فرانک جون من عضو نیستم
لیلا جون درست میگه، اینقدر که پست زدم شدم عضو همراه
مرسی اقلیما جون
آره، شب موقع خواب بهش اس میدم که برای فردام پول بزاره
امیدوارم که بزاره
نمایش نسخه قابل چاپ
فرانک جون من عضو نیستم
لیلا جون درست میگه، اینقدر که پست زدم شدم عضو همراه
مرسی اقلیما جون
آره، شب موقع خواب بهش اس میدم که برای فردام پول بزاره
امیدوارم که بزاره
متن اس ام اس:
عزیزم می تونی برام 100 تومن پول بذاری؟ شدیدا نیاز دارم
سابینا نمیخوام بگم عزیزم
نمیخوام فکر کنه دارم منت میکشم
غرورت را خرد نكن.
شمیم جان شاید این نحوه درخواست یا یادداشت تو کوتاه مدت جواب بده ولی به نظر من مشکلت کلا" حل نمیشه
شاید بهتر باشه جای برداشتن پول از کشو از همسرت درخواست کنی حتی کتبی و محترمانه که مبلغی رو بهت بده
خونرم ترک نکن مطمینم پشیمون میشی
مرسی صحرا جونم
قرار شد خونه بمونم، و راجع به پولم حتما براش مینویسم حالا اس ام اس یا یادداشت حتما مینویسم
خودمم خسته شدم
و حتما یه مدت هم یه خودت هم به همسرت فرصت بده و اینم بدون تو این اوضاع و وضعیتی که بینتونه اصلا نمی تونی هیچی و حل کنی بلکه هر کلمه حرف تو یا اون یه جنجال تازه است مثل یه زخم که تازه است و اصلا نمی تونی بهش دست بزنی تا یه کم بهتر شه
یعنی اصلا بیخیالش شو و سرتو به کارای شخصیه خودت گرم کن
مثلا من سعی می کنم این جور وقتا نقاشی بکشم
یا مثلا میرم کشو هامو مرتب می کنم
یا میرم پیاده روی
و ذهنتو از این مسائل پرت کن و اونم به حال خودش بذار و ببین چی کار می کنه بلاخره........
این قضیه برداشتن پولهای شارژ ساختمون و کابل اینترنت خیلی بهم برخورده و برام گرون تموم شده
شاید اگه این دو مسئله نبود میتونستم باهاش کنار بیام ولی این دوکارش باعث شده واقعا ازش متنفر بشم
شمیم جان حالا که فکرت آروم شد و به نتیجه رسیدی دقیقا بنویس برنامه ات چیه؟
نحوه ی برخوردت توخونه؟
در مورد 100 تومن؟
به خاطر این میگم که بعد از حدود 3 صفحه بحث با دوستان برای خودتم دقیقا روشن بشه که میحای چه عملکردی نشون بدی.
می دونم عزیزم بر خوردن هم داره خب
اما بدون اون داره لج بازی میکنه - داره مثلا راه تنبیه رو پیش میگیره تو نباید حساسیت نشون بدی نباید حرصت رو جلوش نشون بدی وگرنه نقطه ضعف دادی دستش
عزیزم اقلیما درست میگه باید یجوری رفتار کنی که خیلی چیزها وجود دارن که تو داری ازشون لذت می بری بهش نشون بده که کل زندگی تو بسته به اون نیست اما نه با لج بازی خیلی خونسرد کتاب بخون تلویزیون رو با شادی و لبخند هرچند ظاهری تماشا کن
به خودت برس یه مدت اینطوری باش می دونم خیلی سخته خیلی ولی باعث میشه تعجب کنه اون وقت اونم اروم تر میشه وقتی دیدی اروم تر شد بهش کم کم خواسته های مالی و... رو بگو
بیشتر با سیاست بذارش توی عمل انجام شده
موفق باشی - سعی کن قوی باشی احساسی برخورد نکن
فکر کن داری واسه خودت زندگی میکنی فعلا