ویرایش شده توسط بی دل.
نمایش نسخه قابل چاپ
ویرایش شده توسط بی دل.
:58::58::58:
:R:R:R
البته قبلش پلاستیک توی پام کردم :163:نقل قول:
بچه مثبت بدون دخالت دست همش زدی؟ یعنی منظورم اینه که جفت پا رفتی توی ظرف الویه؟163
اتفاقا من مونده بودم چرا تهرانی ها با لپه قیمه درست می کنند!نقل قول:
والله بچه مثبت ما تا حالا هر چی قیمه مراسمات رو خوردیم توش نخود نبوده! محلتون کجاس که نخود میریزن توی قیمه؟
اما باور کنید قیمه را با نخود درست می کنند نه با لپه! البته اگه خورده باشین حتما توش نخود ندیدین! چون نخود و گوشتش را می کوبن! :)
فکر کنم فرق قیمه ی ما جنوب کشوری ها با شما شمال کشوری ها همین باشه!
:311: من تهران را خوب بلد نیستم. اگه خواستین توی شیراز بهتون آدرس می دم :)نقل قول:
بهار همدلی رو می بینی؟ هر دومون داشتیم به یک چیز فکر میکردیم: برخی!311حالا این برخی جاها، کجاست؟
[quote=بچه مثبت]
بابا یبارکی بگو آبگوشت و خودت رو خلاص کن دیگه! ولک:311:نقل قول:
اما باور کنید قیمه را با نخود درست می کنند نه با لپه! البته اگه خورده باشین حتما توش نخود ندیدین! چون نخود و گوشتش را می کوبن! :)
خورش قیمه با نخود. بعدم گوشت کوبیده. واااای ددم! :163: اینجاهاست که تفاوت خرده فرهنگ ها آشکار میشود. یادمه یه بار رفته بودم سفر عتبات عالیات (انشا الله قسمت همه بشه)، قیمه ای خوردم که به همه چی شبیه بود الا قیمه. فکر کنم اونم کوبیده بودن همه چیشو. قزوینی ها هم یه چیزی دارن به نام قیمه نسا که اونم مشخصات خودشو داره.
ولک را استان فارسی ها نمی گن. آبگوشت یه چیز دیگه ست. قیمه ی ما را بخورین دیگه هیچ وقت لپه نمی خرین! :311:
خو دیر گفتی مال استان فارسی کاکو!
حالا مطمئنی ای انجیرو تو برخی جائو پیدو میشه؟
:311: بیچاره شیرازی ها! با این تقلید لهجه تون!نقل قول:
نوشته اصلی توسط بی دل
البته من شیرازی نیستم. :)
توی کوه های مالی آباد شیراز این روزها پیدا می شه. یکی از اقوام هم از این مغازه های وسایل شیرینی پزی خریده بودش :)
:54::54::54:
:302::302::302:
حالا چرا گریه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط بی دل
هیچی جهت خالی نبودن عریضه! جهت خوردن توی ذوق بچه!