RE: پرسش و پاسخ های ازدواج
کامران عزیز حضورتون در این تاپیک خیلی میتونه مفید باشه
خیلی بهتر میشه اگر بدون پیش زمینه فکری راجع به حرفای هم (و نه شخصیت هم ) قضاوت کنیم
فکر میکنم پرسشی که مطرح شد ، فضایی مثل ایران رو برای اون متصور شد
از نگاه مردم:
اینجا با همه دنیا فرق میکنه اینجا ترکیبی از شرع و عرف و عقل هست که در مورد همه چیز حکم میکنه
خیلی مرسوم نیست که عروس خانم حالا هرچقدر هم خوشحال ، بدون حداقل حجاب و با شرایط مذکور در اماکن عمومی ظاهر بشه
چراکه معمولا اگر خانم مقید به قیود دینی هم نباشه اما باز هم به احترام تفکر ومذهب غالب مردم ، ازادی از این قیود رو در مکان های خصوصی و تعریف شده دنبال میکنه
مردم با هم مدارا میکنن به هم احترام میذارن
هنجارهایی در جامعه ما وجود داره که شکستن اونها برای هیچکس قابل قبول نیست
اما از نگاه دین :
مقید بودن دلیل بر با ایمان بودن نیست
منظور از قید دستورات و احکامیست که مسلمانان رو امر یا نهی کرده
بی قید بودن هم مساوی با بی بند وبار بودن نیست
منظور از بی بند و باری ، رها بودن از هرانچه است که انسان رو از حیوان متمایز میکنه ، صفتی غیر انسانی .
به عبارت بهتر
بی قید بودن از بخشی از دستورات الهی دلیل بر بی اخلاق بودن(و بی بند و بار بودن ) نیست
چرا که هر عقل سلیمی میدونه که ظاهر افراد دلیل بر کیفیت باطن افراد نیست
اساسا ایمان ، اخلاق و قیود دینی رابطه تنگاتنگی دارن اما به یک معنا نیستن
من هم یک نفر از این مردم هستم و هنجارشکنی رو( حتی از جانب یه عروس و برای یه شب ) نمیپسندم
در مورد بی قید بودن هم توضیح دادم اما در مورد اخلاق اون شخص و یا ایمان او قضاوتی نکردم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamran2007
1. عروسی در ماشین عروس ، با صدای ضبط بلند در حال رقصیدن است . برداشت شما چیست ؟
به نظر من این فقط نشون دهنده اینه که، اون دختر شاد هست و این به نظر من خیلی خوبه و براش عمیقا خوشحال میشم و آرزوی خوشبختی میکنم، همین،:72:
و البته در کلّ فکر میکنم، اگر من یا هر فردی برای چنین دختری حکم بی قیدی یا بی اخلاقی صادر کنیم، قبل از اینکه کسی رو متهم به بی قیدی یا بی ایمانی کنیم، یا در موردش قضاوت کنیم،
در چنین شرایطی، باید ابتدا در مورد بی قیدی و بی اخلاقی خودمون حکم صادر کنیم، که احتمالأ با کلی ادعا، به خودمون اجازه دادیم، به دختری با چنین شرایطی نگاه طولانی مدتی داشته باشم، که هم بفهمیم مثلا بی حجاب هست، هم اینکه داره میرقصه...[/size][/color]
کاش میشد به همین راحتی در مورد دیگران قضاوت نکرد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamed65
به نظر من هم به خصوص در یکی دو جلسه ی اول باید پدر و مادر هر دو طرف باشند.
ولی متاسفانه برای من این کار امکان پذیر نیست. یا پدرم نیست، یا مادرم :)
یعنی فقط یکبار رفتم خواستگاری، فقط با پدرم.
در آینده هم فکر کنم همینطوریها باشه...
با تشکر از جوابای دوستان.
برای توضیح بیشتر به خارپشت و شما،
من گفتم پدر داماد بتونه بیاد و در عین حال نیاد. شرایط شما جوریه که پدرت نمیتونه بیاد. همینطور شرایط خارپشت.
به نظر من اصلاً خوب نیست که پدر داماد بشینه توی خونه و آقا پسر و با مادرش رو راهی کنه تشریف ببرن. انگار که براش مهم نبوده ببینه خانواده ای که قراره باهاشون وصلت کنن چه جور آدمایی هستن یا پسرش داره چه کسی رو انتخاب میکنه!
(خودمم به سوالم جواب دادم:311: )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamed65
یک سوالی از دختر خانم ها. (بیشتر از اینکه سوال باشه، درد و دله. چون اعصابم خورده! :))
شما اگه با برادرتون یا با همسر آینده تون بیرون برید، بعد برید یک جایی که درست آدرس رو بلد نیستید...
...شما بهش اعتماد می کنین و دنبالش راه می افتید؟
بهش اعتماد میکنم دنبالش راه میافتم. ولی اگه ببینم دیگه خیلی داریم دور خودمون میچرخیم (خودم نمیرم از یه نفر بپرسم. )سعی میکنم راضیش کنم خودش از یکی بپرسه.
من که دخترم اگه با دوستم برم جایی که آدرسش رو تقریبی بلد باشم و اگه دوستم قبل از اینکه بهم فرصت بده بره از یکی آدرس رو بپرسه، بهم بر میخوره چه برسه به اینکه با یه پسر این رفتار رو داشته باشی. چه برسه مغرور هم باشه! (البته غرور ِ زیادی خوب نیستا:) )
اینم اضافه کنم: (اگه آدرس هست ولی به مکانی که داری میری آشنایی نداری) یه عادتی که خیلی خوبه آدم توی این دوره زمونه بهش رو بیاره، اینه که اگه وقت داشت، نقشه رو قبل از رفتن یه چک بکنه. یا اینکه از GPS موبایلش استفاده کنه. خیلی مشکلات رو حل میکنه:)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط دختر مهربون
اینم اضافه کنم: (اگه آدرس هست ولی به مکانی که داری میری آشنایی نداری) یه عادتی که خیلی خوبه آدم توی این دوره زمونه بهش رو بیاره، اینه که اگه وقت داشت، نقشه رو قبل از رفتن یه چک بکنه. یا اینکه از GPS موبایلش استفاده کنه. خیلی مشکلات رو حل میکنه:)
مشکل سر همین GPS موبایله.
هی می گم دو دقیقه صبر کن، الآن مسیر رو در میارم. گوش نمیده! :311:
نقل قول:
به نظر من اصلاً خوب نیست که پدر داماد بشینه توی خونه و آقا پسر و با مادرش رو راهی کنه تشریف ببرن. انگار که براش مهم نبوده ببینه خانواده ای که قراره باهاشون وصلت کنن چه جور آدمایی هستن یا پسرش داره چه کسی رو انتخاب میکنه!
البته برام جالب بود که خوندم بعضی از دختر خانم ها ترجیح می دهند پدر داماد نباشه.
خودم فکر می کنم بهتره حداقل جلسه اول همه همدیگه رو ببینن. نظر پدر مادر برای من خیلی مهمه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamed65
یک سوالی از دختر خانم ها. (بیشتر از اینکه سوال باشه، درد و دله. چون اعصابم خورده! :))
شما اگه با برادرتون یا با همسر آینده تون بیرون برید، بعد برید یک جایی که درست آدرس رو بلد نیستید.
همسرتون حدوداً می دونه که اونجا کجاست. و مثل من مغروره و دوست نداره که از کسی آدرس بپرسه.
یعنی میگه اول بریم، اگه پیدا نکردیم، آدرس می پرسیم.
شما بهش اعتماد می کنین و دنبالش راه می افتید؟ حالا شاید مثلاً به احتمال 10-20% راه رو اشتباه برید.
یا اینکه (مثل خواهر من) هی میگید از یکی آدرس بپرس، و وقتی اون می گه بیا، حدوداً بلدم، شما می گید من حوصله گم شدن ندارم و خودتون می رید از یک مرد دیگه آدرس می پرسید؟! :)
اگه اون احتماله 10-20باشه،بهش اعتماد میکنم بشرط اینکه هی پیش من نگه که شک داره به ادرس،دوم اینکه رسیدن به اون مقصد اینطور نباشه که سر یه ساعت مشخص حتما باید اونجا باشم والا شک داشتن به ادرس و فکر اینکه نرسیم سر ساعت مشخص به مقصد،مضطربم میکنه و ازش میخام از یکی ادرس بپرسه،خودم
هم زیاد حوصله ادرس پرسیدن ندارم،اونم از مرد،مگه اینکه مجبور بشم،اگه زنی دور و برم باشه
میپرسم والا از خودش میخاهم از یکی بپرسه
تو رو خدا این کار رو نکنید. از این کار متنفرم!
آدم احساس می کنه خواهر (یا زن) آدم به هر آدم دیگه تو خیابون اعتماد داره، به جز به من!
حالا بیشتر بخاطر اینکه بهت اعتماد نکردن ناراحتی یا اینکه از یه مرد پرسیدن؟فک کنم بیشتر اولی باشه
نقل قول:
البته برام جالب بود که خوندم بعضی از دختر خانم ها ترجیح می دهند پدر داماد نباشه.
خودم فکر می کنم بهتره حداقل جلسه اول همه همدیگه رو ببینن. نظر پدر مادر برای من خیلی مهمه.
منم با شما موافقم در ضمن فک کنم پرواز بود که گفت بخاطر حجاب دوست ندارن پدر داماد باشه،اخه مگه داماد یا پدرش تو مرحله اشنایی و خواستگاری در نحوه سبک و سنگینی حجاب ما فرقی دارن؟هر دو فعلا نامحرمن دیگه،اینطور نیست؟
سوال:خانوما حجابتون جلوی خاستگار چه جوریه؟
اقایون دوست دارن خانوم حجابش تو جلسه خاستگاری چطور باشه؟ارایش داشته باشه یا نه یا فرقی نمیکنه؟
دوست دارم همونطور باشه که همیشه هست.
نه به خاطر من حجابش رو کمتر کنه و نه بیشتر.
نه طوری باشه که صورت اون قدر پوشیده باشه که آدم چهره رو نتونه تشخیص بده، و نه اینکه آرایش غلیظ کرده باشه.
چون تجربه ی زیادی در خواستگاری رفتن ندارم، زیاد نمی تونم نظر بدم :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shayana
منم با شما موافقم در ضمن فک کنم پرواز بود که گفت بخاطر حجاب دوست ندارن پدر داماد باشه،اخه مگه داماد یا پدرش تو مرحله اشنایی و خواستگاری در نحوه سبک و سنگینی حجاب ما فرقی دارن؟هر دو فعلا نامحرمن دیگه،اینطور نیست؟
بعضی از مراجع تقلید آرایش کم برای خواستگار را بدون اشکال می دونند همچنین اگه مسئله ازدواج جدی شده می تونه دختر لحاظاتی را حجاب نداشته باشه.
(دیشب یه عالمه نوشتم بعدش دیسکانتکت شدم دیگه هم سایت باز نمی شد.)
سلام
با اجازه تون منم میخوام یه سوال بپرسم
آقایون لطفا کاملا صادقانه و بی رودرواسی جوا بدید ممنون میشم.
نظر شما در مورد دختری با این شرایط چیه ؟
تحصیلکرده ست
ظاهر خوبی داره(قد و وزن و چهره و ...)
شاغله
از نظر دیگران مومن و با اخلاق و مهربان (در کل خصوصیات اخلاقی خوبی داره)
اهل دوستی با جنس مخالف نیست
معنویات براش خیلی اهمیت داره و مادیات خیلی کم
به سختی درس خونده و زحمت کشیده
در مقابل نامحرم تا حد زیادی مغروره
خواستگار هم زیاد داشته
اما
به دلیل اینکه فردی رو تا حالا مناسب ازدواج ندیده ازدواج نکرده و اگه پیدا نکنه همچنان مجرد میمونه و هر کسی رو قبول نمیکنه،
میخوام بدونم در مورد چنین دختری چی فکر میکنید؟
ایا فکر میکنید لابد خیلی سخت میگیره و توقعش بالاست که مجرد مونده؟
خواستگار خوبی نداشته ؟
کلا قصد داره تجرد اختیار کنه؟
دلتون براش میسوزه؟!
خصوصیاتش تو این دوره و زمونه به درد نمیخوره؟
هر کسی لایقش نیست پس حق داره هر کسی رو قبول نکنه؟
یا چی ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shayana
سوال:خانوما حجابتون جلوی خاستگار چه جوریه؟
من قبلاً چون برای بیرون یکم موهام بیرون بود و یکم آرایش هم می کردم برای خواستگاری هم همیون طور بودم.
اما چون مدتیه که برای بیرون حجابم کاملشده و آرایش هم نمی کنم دوست دارم برای خواستگاری یکم آرایش بکنم و روسریم هم یکم آزاد تر باشه .
آرایشی که می کنم خیلی کمه اما یه جورایی زیبایی های چهره ام را نشون میده .
پوششم هم چادر رگیه.
------------------------
سوال من :
1- اگه آقایون دختر خانم را که قبلاً با مانتو و حجاب معمولی بوده ببینید که چادری و خیلی با حجاب شده چه دیدی نسبت بهش دارید (چه فکری پیش خودتون می کنید)؟
2- حالا اگه سوال قبلیم دختری باشه که بهش علاقه مندید و قصد ازدواج باهاش دارید نظرتون در موردش چیه؟
3- به نظرتون دختر خانم جلسه چندم خواستگاری باید بگه که قبلاً حجابش فرق می کرده؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط m.mouod
سلام
با اجازه تون منم میخوام یه سوال بپرسم
آقایون لطفا کاملا صادقانه و بی رودرواسی جوا بدید ممنون میشم.
نظر شما در مورد دختری با این شرایط چیه ؟
تحصیلکرده ست
ظاهر خوبی داره(قد و وزن و چهره و ...)
شاغله
از نظر دیگران مومن و با اخلاق و مهربان (در کل خصوصیات اخلاقی خوبی داره)
اهل دوستی با جنس مخالف نیست
معنویات براش خیلی اهمیت داره و مادیات خیلی کم
به سختی درس خونده و زحمت کشیده
در مقابل نامحرم تا حد زیادی مغروره
خواستگار هم زیاد داشته
اما
به دلیل اینکه فردی رو تا حالا مناسب ازدواج ندیده ازدواج نکرده و اگه پیدا نکنه همچنان مجرد میمونه و هر کسی رو قبول نمیکنه،
میخوام بدونم در مورد چنین دختری چی فکر میکنید؟
ایا فکر میکنید لابد خیلی سخت میگیره و توقعش بالاست که مجرد مونده؟
خواستگار خوبی نداشته ؟
کلا قصد داره تجرد اختیار کنه؟
دلتون براش میسوزه؟!
خصوصیاتش تو این دوره و زمونه به درد نمیخوره؟
هر کسی لایقش نیست پس حق داره هر کسی رو قبول نکنه؟
یا چی ؟
یه دختر خوش قد و بالا که خاستگار زیاد داره ولی هر کسیو قبول نمی کنه.باید دید آیا این
خاستگاران به دختر میومدن یا نه.بعد به سوالات جواب داد.اینکه دختری خاستگار زیاد داشته
و ازدواج نکرده دلیلی برای پرتوقع بودنش دل سوختن نیست.