مرسی دوست خوبم. ممنون. دارم همین کار رو می کنم :72:
نمایش نسخه قابل چاپ
مرسی دوست خوبم. ممنون. دارم همین کار رو می کنم :72:
فقط برات دعا مي كنم كه زودتر مشكلت حل بشه عزيزم. ولي خيلي خودت درگير پول كردي. 950 تومان براي شما خيلي زياده. اميدوارم خدا كمكت كنه.
خوبی نازنین جون ؟
آروم تر شدی؟
امیدوارم زودتر مشکلت حل شه خانومی
راستی امین تونست کاره نیمه وقت پیدا کنه؟ یادمه یه بار گفتی داره میره جایی برای کار
سلام. مرسی. چاره ای دیگه نداشتم. عوضش چند سال دیگه یک سقف بالا سرمونه.
متاسفانه نه بلوم جان. کارش درست نشد.
سلام دوستان خوبم . الان می خواهم این تاپیک رو برای همیشه ببندم.
عزیزان به یاری شماها خیلی چیزها یاد گرفتم. تمام مشکلاتی که از اول براتون نوشتم خدا رو شکر حل شده. در واقع حل حل نه. من و همسرم آگاهی هامون بیشتر شده و خودمان رو محکم تر کردیم. شخصیت خودم هم با چند ماه پیش خیلی فرق کرده.
رفتار خانواده همسرم خیلی خیلی بهتر شده.
در واقع همدردی به من یاد در هر چیزی که تعادل رعایت نشه کار خراب می شه. حالا هر موضوعی یا هر کاری.
می خوام از تمام دوستان خوبم تشکر کنم. مخصوصا از جناب آقای سنگتراشان . واقعا از راهمنمایی هاشون استفاده کردم. امیدوارم این تاپیک اموزشی باشه برای تازه واردین.
دوستتون دارم و از همراهی و کمک همتون بسیار بسیار سپاسگذارم :72::72::72:
خیلی خوشحالم نازنین جان
امیدوارم که ئیگه هیچ وقت تو زندگیت مشکل حادی پیش نیاد عزیزم
خيلي خوشحالم كه حداقل نيمي از مشكلاتت حل شد. اميدوارم ديگه تايپيكي از اين دست ايجاد نكني. منم موقعي كه اومدم همدردي مي خواستم تايپيك درست كننم ولي وقتي مشكلات دوستان و راه حل هايي كه دوستان به همديگر داده بودند رو خوندم ياد گرفتم كه چگونه زندگي كنم. با شوهر و خانواده شوهر چه رفتاري داشته باشم. به الحمدلله از آن موقع تا الان مشكلي حادي ديگه نداشتم و از درست كردن تايپيك صرف نظر كردم. منم از شما به خاطر راهنمايي هاي خوبتون به دوستان و همچنين آقاي سنگ تراشان به خاطر ايجاد همچين فضايي سپاسگزام. اميدوارم روزي برسه كه تمام تايپك هايي كه ايجاد شده به خوبي و خوشي بسته بشه. الهي آمين.
دوست خوبم این روهم بدون که هیچ زندگی بی مشکل نیست و این ما ادمها هستیم که باید ظرفیت و صبرمون رو زیاد کنیم و زندگی با این مشکلاتش قشنگه . در پناه حق باشی و موفق .
ولي عزيزم خبر عروسيت يادت نره به ما بگي. خوشحال مي شيم در شاديهايت هم شريك باشيم.
نازنین جون امیدوارم خوش بخت باشی و شاد و سرزنده
همیشه امین کنارت باشه و در آرامش با هم زندگی کنین