماه ، کتاب ، جوراب یک جمله بساز.[hr]مریم جان اگر قرار باشد یک روز در زندگی ات تکرار شود چه روزی را انتخاب میکنی؟:72:
سلام
ابتدا از خانم (مثل من) تقاضا دارم كه سوالاتشون رو در قالب يك ارسال و به صورت متمركز بپرسن تا نظم تالار حفظ بشه .ببخشيد من با اجازتون سه ارسالتون رو با هم ادغام كردم .
از اونجايي كه اين تالار يه تالار روانشناسي است و هدفش هم آموزش هست به نظر من بهتره به جاي سوالات شخصي بيشتر جنبه آموزشي تالار رو حفظ كنيم و پرسشهامون به اهداف كلي تالار كمك كنه
خب اما سوال من از خانم( lمریم)
خانم مريم فرض كنيد امروز اول صبح ازدست يكي از اعضاي خانواده يا يكي از همكاران يا دوستان خود شديدا ناراحت شديد( حرفي كه انتظارش رو نداشتيد به شما زده) اون روز شما كلا بهم ريخته ايد،در همين زمان چندين كار و مشغله جوراجور براتون پيش مياد! چيكار مي كنيد تا بتونيد هم ناراحتي خودتون رو كنترل و برطرف كنيد هم كارهايي رو كه به عهدتون گذاشته شده به نحو مطلوب انجام بديد؟!!!
سلام
خانم lمریم :
چه غذایی دوست دارید ؟
دوست دارید به کدام کشور خارجی مسافرت کنید ؟
اگر ایرانی نبودید دوست داشتید کجایی باشید ؟
آیا دوست داشتید یک هنرپیشه معروف بشوید ؟
علم بهتر است یا ثروت ؟!
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط digitalman
قرمه سبزی وکباب رو از همه ی غذاها بیشتر دوست دارم.
در کل خیلی به سفر علاقه دارم.اول از همه دوست دارم به حج بروم،ایتالیا وفرانسه هم در اولویت بعدی هستند.
اگر ایرانی نبودم ترجیح میدادم که ژاپنی باشم
نه دوست ندارم که هنر پیشه ی معروفی بشوم
علم رو ترجیح میدم ولی خب ثروت هم خوبه دیگه:D
اگر خیلی ناراحت شده باشم کمی گریه میکنم:SHY: بعدش نفس های عمیقی میکشم واز خدا میخوام که کمکم کنه که فکرم متمرکز کارهایی که باید انجام بدم بشه و وقتی که اطمینان قلبی پیدا کردم،مشغول کارم میشم،در بیشتر مواقع بعد از اینکه سرگرم کارم شدم اون ناراحتی رو فراموش کردم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط آرمان 26
گاهی اوقات هم با کسی که از لحاظ عاطفی بهش نزدیکم صحبت میکنم،حالا نه لزوما درباره ی مشکلی که پیش اومده.این کار تا حدودی آرومم میکنه
سلام دوست مننقل قول:
نوشته اصلی توسط مثل من
مریم.ب کسی است که دوست داره خودش باشه
عظمت آسمون رو در ماه میبینم
بوی کتاب نو رو دوست دارم
تا کلمه ی جوراب رو دیدم یاد جوراب های همیشه بدبوی برادرم افتادم که یه دفعه میاره جلوی صورتم:D
روزی رو انتخاب میکنم که متوجه شدم پدر و مادرم بعد از بمب گذاری های متعدد روز قبل در کربلا سلامت هستند و اون موقع از ته قلبم شاکر خدا بودم،بعد از 1 روز زجرآور به قدری خوشحال بودم که هیچ وقت یادم نمیره...:203:
یک راه حل برای به دست آوردن دله مریم و اینکه هر کاری میگیم انجام دهد بگو!!!
اگر هدفی داشته باشی و چند بار در رسیدن به آن شکست بخوری چی کار میکنی؟؟؟
یک سوال که دوست داشتی بپرسیم اما نپرسیدیم بگو؟
نقطه ضعف و قوتت چیست؟