خیلی محترمانه بگو من این وسط بی تقصیرم هر کسی که کارا رو خراب کرده خودشم باید درست کنه بگو من همه ی سعیم رو کردم که کار به اینجا نکشه ولی خودش خواست اینطور بشه
نمایش نسخه قابل چاپ
خیلی محترمانه بگو من این وسط بی تقصیرم هر کسی که کارا رو خراب کرده خودشم باید درست کنه بگو من همه ی سعیم رو کردم که کار به اینجا نکشه ولی خودش خواست اینطور بشه
منم با نظر نازنين موافقم. خيلي رسمي و خشك. بذار بفهمه كه خانواده اش چه اشتباهي رو مرتكب شده اند. موفق باشي عزيزم.
سلام دوستای گلم
دادگاه واسه آخر این ماه وقت رسیدگی داد.
ولی یه مشکله دیگه داره کلافم میکنه . سرکارم همکارام خیلی سراغ شوهرمو میگیرن . یکی از همکارام که متاهله شوهرش مرتب میاد شرکت .
حالا به من میگن چرا شوهرات نمیاد اینجا ؟کی عروسی میکنین؟ بهشون گفتم واسه عید عروسی میکنیم البته قرادادم تا آخره امساله که مدیر شرکت گفته حقوقتو اضافه میکنم ولی بمون .خسته شدم از سوالاشون از بی جوابی. بخشه ما همش خانمن میدونین که چقدر فضولی میکنن. بهشون گفتم بعد از عروسی دیگه نمیام سرکار . ولی میدونم تو خونه بمونم بیشتر داغون میشم کارم که به این راحتیا پیدا نمیشه. خیلی درمونده شدم.
خدایا این چه بدبختی بود ........شکرت
دوست عزیز
واسه چی ناراحتی؟ از چی خجالت میکشی . تو که کوتاهی در این زندگی نداشتی. خیلی از آدمها جدا شدند پس باید آنها هم کنج خانه زانوی غم بغل میگرفتند؟
سرتو بالا نگه دار و به خودت افتخار کن. خانه نشینی جز افسردگی پیامدی نخواهد داشت.
سلام
یكم: من شاهد بودم همانطور كه بعضی وقتها یك بیمار در اورژانس بیمارستان با یك شوك بر می گرده، گاهی در لحظاتی كه امیدی به یك زندگی نیست و مسئله طلاق حتمی هست ،لحطه آخر یك شوك موجب تغییر فرایند كار می شود.
دوم: همانطور كه ادامه هر زندگی زناشویی احتیاج به هزینه كردن، مقاومت و سختی كشیدن دارد، جدا شدن و طلاق هم نیاز به پرداخت هزینه و مقاومت دارد شاید هم بیشتر از ادامه زندگی
لذا به نظرم شما نیاز به مهارتهای زیادی دارید تا بتوانید با تغییراتی كه در زندگیتون در حال ایجاد هست سازگار شوید.
مخفی كردن، احساس گناه كردن، نگرانی، خشم، بدبینی به جنس مخالف، نا امیدی، تنهایی،افسردگی و ... گوشه ای از مسائل هست كه ممكن است با آنها روبرو شوی. پس نیاز است كه خود را آماده كنی و با مهارتها هركدام از این تهدیدهای احتمالی را به فرصتی قشنگ در زندگیت تبدیل كنی.
توصیه می كنم مشاوره حضوری در محل سكونت خود داشته باش، تا بتوانی بر اساس جزئیات روانی كه در خود حس می كنی، مهارتهای لازم جهت تطابق و سازگاری وضعیت خود را تمرین كنی.
فراموش نكنیم همیشه امید وجود دارد،چون همه متغیرها در دستان ما نیست.
امروز يك ساعت و نيم فقط تاپيك تو رو مي خوندم از اول تا آخر واقعاَ لذت بردم از اين همه شعور و منطق از اينكه چه زيبا به حرف هاي و راه كارهاي دوستان گوش مي دادي و اول هر كار عقل و درايتت رو به كار مي بردي
عزيزم از اين كه زندگي ات به اين سو كشيده شد متأسفم ، تأسفي از بن دل اما از اينكه اين همه آدم باشعور توي اين سرزمين مجازي هست به خود باليدم كه عضو چنين سايتي شده ام
برايت بهترين روزها رو آرزو دارم . موفق و مؤيد در پناه حق
مدیر همدردی و دلناز عزیز بی نهایت از لطف شما سپاسگزارم
آقای مدیر باور کنین من با تمام پیامدهای این موضوع میتونم کنار بیام بجز مخفی سازی . اینکه مرتب دوستامو تو خیابون میبینم و تازه دارن بهم تبریک میگن .اینکه همسایه ها ازم تاریخه عروسی میپرسن و محله کارمم که...
اخه با شناختی که همه ازم دارن اصلا براشون قابل باور نیست که همچین اتفاقی تو زندگیه من بیافته . خودم میدونم که کاملا طبیعیه و بازیه سرنوشته .به توصیه شما حتما عمل کرده و در اسرع وقت به مشاور مراجعه میکنم.
دلناز عزیز و با تجربه از اینکه وقت میزاری واقعا ازت ممنونم . من همیشه سعی میکردم با وجود احساساتی بودنم تو زندگی براساس عقل و منطق تصمیم بگیرم و به همین خاطر هم خداروشکر مشکلی نداشتم به همین دلیل این مورد واسه خودم و اطرافیان اینقدر سنگینه ولی خب باید کنار اومد .ولی الان یه جورایی موندم که راحت بگذرمو تفاهمی همه چیزو تمومش کنم که میترسم بگن دیدین دختره خودش مشکل داشت چون ازشون برمیاد که این حرفو بزنن یا اینکه بمونم ببینم دادگاه چه تصمیمی میگیره اگه واسش زندان بزارن . یعنی من باعث و بانی زندان رفتنه یه جوون بشم
دیشب مامانم میگفت اگه این دفعه هم دادگاه نیومد باید حکم بگیریم برن از محله کارش ببرنش ولی من گفتم مامان اونم یه جوونه با هزار تا اشتباه درسته که ما قسمته هم نشدیم ولی بالاخره اون میخاد به زندگیش ادامه بده درست نیست که همه جا خراب بشه . بیشتر از خودم دلم واسه اون میسوزه با اینکه میدونم لیاقتشو نداره چون خیلی مغروره وبی منطق.
ببخشید پر گویی کردم خیلی دلم پره خیلی . نمیدونم چرا این گذشت زمان منو آروم نمیکنه . واسم دعا کن عزیزم دعا کن مهرش از دلم بره .
سلام خانومی
خانوادهی همسرت دیگه پیغامی چیزی ندادن ؟؟
همسرت باهات تماس نگرفته؟؟
هرچی صلاح باشه همون میشه غصه نخور خدا خودش همه چیزو درست می کنه
سلام عزیزم :
صبور بودن تو تو زندگی باعث افتخاره . امیدوارم که خدا هرچه که به صلاحته رو زودتر مشخص کنه
من برات دعا مي كنم كه خدا به حق اين روزها تو رو از بلاتكليفي در بياره. اميدوارم هر چي خيره برات پيش بياد. الهي آمين.