RE: از قصد داره اذيت ميكنه
:
با آرميتا كه حرف زدم و گفتم رحمان كار بدي كرده بي اجازه شماره داده گفت : شايان بي خود كرده اين حرف رو ميزنه !خودش اون جا بود و من تا الان دوسه بار با شايان و رحمان بيرون حرف زدم و اگه نيازه ميام روبروي شايان هم ميگم و.........ديشب كه شايان اومد خونه حسابي دعوامون شد اونم به من سيلي زد.بهش گفتم مگه قرار نبود راستش رو بگي مگه قرار نبود دروغ نگي ، مگه نگفتي دختره رو فقط در دانشگاه ديدي ؟حرف نميزد فقط ميگفت كه خوب كردم دوباره مثل هفته پيش گفت از خونه ميذارم ميرم ! بهش گفتم اين ديونه بازيها چيه در مياري مگه زني تا بهت ميگن بشين ميذاري ميري يا ميگي خودم رو ميكشم. بعد از كلي حرف زدن گفت ديگه نميخوام زندگي كنم با شك همه چي نابود ميشه پس الن جدا شيم خيلي بهتره .،منم قبول كردم آقا ساعت 10 شب خوابيد و من تا خود صبح اشك ريختم.صبح هم بهش گفتم آقا شايان اگه تابعد از ظهر خدا جواب مقصر رو نده ديگه بندگيش رو نميكنم.
دست روت بلند کرد؟؟؟
واااااااااااای...
طراوت جان نمی تونم یهت بگم طلاق یا نه چون هنوز خودم به نتیجه ای نرسیدم ولی نرفتن سرکار اشتباهه من اگه تونستم توی این جند روز خودمو جمع و جور کنم به خاطر کارم بود سرگرم میشدم باهاش وقت کمتری برای فکر کردن به آینده پیدا می کردم الان خیلی آرومتر شدم شما هم هر کاری می خوای بکنی بکن ولی حتما برو سرکار
نمیدونم چی بگم طراوت جان
امیدوارم هر چی صلاحته پیش بیاد
عزیزم طلاق که نقل و نبات نیست اینقدر راحت حرفشو میزنید پاشو برو خونه بابات برای قهر. بزار گند کاراش دربیاد همه بفهمن اون وقت بزرگترها اگر تصمیم به طلاق هم باشه بهتر میتونن محیط رو فراهم کنن تنهایی این بارو به دوش نکش خانوادش میفتن به جونت .این جارو دیگه با سیاست برو جلو!!!!!ادم میمونه برای دلداریت چی بگه!!!!!
نمي دونم چي بايد بگم. تو مطمئني كه آرميتا حقيقت رو گفته؟ ايشاالله هر چي خيره برات پيش بياد.
سلام
حرف زدن نشونه خیانته؟بله؟پس من خیلی خیانت کارم چون از صبح تا شب با همکارم حرف میزنم!
اما چه میگم؟بله این مهمه
خانوم طراوت این که همسر شما حرف زده نمیتونه به معنای خیانت نسبت به شما باشه....شما باید بدونی همسرتون با ارمیتا چیگفته... راجبه چی حرف زده.. شاید بهش گفته من خانوممو دوست دارم یک تار موی گندیدشو با تو عوض نمیکنم این هم به نظر شما خیانته؟
سلام taravatخانوم:43:
نمیدونم چرا تا میاد ادم خوشحال بشه میبینه تموم شده خوشی دوباره باید غصه بخوره:54: در هر صورت میخواستم بگم تا حالا قسمت (مقالات و مطالب آموزشی در مورد خانواده )خوندی بنظرم میتونه خیلی کمک کنه برات روزایی خوبی ارزو میکنم :203:امیدوارم دورست تصمیم بگیری ما واسه جداشدن ازدواج نکردیم[/size]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نازنین غ
دست روت بلند کرد؟؟؟
واااااااااااای...
....
چي بگم والله. به من به خاطر پستهام شهرت منفي داده مي شه. قصد شما چي بود خانوم نازنين از اين پست؟
خانوم طراوت عملا شما مخ واسه همسرتون نذاشتيد. خداوند محتاج بندگي من و شما نيست. به جاي كفر گويي يك مقدار اين حساسيتتون رو كم كنيد. بابا يك مرد صبح تا شب به زنش بگه هرزه زنه چند روز تو اون خونه طاقت مياره؟!!
اون دختره هر كسي هست قصدي جز به هم پاشيدن زندگي شما نداره. بابا شايد با اين همسر شما مشكل داره. ديگه دروغ گفتن اينقدر سخته ؟!!! كه انتظار داريد همه راست بگن غير از همسر شما كه by default تو ذهنتون يه دروغگو تصوير شده.
اميدوارم ختم به طلاق نشه اين رابطه كه لااقل الان اين كار اشتباهه. كسي كه ضرر مي كنه شماييد چون حتي خودتون هم مي دونيد تا به حال چقدر منطق وارد زندگيتون شده!!؟
از همه شما ممنون كه توي اين شرايط منو تنها نميذاريد.
در جواب آقاي سورنا بايد بگم كه اين دختره ميگه هيچ رابطه اي نبوده اما هر دفعه شايان يا رحمان يه چيزهايي ميگن كه منم مجبور ميشو ار آرميتا بپرسم و اونم جملات اونها رو كامل ميكنه.به اين ماه عزيز قسم اگه شايان بدون دروغ بهم بگه مشكل اينها با اين خانوم چي بوده و يا هست ناراحت نميشم .متاسفانه شايان به دروغ متوسل شده.در مورد وارد شدن منطق هم بايد بگم وقتي ديدم صحبت و منطق جواب نميده به داد و بيداد و گير دادن روي آوردم.