RE: راه دل کندن نمی دانم هنوز .........
غزاله جان تو همه چیز داری کافیه نگاهی به خودت بنداز ی
اگه فقط و فقط اعتماد به نفستو زیاد کنی همه چیز حله برو مقاله بخون تمرین کن باور کن میتونی
تو نیازی به این اقا نداری عزیزم
سعی و تلاشتو از همین حالا واسه بالا بردن اعتماد به نفس شروع کن
تو الان اگه با این اقا باشی همش عمر و وقت تو هست که هدر میره
اصلا اولین گام واسه بالا بردن اعتماد به نفست اینه که این اقا رو از خودت دور کنی میدونی ه گام موفقیت تو این راه چقدر به تو سر افرازی میده
هدفت رو بالا بردن اعتماد به نفس بدون و یک لحظه هم متوقف نشو
غزاله خانوم تا حالا سعی کردین تو کاری بهترین باشین؟
تو مسابقه ای شرکت نکردین؟
سعی کنین از این طریق اعتماد به نفستون رو بالا ببرین. یعنی تو یه کاری که دوست دارین تلاش کنین بهترین باشین.
وقت بخیر اشتباه محض تو این بود که می خواستی یک نفر را از طریق اینترنت برای ازدواج با خود همراه سازی
اشتباه دیگرت این بود که وقتی فهمیدی که او متاهل است از علاقه خودت با اون پرده برداشتی
اشتبا مهلکی که الان می کنی و به نظر من بدتر از 2 اشتباه اولته که اینه که هنوز دوست داری به این ارتباط مسخره ادامه بدی
صادقانه بهت بگم من اگه جای برادرت بودم برای همیشه تو رو از اینترنت محروم می کردم
سلام به دوستان خوب و مهربانم :72:
دوستان من بالاخره تونستم بر احساسم غلبه کنم و ارتباطم رو با اون آقا به طور کلی قطع کردم .
خوشحالم که با راهنماییهای شما تونستم بر شرایط بحرانی ام فایق بیایم .
مطمئنم که از این خبر من خوشحال خواهید شد همانطور که با نهایت محبت و دوستی من رو از ابتدا راهنمایی کردین و من بسیار بسیار متشکرم از همه ی شما عزیزان :72:
دوستان گلم صادقانه بگم که اون موقع هیچ کدوم از دلایل و استنباطات شما برای من قابل فهم نبود اما الان که نوشته هاتون رو دوباره خوندم متوجه ی منطقی بودن حرف شما شدم .
اما این رو بگم که خیلی از صحبتهای بعضی از دوستان دلم شکسته شد و از چیزایی که به من نسبت میدادین من هیچ وقت دنبال شوهر نبودم و هیچ وقت نمی خواستم باعث و بانی از هم پاشیدن زندگی کسی بشم من غم زنهایی رو که مورد خیانت شوهرشون قرار گرفتند رو از نزدیک دیدم و پا به پای اونها و حتی بیشتر از اونها اشک ریختم و غصه خوردم .
من تنها گناهم این بود که فکر می کردم مردی رو پیدا کردم که همه چیزش برام یه رویا بود و با اون وابستگی که داشتم با تمام وجودم فکر می کردم که جدایی باعث از دست دادن تمام آرامش و از دست دادن هوایی که برای نفس کشیدنم مورد نیازم بود میشه و واقعا خیلی سخت بود .
از دوستانی هم که منو دعا کردند کمال تشکر رو دارم چون کاملا حس می کنم این رهایی من نظر و لطف خدای مهربانم بوده و هست .
آرزو دارم که مشکل شما هم که چه بسا غصه ها و مشکلاتی سخت تر از من دارید به یاری خداوند بزرگ حل بشود و سربلند و خوشبخت و موفق باشید .
دوستتان دارم :72:
التماس دعا :103:
:73::73::73:
:203::203::203:
:72::72::72:
غزاله عزيز
واقعا از خبري كه دادي خوشحال شدم
اميدوارم در تمامي مراحل زندگي موفق و پيروز باشي
غزاله جان
خیلی خوشحالم از اینکه تونستی راه درست رو انتخاب کنی
مراقبت خودت باش
با آرزویه بهترین ها برای تو
از شنیدن این خبر واقعا خوشحال شدم . امیدوارم همیشه در زندگیت موفق باشی .
واقعا" خوشحالمون کردی غزاله ی عزیز
میدونستم که میتونی
برای تو دوست عزیز آرزوی یه زندگی خوب و زیبا را دارم
زندگی زیباست این بستگی به نگاه ما دارد که چگونه به آن بنگریم (جمله ی فوق العاده ایه)
التماس دعا
سلام غزاله جون... خيلي خيلي خوشحال شدم عزيز دلم....:43:
خوشحالم كه حالت خوبه و سرحالي... خدا رو شكر عزيزم كه تونستي از اون عذاب و ناراحتي خلاص بشي ....
غزاله جوون اميدوارم كه هميشه سرزنده و شاداب باشي و خندان....
مطمئن باش كه با اراده و قلب مهربوني كه داري خداي نازنين واست بهترينها رو هديه مياره ....
اميدوارم با يه برنامه ريزي صحيح و اراده اي محكمتر فرداي روشني رو واسه خودت بسازي ....
ميبوسمت ....:228: