چند وقتيه از آقاي sci خبري نيست.واقعا هم جاي خودشون و هم جاي راهنماييهاي علمي وبسيار دقيق وكاربرديشون در تالار خيلي خاليه.
در هر صورت اميدوارم هر جاكه هستن ايام به كامشون باشه....
نمایش نسخه قابل چاپ
چند وقتيه از آقاي sci خبري نيست.واقعا هم جاي خودشون و هم جاي راهنماييهاي علمي وبسيار دقيق وكاربرديشون در تالار خيلي خاليه.
در هر صورت اميدوارم هر جاكه هستن ايام به كامشون باشه....
بی دل جون کجای دنیا دیدی کسیکه مریضه و درد داره به جای اینکه یکم قربون صدقش برن و باهاش همدردی کنن، بگردن بگردن بگردن تو حرفاش یه چیزی پیدا کنند چماغ کنن و بزنن سرش؟؟؟
ما ز یاران چشم دوستی داشتیم..
نادیا جان! الههههههی قربون صدقه میخواستی ماااادر؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط نادیا-7777
ولی باور کن من هر وقت یه بلایی سرم میاد عوض اینکه به خدا نق بزنم میگردم ببینم کجای کار مقصر بودم. مگه نشنیدی که میگن هر خاری که به پای مومن میره کفاره یه اشتباهشه؟
حالا عزیزم زمین خوردی! چیزی نشده که قربون اون چشمهای چپ و چولت، قربون اون پای دردمندت قربون اون اعصاب خط خطیت... بدو برو بغل آنی عزیز دل خوااااااهر:311:
اهاااااان حالا شد.
به به پام خوب شد.
بابا پام پیچ خورد خوردم زمین.
قربون اون چشمهای چپ و چولت
باید بگم اتفاقا همین چشمای چپ و چولمو یکی چشم زد خوردم زمین ;)
آقای ابراهیمی چند روز مرخصی رفت فعالیت در تالار کم کرد داداش فرهنگ جایش گرفت
آقای ابراهیمی از فعالترین ارسال کننده ها اسم حذف شد
هی پست زد در مورد مدیران یک روز گفت مدیران بد هست دید چقدر تشکر شد یک روز گفت مدیران گل هست دید چقدر تشکر شد خواست ببیند اعضا از مدیران راضی هست یا نه
شاید عامل نفوذی بود
به هر حال وارد حاشیه شد اسم از صفحه اول حذف شد
آقای ابراهیمی فعالیت زیاد کن
آآآآآآآآآآآآااااخ آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ آآآآااااخ
واقعا زانوم خیلی درد میکنه ها
فکر کنم فردا نتونم برم سر کار..باید برم یه عکسی ازش بنذازم
حال و هوام افتضاحه الان :(
سلام اعضای خوب تالار مدیران تالار اسم من از فعا لترین ارسا ل منننده اسم حذف شد
اعضای خوب تالار من ناراحت عصبانی نمی شوم ارزش ندارد به مدیرهمدردی گزارش دادم تا تکلیف در تالار مشخص کند منتظر جواب مدیرهمدردی هستم ممنون
سلام بر اعضای عزیز تالار به خصوص محمد ابراهیمی عزیز، خوبین؟ خوشین؟
.
میگم محمد جان، مدیر همدردی چه تکلیفیو مشخص کنه؟
تعداد پستهایت ۱۳۹۹ تاست، کاربرای دیگه سرعت پست دادنشون بیشتر بوده و الان کسانی که بالای ۱۴۰۵ پست داشته باشند در این لیست قرار میگیرن. در حقیقت ۱۴ نفری که در میان کاربران، بیشترین تعداد پستهارو داشته باشن اسمشون وارد این لیست میشه. که به احتمال زیاد الان شما پانزدهم هستی و به این دلیل از لیست خارج شدی. اگر تعداد پست دادنت را بیشتر کنی هم گرهای از مشکلات مراجعان را باز میکنی و هم دوباره چهاردهم میشی و وارد این لیست میشی.
.
ای بابا! اذانو گفتن. کلی حرف داشتم که بزنم، اما نشد. بعدا ادامشو میگم :)
التماس دعا :72:
یکی به داد من برسه ، انگار باید فکر ازدواج رو بذارم واسه اینده های دور
سلام من 5 نفر فعا لترین ارسا ل کننده تالار بودم اسم فعا لترین ارسا ل کنننده حذف شد ممنون:72::72: