-
RE: حال و احوال دل شما همدردای مهربون تالار چطوره؟
یعنی خود این همدردی باعث فرو پاشیدن کانون گرم خانوادگی میشه؟؟
پس روانشناسا بیجا نفرمودن که پی بردن "مهمترین عامل طلاق ، ازدواجه" ..... حالا شما هم یه نظریه بدید که "مهمترین عامل برهم خوردن زندگیهای موفق اعتیاد به تالار همدردیه" .... پیدا کردن آمارش هم با من ..مصاحبه هم می کنم و اعتراف هم می گیرم ...
آقای سنگ تراشان دیگه بیا که تالار داره میره زیر تریلی :58::58:
-
دوستان كسي از ممفرد خبر داره؟
خيلي وقته ازش خبري نيستا!!!
مدير گرامي هم كه ديگه ستاره سهيل شدن...!!!
-
راننده تریلی هم لابد بی دله دیگه؟!!!:101:
آخیش بی دل امروز دلش میخواست موهای یکی رو بکشه و بزنه داغون کنه حالا خودت خواستی دیگه!:97::102
نظرتون چیه هرکدوممون بریم رو به یه سمتی دنبالش بگردیم؟
مدیر همدردی از دستمون ورفت هی هی!
یتیم ومردیم هی هی!:302::302::302:
-
سلام
دوستان عزیز لطفا تا حضور مجدد مدیر همدردی صبور و خویشتن دار باشید
-
سلام.
خب مثل اینکه دوستان هنوز در انتظار دیــــــــــــدار مدیر عزیز هستند.
جالب اینکه مدیر گرامی هم در اولین حضور خود باز خواهند گفت:: داشتم صبوری شما را می سنجیدم. :311:
بنابراین از همان ابتدا هم گفتم به خودتان زحمت ندهید . اندیشه را بچسبید فرد را رها سازید.
موفق باشید و سربلند:72:
-
من که تو امتحان صبوری موفق بودم:227::227:
-
سلام به همگی
سال نو مبارک امیدوارم سال خوبی برای همه باشه
من یکم دیر اومدم چون چند روز اول سال سرم خیلی شلوغ بود
بچه ها مامفرد حالش خوبه ولی گفته فعلا نمی آد تالار
:72:
-
این یک دو سه روز نوبت عمر گذشت
چون آب به جویبار و چون باد به دشت
هرگز غم دو روز مرا یاد نگشت
روزی که نیامدهست و روزی که گذشت
سلام به همه همراهان نیک اندیشم
نخست از همه عزیزانم به خاطر غیبت پیش بینی نشده ام عذر می خواهم. همه چیزدست به دست هم داده بودند. که توفیق زیارت شما عزیزان را در نوروز 1389 از دست بدهم.(انشاء الله دیگر پیش نیاید)
جا دارد از کیوان و نقاب عزیز و همچنین سایر اعضایی که با همیاری خود تالار همدردی را بیش از پیش رونق بخشیدن، تشکر و قدردانی کنم.
موجب خرسندی هست که تالارهمدری وابسته به هیچ شخصی نیست. و این برایند مثبت جمعی هست که تالار همدردی را غنی کرده است. این نشان می دهد که خودکنترلی ، مسئولیت و دلسوزی همه اعضاء هست که موجب پابرجایی و رشد تالار همدردی هست. امیدوارم به عکس آنها هم به مرور شکل بگیرد و هیچ شخصی هم وابسته و معتاد تالار همدردی نباشد.
امسال فرصت بیشتری به خانواده صبور و مهربانم اختصاص دادم. آنهایی که همیشه با گذشت از انتظارات و توقعاتشان برایم فرصت بودن با شما همدردان را فراهم کردند. که متاسفانه هرگز نتوانستم قدردانشان باشم. و لطفشون بیش از آنی هست که بتوانم جبران کنم.
در اینجا از همه عزیزانی هم که با ایمیل، پیام خصوصی یا در تالار همدردی اظهار لطف کردند و به مناسبت نوروز 1389 پیام تبریک ارسال نمودند، صمیمانه تشکر و قدردانی می کنم و متقابلا آرزوی موفقیت روز افزون در این سال را برای همه آنها خواهانم. از اینکه نتوانستم تک تک به اظهار لطف آنها پاسخ گویم پوزش می خواهم.
-
سلام عليكم مدير گرامي
خوش اومديد.....
خدا رو شكر پس نگراني همه بر طرف شد ....
احسنت بر مدير خانواده دوست تالار...
-
آقای مدیر ضمن خوشامد گویی و ابراز خرسندی از حضور مجدد شما در تالار، این بخش از فرمایشات شما:
امسال فرصت بیشتری به خانواده صبور و مهربانم اختصاص دادم. آنهایی که همیشه با گذشت از انتظارات و توقعاتشان برایم فرصت بودن با شما همدردان را فراهم کردند. که متاسفانه هرگز نتوانستم قدردانشان باشم. و لطفشون بیش از آنی هست که بتوانم جبران کنم.
همانند همه پست های دیگرتان حاوی پیام ارزنده ای بخصوص برای آقایون تالار است. باور کنید اگر مردی هیچ کاری هم نکنه، فقط همین چند جمله را بعد از یکسال کار فول تایم و کم گذاشتن برای خانواده، برای خانومش به زبان بیاورد ، بخدا اگر همسر من اینطوری باشد برایش جانم را میدهم:43:. همین چند جمله! حالا دیگه مسافرت پیشکش!
البته من باب جلوگیری از بد آموزی برخی آقایون: خانمها اونقدر زیرک هستند که تعریف توخالی و مخ تلیت کن را از احساسات عمیق و قدرشناسانه همسرشان تشخیص دهند. این جمله آخر فقط جهت اطلاع بود:311:
-
چه شب سوت و كوري!!!
هيچ كس امشب آن لاين نيست:325:
-
به به اقای مدیر
سلاااااااااااااااام
تعطیلات پس حسابی خدارو شکر ،خوش گذشته
امیدوارم مثل همیشه پر از روحیه مثبت برگشته باشید و ما رو از این روحیه و اموزه هاتون بی نصیب نذارید
حداقل تو این تعطیلات متوجه شدین چقدر تو دل بچه ها جا دارین:72:
-
سلام بالاخره بابای همدردی اومدند:104::227::104:
خیلی خیلی خوش اومدند .... امیدواریم با دست پر هم اومده باشند:311:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بالهای صداقت
در ضمن جناب سنگ تراشان نیای بگی من عیدی دادم ها
عیدی جای خودش رو داره سوغاتی هم جای خودش رو :324:
حالا سوغاتی ما کوشش؟
-
سلام
آقای مدیر خوش اومدید
همیشه در نبود شما جای خالیتون در تالار حس میشه اما اینطور که از صحبت هاتون پیداست تو این مدت غیبت اعضا رو هم امتحان کردید که آیا وابسته شدند یا خیر . انشاالله که همه از این امتحان سربلند بیرون اومده باشند .
فکر کنم اگر یه خورده دیگه دیرتر میومدید صدای تمام کسانی که شارژ پرداخت کردند ، اما به خاطر نبودن شما کاربریشون فعال نشده بود حسابی در میومد .........
-
دوستان یه سئوال
چرا مدیر همدردی نمیاد:302:
حضورشون توی تالار خیلی موج مثبت می داد
من واقعا نگران شدم...دقت کردید ناظم کل تالار هم مخفی میاد اون هم به مدت کوتاه
دوستان نکنه دسیسه ای در راه است
نکنه مدیران تالار رو ربوده اند؟!
:325::325::325:
-
نقل قول:
سلام،
بادمجان بم آفت نداره،:311:
اما ؛کار و مشغله زندگی ما را ربوده بد جور....:82:
-
سلام چرا مدير همدردي نمياد مدير همدردي كم به تالار سر مي زند :72::72:
-
احتمالا اقای مدیر فردا پس فردا میان میگن تو این مدت مشغول اجرای یه طرح بوده و میخواست ما رو سورپرایز بکنه
-
نقل قول:
دوستان یه سئوال
چرا مدیر همدردی نمیاد:302:
حضورشون توی تالار خیلی موج مثبت می داد
من واقعا نگران شدم...دقت کردید ناظم کل تالار هم مخفی میاد اون هم به مدت کوتاه
فكر كنم روزي ميرسه كه در قسمت اعضاي آن لاين كسي ديده نميشه در حاليكه همه هستن....حالا كه همه اينويز ميان من هم اينويز كردم....:160:
من هميشه كيوان گرامي رو با چراغ روشن ديدم!!!تعجب ميكنم كه ميگي مخفي بوده!!
-
-
موعود بد جوری دلگیر هست ،نمی دونم اصلا سر میزنه ،سر نمی زنه!!!!!!!!!
امید وارم هر جا هست تنش سالم باشه و قلبش اروم:323:
منم بد جوری واسه مامفرد دلم تنگ شده ،ان شالله که مشکلی داره
امریم هم که انگار مادرشون مریض بود ،امید وارم هر چه زود تر شفا بگیرن
خود غزاله 4-5روزه که نیومده
چرا؟ازش خبر ندارین بچه ها؟
-
امروز ایمیلی از موعود به دستم رسید . به رسم امانت داری .....
موعود سال نو را به همگی تبریک گفته است و سالی پربار و پر از سلامتی را برای همه ی ما آرزو کرده است .
و در جای جای نامه اش اظهار دلتنگی برای همگی بچه های تالار همدردی .:324:
او در ایمیل خود تولد فرشته ی مهربان و بلوم و آرمان را تبریک گفته است .:72:
او به سارا به جهت ازدواج با دلبندش تبریک ویژه می گوید و برای سارا و دلبندش بهترین ها را از خداوند طلب می کند و می گوید از شنیدن خبر عروسی سارا آنچنان خوشحال شدم گویی خبر ازدواج خودم را شنیده ام.:46:
در ضمن وضعیت جسمی اش هم بهتر است و مشخص شده است که مشگل از دیسک و مهره های کمرش نیست و تنها تاندون های کمرش آسیب دیده است که با ورزش و رعایت یک اصول اولیه پزشکان نوید بهبودی کامل وی را داده اند . :323:
و در پایان هم عنوان کرده است که از هیچ کسی دلخوری نداشته و ندارد و مسائل روز آخر حضور وی تنها در حد یک سوتفاهم بوده است .:104:
در پایان نامه هم به همگی شما سلام رسانده و از تک تک شما احوالپرسی کرده است و دعای خیری برای همگی داشته است.
غزاله هم حالش خوب است و جای نگرانی نیست . :72:
-
دوستان عزيزم
ممنونم كه به يادم بودين...
به هر حال صلاح ديدم كه بيش از اين خودم رو اذيت نكنم و قيد كنار اومدن و كوتاه اومد در قبال افكار و ايده هايي كه ذره اي احترام براي فكر من...نظر من و حتي خود من قائل نيستن بزنم....
بعد از اين رويه غزاله در تالار كاملا متفاوت خواهد بود...
...
-
سلام:72:..
غزاله جان تصمیم خوبی گرفتی..
من هم کاملا باهات موافقم....متاسفانه گاهی تاییدات بیش از حد که از یک نفر می شه ایجاد یک بزرگ نمایی در ذهن برخی میشه که فکر می کنند نظرات دیگران و بحث های آنها معنا نداره....
عین رویه حاکم بر جامعه ما...
باز هم ناچار از سکوتیم...
منم موافقم..و فکر می کنم بهتره به همان تشکر زدن پای ارسال ها ادامه بدهم به جای نظر دادن...
تا بلکه روزی این جو که منم حس می کنم بشکنه...
منم رویه متفاوتی خواهم داشت.....
شب خوش...
سارا:305:
-
گاهی تغییر رویه دادن خوب و سازنده است همان گونه که دو عضو گرامی غزاله و سارا.... قصد دارند چنین مهمی را انجام دهند بسیار عالی.
ولی گاهی نباید در کنایه سخن گفت که افکار را جهت دار می کند.
این جا تالار همدردی است...ما هم از ابتدا عضو عادی بودیم و تمام مراحل را گذرانده تا اینکه مدیر همدردی خود ما را انتخاب کردند. چه بسا فردا شماها برای این مهم انتخاب شوید.
بنابراین بهترین رویکرد ....رویکرد آشکارا است. من امروز این نقاب کنونی را قبول ندارم... خب چه بهتر که امروز ایرادها و مشکلات نقاب را به او گوشزد دهم. نقاب بیست سال بیشتر ندارد و قطعا در قبال بسیاری از شما بی تجربه و ناپخته است.
اما نقاب مدیر است و طبق قوانین عمل می کند نه کمتر نه بیشتر.
امروز این نقاب در این تاپیک می گوید:: اعضای محترم دوستان بزرگوار من هم جزئی از شما هستم یک کاربر ساده. اگر نظری هم می دهم نظر شخصی است و قطعا دارای اشتباهات بسیار.
این تنها گوشه ای از احوال نقاب بود.......بدین جهات که برخی از اعضا در کنایه با من سخن نگویند..چه بهتر که در این جمع صمیمی رودرو حرف بزنیم شاید من راه را اشتباه می روم.
بدانید اگر تک تک شما را بیشتر دوست نداشته باشم کمتر هم دوست ندارم. پس خواهرم برادرم من هم مانند تو هستم یک کاربر ساده.
-
سلام در این تالار باید سعی کنیم علاوه بر اینکه کمک می کنیم هر کس تغییر مثبتی در خود ایجاد کند خودمان هم نسبت به بازخوردهای دیگران باز عمل کنیم و به تغییر در خویشتن کمک کنیم.
پیشنهادم اینست در جایی که کسی مستقیما از ما درخواست کمک نکرده است یا نظر انتقادی ما را جویا نشده است. در تاپیک های عمومی از او انتقاد نکنیم و ترجیحا از طریق پیام خصوصی انتقاد کنیم.
البته فرض این تالار اینست که افرادی که در این تالار فعالیت می کنند نسبت به انتقاد مدیران و مشاوران تالار پذیرا هستند و خواهان تغییرات مثبت بیشتری در خود هستند.
همانطور که نقاب عزیز اشاره کردند همه ما ممکن است خطا داشته باشیم اما باید شیوه های تعامل سازنده و اطمینان بخش باشد.
اگر در این تالار به روشهای مالوف عمل کنیم، پس باید اعتراف کنیم که نتوانسته ایم از انبوه اطلاعات تالار جهت روش مثبت جایگزین بهره ببریم.
-
جناب مدير ميشه بپرسم منظورتون از اين توضيحات چي بود؟؟اصل ابهام زدايي شما روانشناس ها اينه؟؟؟؟؟
خدايي خودتون يه بار ديگه اين متن كه نوشتين بخونين....از اول تا اخرش تاريك و مبهمه......طرف صحبت شما من بودم؟؟
چرا حرفتون رو واضح تر نميگين كه دوزاري ها بيفته؟؟
نقاب عزيز كنايه يعني اين حرفا اساتيد روانشناسي بهتره اول ابهام زدايي رو ....رو از حرفاي خودشون شروع كنن
اين جمله شما چه معني داره؟؟
پیشنهادم اینست در جایی که کسی مستقیما از ما درخواست کمک نکرده است یا نظر انتقادی ما را جویا نشده است. در تاپیک های عمومی از او انتقاد نکنیم و ترجیحا از طریق پیام خصوصی انتقاد کنیم.
-
من ديروز از مدير خواستم اسم كاربري منو انگليسي كنه كه راحت با موبايلم ON بشم ،همين ديشب هم موبايلم به رحمت خدا رفت:302::302::302:
تمام اطلاعات توي گوشيم هم پريد ،
بچه ها توصيه اكيد مي كنم از هيچ كس بولوتوث دريافت نكنيد تا به سرنوشت من دچار نشويد ،با يه بلوتوث ويروسي موبايلم سوخت:302:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط gh.sana
اين جمله شما چه معني داره؟؟
سلام
منظورم اینه:
-
بچه ها از بيدل خبري نيست ...اوضاع روحي مناسبي نداشت كسي ازش خبر نداره؟:303:
-
مامفرد از 25اسفند پارسال onنشده
من خیلی دلم واسش تنگ شده ،نمی دونم مشکلاتش به کجا رسید
انشالله هر جا هست پر از ارامش باشه
-
بی دل حالش خوب است و جای نگرانی نیست .
-
سلام
مامفرد حالش بد نیست
یکم سرما خورده بود که اونم برطرف شد
میگه فعلا میخوام از همه چیز دور باشم حتی تالار
من دیروز پیشش بودم دلش واسه همه تنگ شده ولی میگه بهتره یه مدت آروم بشم
:72:
-
بالهای صداقت هم 4 روزه که نیومده
بالهای صداقت عزیز ببین ما که به یادت هستیم اما شما .....
-
از خانم بي دل و خانم شاد چند وقت توي تالار نيست خانم موعود كم و پيش به تالار سر مي زندموعود اميدوارم هر چه زودتر به تالار بر گردد خانم بالهاي صداقت 4 روز تالار سر نمي زند اقاي لرد حامد چند ماه است به تالار سر نمي زند
-
از دوستان خوبی که یادی از بنده کردند ممنونم. الحمدلله اوضاع بد نیست. سیر آفاق و انفس میکنم و در این مسیر کشف یکسری اسرار لذت عمیقی به من میده.و نیز یکسری فعالیتها و همچنین امور روزمره وقت زیادی برایم باقی نمیگذارد. با اینحال از تالار غافل نخواهم ماند. برای همه همتالاریهای عزیز آرزوی توفیق و بهروزی دارم. و به قول صبای عزیز می دوستمتون:43:
-
به به بی دل جان . خوش اومدین خانوم .
امیدوارم همیشه روزگار به کام باشه ، انشاالله
-
سلام؛اميدوارم حال همه شما عزيزان همچو بهار امسال سبز باشد ،
لرد حامد جوياي حال شما عزيزان هست؛ و مدتي را در استراحت به سر ميبرد؛
-
سلام دوستای خوبم:72:
من عضو جدید هستم البته خیلی وقته به تالار سر می زنم و خیلی از شما دوستای گلم رو می شناسم
امیدوارم من رو به عنوان یه دوست جدید در کنار خودتون پذیرا باشید
-
سلام آنوش گرامی http://www.postsmile.com/img/emotions/91.gif
به تالار همدردی خوش اومدید http://www.postsmile.com/img/emotions/222.gif
دوستان در تالار همدردی انقدر باصفا و مهربون هستند که شما رو پذیرا خواهند بود و شما هم می تونید از همین الان اعضا رو دوست خود بدونید .
آنوش گرامی ببخشید می پرسم اما آنوش خانم هست یا آقا ؟