بح بح سارا خانم،منتظر چنین روزی بودم.
**سلام بر فرهنگ بزرگ!!!!!!بح بح بود یا به به؟؟؟ اقا معلم بی بی بیا غلط فرهنگو بگیر!!!!:305:
پروسه آشنایی با شوهر تا ازدواج چقدر طول کشید؟
**بابا مال ما قصه حسین کرد شبستریه!!!! اشنایی ما سال 87 بود ...4 ماهی آشنا شدیم..بعد به دنبال مشکلی که مفصل تو تاپیک پر از ابهام در مورد یک مرد نوشتم..10 ماه دور بودیم ..تا آذر 88 ایشان دوباره برگشتن و خواستگاری مجدد ..و ادامه اون تا ازدواج در تیر 89.....
خوب بید؟؟؟؟:43:
چه سالی و از کدوم دانشگاه فارغ شدی؟
**فارغ التحصیل سال گاو .http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...fea7b92151.jpg.اینو دیگه نمیشه بگم..شناخته وشم که!!!:311:
تخصصم داری یا تو فکرشی؟
** تو فکرشم...من فعلا عمومی هستم....
مطب داری یا فقط تو مرکز درمانی کار می کنی؟
** الان 1 هفته ست که هیچ کدام!!!برنامه هام کلا تغییر کردم..قضیه همون که تو فکرشمه!!
تا حالا نصفه شب از بیمارستان زنگ زدن بیدارت کنن بگن مریض اورژانسی داری؟
** اوه..تا دلـــــــــــــــــــتون بخواد..بگم 100 بار کم نگفتم..واقعا بدترین لحظه ست وسط خواب ناز بری بالای سر مریض اورژانسی..یادمه یک دفعه یکی از دوستام از بس خوابش میومده بدون مانتو تا اورژانس رفته بود وسط اورژانس دیده بود مانتو تنش نیست!!! منم تا دلتون بخواد نصفه شبا با مقنعه چپ و چوله رفتم تو اورژانس!!!
گایتون می شناسی؟زنگ زده بود سراغتو می گرفت.
** جدی؟حالش خوب بود.؟.سلام منو بهش برسون..ما بچه که بودیم خیلی با هم بازی می کردیم...اون همیشه اذیت می کرد برای همین منم دوسش نداشتم و اصلا به زور باهاش حرف می زدم..ولی سلام بهش برسون.دستت درد نکنه....
حالا چندتا سوال تخصصی
اگر غده فوق کلیوی برداشته شود چرا حیوان بیش از دو هفته زنده نمی مونه؟
چون کلیه ها قادر به تنظیم حجم و املاح محیط خارج سلولی نیستن
ب چون قلب و عروق نمی تونن کار خود را انجام دهند
ج سیستم عصبی حساسیت خود را از دست می دهد
د تمامی موارد به طور مساوی نقش دارند
** اه اه ..از سوالای درسی هیچ خوشم نمیاد اونم علوم پایه!! بابا بالینی بپرس!!http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...72003c8d95.gif!راستش من که دامپزشکی نخوندم ..ولی قاعدتا باید گزینه چهارم باشه...
در استرس های شدید عصبی
الف غلضت قند خون کاهش می یابد
ب غلضت قند خون افزایش می یاید
ج ترشح acth کاهش می یابد
د ترشح هورمون رشد کاهش می یابد
** من مطمئنم تو با گایتون دستت تو یک کاسه هست!!!!!من آنقدر از این جزئیات بدم میاد که نگو...
ولی تا جایی که یادمه گزینه 2 درسته.....
افزایش کورتیزول سرم
الف ترشح کورتیکوتروپین را کاهش می ده
ب ترشح کورتیکوتروپین افزایش می ده
ج ترشح هورمون آزاد کننده کورتیکوتروپین
افزایش می ده.
د ترشج 17 - کتواسترویید افزایش می ده
**گزینه:الف..با بالا رفتن میزان کورتیزول در خون با اثر مستقیم بر هیپوتالاموس و هیپوفیز باعث کاهش ترشح CRF و ACTH می گردد..
عاملی که سبب افزایش ترشح trh
الف سرما ب گلوکوکور تیکویید ها ج سروتونین د پروژسترون
hyrotropin-releasing hormone یا TRH ......گزینه:الف تا جایی که یادمه محرک قوی ترشح اون بود...
کدوم تخصص از همه پردر آمدتره؟
** نمیشه 100 درصد گفت..این کاملا در ارتباط با میزان مهارت فرد هست...گاهی یک متخصص اطفال از یک جراح مغز واعصاب هم بیشتر درآمد داره..این کاملا بستگی به نوع طبابت و رضایت مردم و مقبولیت یک پزشک بین مردم داره....
آمبولی چیه؟
|
فرق ایسکمی با هیپوکسی؟
|
پروفزیون مجدد چیه؟
|
|
این واژه ها رو تعریف بزن
|
|
آتروفی-آپوپتوزیس-نکروز-هیپرپلازی-هیپرتروفی-متاپلازی-آهکی شدن پاتولوژیک |
|
** این کادرو سر فرصت جواب میدم!! آخه این تعریف ها چه شناختی از من به شما میده!!! اینکه آتروفی از بین روفتن سلولهاست...و هایپر پلازی افزایش تعداد سلول ها و هایپر تروفی بزرگ شدن سلول ها!!!! هــــــــــــــــــــــان ؟؟؟
در هیپرتیروییدی،اگزوفتالمی به چه چیز می گن؟
**به صورت عامیانه به بیرون زدگی چشم ها از کاسه چشم:163:....