بچه ها چطور میتونم تصویر رو پاک کنم ؟ پاک نمیشه :54:
نمایش نسخه قابل چاپ
بچه ها چطور میتونم تصویر رو پاک کنم ؟ پاک نمیشه :54:
نبودذ آقا غلام :54:
چرا ، ویرایش پست/ صفحه پیشرفته/ بعد میاد مدیریت عگسها، یه گزینه کوچیک حذف داره. زود باشین وقتتون داره تموم میشه
- - - Updated - - -
چرا ، ویرایش پست/ صفحه پیشرفته/ بعد میاد مدیریت عگسها، یه گزینه کوچیک حذف داره. زود باشین وقتتون داره تموم میشه
وقتی روی صفحه پیشرفته زدین، پایین صفحه بیاین مدیریت فایلهای پیوست
- - - Updated - - -
فایل پیوست 889
- - - Updated - - -
چیشد اکیشد؟ حالا به دستخطی هست، مشکلی پیش نمیاد ایشالا
رفتم اونجا گزینه ی مدیریت فایل های پیوست هم زدم فایده نداشت ...یه جوری به گوش ادمین میرسونم پاک کنه
اینم بگم من دو تا دوست خیلی خوب دارم از همین فضای مجازی (البته اقا هستن، فکر بد نکنین). بعضی وقتا که دوست ندارم دوربریام درمورد زندگی خصوصیم بدونن، میرم باهاشون حرف میزنم. چون سن و سالشونم بالاتر از منه، خیلی بهم کمک میکنن.
با اینکه خیلی بدگمانم نسبت به این فضای مجازی ولی خب فوایدی هم داشته انصافی. چندتاشونم از نزدیک زیارتشون کردم. آدمای باحالی بودن، فکر نمیکردم اینجوری باشن. تصورم این بود که ادمای مجازی، یه مشکلی یا عقب ماندگی چیزی دارن، دور از جون شما البته...
آقا سی آر وای دستم به دامنت ...یه جوری به گوش ادمین و مدیر برسونید این پست خط منو پاک کنن...ممنونم
- - - Updated - - -
خب خیلی خوبه اینجوری ... راستی ممنونم شما کمکم کردین ولی فایده نداشت و پستم پاک نشد
ان شاءالله رسیدگی میکنن
- - - Updated - - -
واااااای خدارو شکر پاک شد ...خدا عوض خیر بده به اون کسی که این کارو کرد ...ممنونم ازش ...:72:
دزست میشه نگران نباشین.
ببخشید احساس عذاب وجدان گرفتم فک میکنم بخاطر اصرارهای من بود. ببخشید در هر صورت...
- - - Updated - - -
کار اقای باغبان بود فک کنم، من دورادور میشناسمش. یه نملز شبی هم فک کنم برای ایشون باید بخونیم :18:
- - - Updated - - -
فایل پیوست 890
شما کاهل در نماز هستین؟
- - - Updated - - -
کرای عزیز ، کجایی بابا، بیا یه نظری بده؛ چطوره دست خط؟