-
RE: آشپزخانه همدردی >>>
امدم یه چیزی بگم تا بالاخره کتک رو از بی دل بخورم !
بابا چرا انقدر خودتونو به زحمت میندازید.
برای تهیه پنکیک میرید از سوپر مارکت سر کوچه یه بسته پودر پنکیک میخرید و میارید خونه و 4 تا چیز میز بهش اضافه میکنید و میزنید تو رگ !!
حالا بیا دریاچه درست کن...!
بوی زخم/ضخم/ظخم ! راه بنداز !
آبروی چند ساله آشپزیت رو ببر !
نون لواش خیس کلفت بخور ..!
بی خیال بابا !
کی میره این همه راه رو !!! والله !!
-
سلام
خوبید؟
همه رفتید مهمانی؟
ایول.
از تمام دوستانی که به من لطف داشتن تشکر می کنمhttp://www.postsmile.net/img/20/2082.gif و امیدوارم لحظه لحظه زندگیشون پر از شیرینی و خنده باشه.
امیدوارم تو این شب بلند لحظات شاد و زیبایی داشته باشید.
-
اعضای خوب تالار امشب شب یلدا منزل خانم بی دل محترم دعوت هستم:311::311::311:
مهمانی شب یلدا در منزل خانم بی دل انجام می شود:311::311::311:
به صرف شام شیرینی اجیل میوه هندوانه شاهنامه خوانی موسیقی زنده مراسم در منزل خانم بی دل انجام می شود بسیار جذاب و بیادماندنی :311::311::311:
-
فکور جان لطف کن لینک پلوگردوت رو بذار امتحان کنیم ببینیم چی از اب در میاد بالاخره.
آقا صابر، این مریمو ولش کن یعنی جون به جونش کنی ها، کلا سلیقه اش در حد همین خرید پودر پنکیک از سوپری سر کوچه و کنسرو تن ماهی و پیاز داغ سرخ کرده از شهروند و پودر آش رشته از این بسته ایها ...و خلاصه از این چیزاس!
تازه این همه راه رو هم تا سوپری سر کوچه نمیره که! زنگ میزنه میارن. بعدش هم پودر پنکیکو میخوره یه لیوان اب روش، میره میشینه کنار بخاری شیکمشو تکون میده تا در گرمای معده اش بشه یه چیزی بالاخره :311:
و اما جونم برای علاقمندان به خلاقیت در پنکیک بگه که پنکیک چون معمولا توی تابه های گرد درست میشه اینه که از قدیم الایام همیشه گرد و البته کمی هم کوچیک بوده. حالا تابه صابر مربع بود پنکیکش مربعی شد. بعضی ها بهش پکینگ پودر میزنند که پف کنه ولی البته اینکار برای سلامتی خوب نیست. میشه بهش خمیر مایه اضافه کرد که هم پف کنه و خمیر مایه برای سلامتی خوب هست و جذب برخی ویتامینها رو بالا میبره.
و اما خلاقیت هاش در این تصوایر نمایش داده شده که با کمی شربت یا مربا یا میوه تازه و خامه و یا هرچی که دوست دارید و با طبعتون سازگاره میتونید ترکیب کنید و شیرینی خوبی رو از کار در بیارید یا حتی شکرش رو کم کنید و یک غذا یا ساندویچ خوب بشه:
(متاسفانه بازهم به دلیل اشکال در ادیتور! من نتوانستم عکس آپلود کنم پس لینکشو میگذارم)
http://www.mindfulmum.co.uk/files/2012/02/Pancake-Day-for-kids.jpg
http://farm5.static.flickr.com/4072/4304319108_757b2a0805_o.jpg
http://www.bbc.co.uk/blogs/food/savoury_pancakes.jpg
و الی ماشا الله...
========================
وای چه عالی آقای ابراهیمی! من که از خدامه:227::104::227:
فقط حیف که من نمیتونم عکس آپلود کنم. وگرنه یلدایی میشد :82:
اینقدر قشنگ و جذاب و بیادماندنی توصیفش کردی که من دهنم آب افتاد برای این مهمونی! به به! :104:شاهنامه خوانیش هم که صد البته حتما شما اجرا میکنی دیگه، نه؟ :311:
تازه خانوم بی دل، شلغم و لبو هم داره. پنکیک های صابر رو هم میاریم خلاقیتی و هنریش میکنیم. بی بی و پدر بزرگ هم برن توی پارکینگ ذغال باد بزنند (مرد تنومند و...:311:)
به مریم هم پودر پنکیک بقال سر کوچه رو میدیم بره باهاش حال کنه :311:
چه شبی بشه امشب :123:
-
خانم بی دل مهمانی شب یلدا من دعوت نکرد
خانم بی دل مهمانی شب یلدا شام خوشمزه چی درست می کنید:311::311:
خانم بی دل محترم اجیل هندوانه میوه خریدی:311::311:
خانم بی دل محترم سی دی موسیقی پاب مجاز بگذارید:311::311:
همه اعضای خوب تالار منزل خانم بی دل مهمانی شب یلدا دعوت دارد
من خودم در مهمانی خانم بی دل دعوت ندارم وقت ندارم
مهمانی خانم بی دل شب به یاد موندنی خاطره انگیز باشد
-
آقای ابراهیمی شما گل سر سبد مهمونی هستی مگه میشه شما رو دعوت نکرد! من نقش اول رو به شما دادم: شاهنامه خوانی ببینم چه میکنی ها! :104:
از وقت شام هم که گذشته دیگه برادر من ساعت و نیگااااااا:311:
آجیل و هندونه اینا رو هم قراره پدر بزرگ و صابر بخرن بیارن.
امور شیرینی پزی و اینا که دیگه دست کدبانوهای تالار: فکور و ترانه و مریم؟ و میبوسه البته به شرط این که وایسن کنار گاز...
سی دی مجاز و ایناشم دیگه خودت یه کاریش بکن:325:
حالا میخوام ببینم بازم پایه این بیاین خونه خانوم بی دل؟ بخصوص اون چند نفر کنار گاز؟بقول ابی :163: اوناییکه اون عقبن حال میکنن؟
در ضمن آقای ابراهیمی! لطفا دستور پخت شیرینی آلبالویی ات رو بذار که تاپیک تبدیل نشه به باغ همدردی. ملتفتی؟
-
خانم بی دل محترم مهمانی شما خواننده گروه اریان بنیامین بهادری احسان خواجه امیری حمید عسگری بیاورم
مهمانی خانم بی دل با دسته گل می اورم:72::72::72::72::72::72::72:
مهمانی خانم بی دل من با جعبه شیرینی دسته گل بزرگ به منزل خانم بی دل می روم
-
منم زحمت لذت بردن از مهمونی رو میکشم !:311::311:
چه کنم دیگه ؟ همیشه کارهای سخت به عهده من میافته!:311::311:
راستی براتون میتونم انجیر بخیسونم بیارم ! البته نه توی آب ، توی شیر ! خیلی خوش مزه میشه:43:
-
سلام بر همه
بی دل جان این لینک پلو گردوی اینجانب البته صفحه 8 همین تاپیک هست
صفحه 8 تاپیک پلو گردو امتحان کنید لطفا
-
سلام
مریم جان غورآویج رو امروز درست کردم.مهمون هم داریم امیدوارم خوب شه ضایع نشم.مرسی که همیشه کمکم میکنی:46:
برای دسر هم که هیچ کس هیچی بلد نبود خودم یه چیزی اختراع کردم ژله رو با آب اناردرست کردم و کلی انار هم توش ریختم خیلی خوشمزه شده بود مزه اش ترش و شیرین شده بود
همه راضی بودن:227:
همه تون همه ی هنر آشپزیتون رو جمع کنید بازم به پای ترانه نمیرسید:311:
به خاطر این ابتکارفوق العاده ام از این به بعد اینجا من سر آشپزم و بی دل تا اطلاع ثانوی از پستش خلع شد:311:
البته بی دل احتمالا دوباره رفت تا یک هفته ی دیگه, خیالتون راحت بیاید هر چی کیک و شیرینی و غذاهایی که توش سوسیس و کالباسه یاد بدید
برای شروع خودم یه غذای خوشمزه یاد میدم
مواد لازم :
نان مخصوص همبرگر
سوسیس
کالباس
فلفل دلمه ای
قارچ
پنیر پیتزا
گوجه
نون همبرگر رو از وسط به دو قسمت تقسیم میکنید و تو هر قسمت سوسیس و کالباس و قارچ و فلفل و گوجه و پنیر پیتزامیریزید ومیذارید تو تستر یا مایکروفر یا فر تا زمانیکه پنیر آب شه و نون هم یه کم تست شه خیلی خوشمزه میشه.یه جورایی همون ساندویچ پیتزاس