سورنا عزیز از تالار نرو تالار به شما نیاز دارد همه اعضا تالار و مدیر همدردی تو خیلی دوست داریم:72::72::72
نمایش نسخه قابل چاپ
سورنا عزیز از تالار نرو تالار به شما نیاز دارد همه اعضا تالار و مدیر همدردی تو خیلی دوست داریم:72::72::72
بچه ها موضوعی که قدیمی هست شما دیگه ادامه ندین تا دوباره نیاد صدر نوشته های امروز قرار بگیره
مرسی
از همه بچه های تالار معذرت میخوام
متاسفانه بحث رفتن سورنا انقدر واسم تلخ بود که به تاریخ توجه نکر دم
من این تایپیک رو قبلا ندیده بودم برای همین اشتباه شد
بازم معذرت
با سلام
من يكي كه خيلي خندم گرفت از سركار رفتن دوستان :D آخه چرا شما ها اينقدر ....
چيه ؟!! داشتم مي گفتم آخه چرا شماها اينقدر ماهيد؟!!:46:
سلام به دوستان خوبم
سلام به هموطنان عزیزم
سلام به همدردهای مهربانم
عزیزان:
من در این مدت کوتاه که با شما دوستان همقدم شدم از ناراحتی شما اندوهگین و از خوشحالی شما مسرور میشدم. همیشه سعی میکردم با تجربه ها و مطالعاتی که اندوخته بودم بهترین راهنما برای دوستان باشم.
اما الان احساس میکنم وجودم مثمر ثمر نیست .
با شرمندگی و عرض معذرت در اخر عرایضم میخواهم از پیشکسوتها گله بکنم.
دوستان من میفهمم که شما با دوستان هم دوره یتان لحظه های بیشتری را گذراندید ودرک میکنم که از انها بیشتر تقدیر کنید اما این را نمی فهمم که چرا در برابر تازه واردها جبهه میگیرید و خیلی سخت از انها تشکر میکنید و راحت قبولشان می کنید؟؟
عزیزان از ما که گذشت با دیگرانی که سهیم میشوند در لحظه های زندگیتان چنین نکنید.
امیدوارم در تمام لحظه های زندگیتان موید وپیروز باشید. و تشکر میکنم ازدوستانی که همیشه همراهم بودند و در این مدت کوتاه لطفشان شامل حالم بود.
خداحافظ . سپیده ی عشق
عزيزم چرا اينهمه نازك دل شده اي ؟!!!!!!!!!!!!
عزيزم براي شناخت فرصت لازم است . چه كسي گفته تازه واردين تحويل گرفته نمي شوند؟! تازه شما كه تازه وارد نيستيد . شايد خيلي از مطالب در سكوت خوانده شود و اين خاصيت دنياي مجازي است . من به شخصه هميشه مطالب شما را خوانده و از آن ها بهره برده ام . آيا زمان براي شناخت را حق من نمي داني ؟!!!!!!!!!!!!!مسئله تشكر هم كه عنوان داشته اي عزيزم اين امكان تالار كه تازه چند وقتي است راه اندازي شده است . بايد به همه فرصت داد .
عزيزم مشكل اصلي چيست ؟! علت اين همه نازك دلي ات را بگو شايد بتوانيم به هم كمك كنيم .
من هم می گم اینقدر نازک دل نباشید. البته خودم همینطورم
مطالب شما حتی اگه برای یک نفر هم مفید باشه شما رو مجبور به ماندن و کمک کردن یه همون یک نفر می کنه
پس به این فکر کن شاید (حتما) کسی به همفکری های تو احتیاج داره
به نظر من هم شما باید اون قدر اعتماد به نفس داشته باشی که بتونی خودت و اطلاعاتت رو به دیگرون ثابت کنی و زود از گود خارج نشی؟!
پس هنوز زوده با همدیگه کار داریم و به نظر من شما، یه خانوم فهمیده و خوب هستید پس اینقدر زود ناامید نشید و اگر مشکل دیگه ای هست لطفا عنوان کنید تا با کمک هم بتونیم حلش کنیم.
خب بله قدری انتقاد شما را قبول دارم...
ولی به نظر شما چرا پیشکسوت ها در بعضی موارد (که البته بسیار کم است) مطالب تازه واردین یا نظر آنان را قبول ندارند.....؟؟؟
دلیلش بسیار روشن است >>>چون تقریبا هیچ گونه شناختی درباره تازه واردین و افکار و حتی نیت انان ندارند.....
و اینکه اگر مخالفتی با نظر آنان می شود یا خدای نکرده نوشته هایشان مورد استقبال قرار نمی گبرد آنهم دلیلی دارد ......1:::شاید تاپیک ایجادی آنان تکراری است...
2::شاید موضوع مطرح شده اصلا نیازی به راهنمایی ندارد و صرفا به دلیل تخیله احساسات نوشته شده...
3:::نبودن کاربران فعال در روزهایی که اعضا تازه وارد تاپیکی باز کرده اند...
ولی این را هم در نظر داشته باشید پیشکسوت ها هم مانند تازه واردین ظریفتی دارند و شاید نتوانند در یک روز به تاپیک های متعدد سری بزنند.
و در اخر از توجه شما و گوشزدی که دادید سپاسگزارم..امیدوارم این مشکل (که البته واقعا پیشکسوت های ما بی دریغ تلاش می کنند) نیز حل شود.....
بدرود...