RE: وجود اين عضو در تالار چه اثري داشته
هاله نو عزیز یک راهنمای دانا و اهل مطالعه ، یک دختر خوش ذوق و اهل قلم و یک دختر سخت
کوش و پر تلاش است که الگوی خوبی برای خانم های جامعه به عنوان یک خانم کارآفرین و یک
دختر تلاشگر و سازنده است! من واقعا از نوشته درد و دل ایشان با مادر مرحوم و بزرگوارشان به
روح بلند و خوش سلیقه شان پی بردم و می دانم که روح مادرشان به وجود چنین دختر نازنینی
افتخار می کند و ما هم به داشتن یار دانا و با مطالعه ای که مقالات سایت را پر بار کرده در تالار
همدردی افتخار می کنیم...
هاله عزیز خدا قوت...امیدوارم همیشه موفق و سربلند باشید!
:72:
سلام وجود این عضو خانم نازنین 1 در تالار چه اثری داشته اعضا تالار به مدت سه رو ز وقت دارین:72::72:
سلام
نازنین 1 عضوی هست که حضورش را سریع به همه نشان میدهد
من همیشه از نظرات و پیشنهاداتش استفاده میکنم و گاهی خیلی بی ریا حرفاش رو میزنه
ازش متشکرم چون چیای زیادی ازش یاد گرفت هر جا هستی نازنین جان موفق و شاد باشی:72:
سلام جناب ابراهیمی
چند وقتی بود که این تاپیک رو من از یاد برده بودم...ممنون از شما که ما رو یاد اعضای ارزنده این
تالار میندازین و تاپیک های خوب رو به روز می کنید :72:
نازنین1 عزیز
دختر احساساتی و پرشور این تالاره که بسیار خوب با مراجعان همدردی می کنه و نظرات خوبی
ارائه میده و در تاپیک های بسیار پیچیده که من خودم به شخصه جرات ابراز نظر ندارم با سادگی
کلامش بسیار خوب به مراجعین آرامش میده و سعی می کنه از تجربیات خودش دیگران رو مطلع
کنه...دختر خوب تالاره که با مطالعه و پیشرفتش بسیار عضو فوق العاده ای برای تالار در حال
حاضر و آینده خواهد بود!
نازنین جان دختر فوق العاده با محبتی هستند .
احساسات لطیفی داره و با ویدا جون موافقم بی ریا و ساده حرف هاش را می زنه.
:46::72:
سلام
خانم نازنین 1 عضوی فعا ل دلسو ز مهربان با تجربه است تاپیک خیلی عا لی ایجاد می کند مطا لب خیلی پر محتوا و مفید و عا لی است مشاوره به مراجعان تالار خیلی عا لی است بسیار خوب به مراجعان تالار ارامش می دهد براتون ارزوی موفقیت و سلامتی می کنم:72::72::72::72:
محمدابراهیمی
من به قوانین اینجا آشنا نیستم ..پس اگر نباید چنین پستی می گذاشتم منو ببخشید
ولی خیلی خوشحال شدم خیلی خیلی
هورا :310:
واقعا از شما از بهار شادی محکم و مهربون ،از بی نهایت بی نهایت ،ویدا ات که خیلی مهربون و سپاس گذار هست ممنونم
واقعا هیجان زده شدم اسمم رو اینجا دیدم :72::72::72::72:::43::43:310:
من که اینجا تاثیری نداشتم و هرچی هم می گید از لطفتون هست ...ولی واقعا از هم صحبتی و همراهمی با اعضای این تالار خوشحالم چون من اینجا فقط نمی خندم فقط سرگرم نیستم من اینجا فکر می کنم....:72::72:
نازنین جان
خیلی دوست داریم .:46::46::43::46::46:
ممنون از حضورت:72::72::72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط محمدابراهیمی
سلام
خانم نازنین 1 عضوی فعا ل دلسو ز مهربان با تجربه است تاپیک خیلی عا لی ایجاد می کند مطا لب خیلی پر محتوا و مفید و عا لی است مشاوره به مراجعان تالار خیلی عا لی است بسیار خوب به مراجعان تالار ارامش می دهد براتون ارزوی موفقیت و سلامتی می کنم:72::72::72::72:
:104::104::104:
واقعا افرين به اين حسن سليقه:72:
نازنين 1 واقعا تو اين مدت كوتاه كه اومده با وجود مشكلاتي كه داشته خيلي موثر بود.
من كه خيلي دوست دارم:43::46:
یک دختر احساساتی با حس همدردی فوق العاده بالا.:72:
امیدوارم مشکلش هم حل بشه.