ممنون از دعای آقای باغبان(خیلی زیبا و مناسب احوال من بود) و بقیه دوستان و هفت عزیز.
برای نفر بعد و کلا همه از خدا میخوام خداگونه باشه.......
نمایش نسخه قابل چاپ
ممنون از دعای آقای باغبان(خیلی زیبا و مناسب احوال من بود) و بقیه دوستان و هفت عزیز.
برای نفر بعد و کلا همه از خدا میخوام خداگونه باشه.......
من برای نفر بعد دعا می کنم دل یه خانم یا آقای پیر رو شاد کنه. اونقدری که نور محبت توی چشماش بدرخشه، و برای این دوست عزیزمون از صمیم قلبش دعا کنه. :72:
مرسی زلال جان، دعای شما رو من برمی دارم. :72: و سعی می کنم اجابت بشه. یا سعی می کنم سعی کنم اجابت بشه. یا امیدوارم که سعی کنم اجابت بشه...
پرانتز: هانی خودت خواستی تاپیکی که ایجاد کردی حذف بشه؟
سلام
میشل جان منم از خدا میخوام توفیق و سعادت این رو بده که بتونیم سعی کنیم و سعی کنیم که سعی کنیم و امیدوار باشیم که سعی کنیم.:-)
نه عزیزم، تاپیک رو خود مدیریت سایت فکر کنم حذف کردند البته حق هم داشتند چون من نباید برای جواب دادن یه تاپیک ایجاد میکردم، ولی خب چاره ای هم نبود.
راستی چه دعای قشنگی نصیبم شد. ممنونم.
برای همه و نفر بعدی دعا میکنم همیشه سالم و باطراوت باشه. هیچوقت به خودش و ایمانش و داشته هاش مغرور نشه، بلکه هرچه بیشتر به خدا نزدیک بشه و همه چیز رو از خدا بدونه و در همه حال درونی آرام و متواضع و البته قوی داشته باشه.
آمین
(شیدا جون فکر کنم چند روزیه تو تاپیک دعا نیستی. دلم واست تنگ شد! ان شالله به خواسته های به صلاح و خیرت برسی و همیشه دلت شاد باشه.)
سلام به همگی:72:
زلال عزیز ممنونم از دعای خوبتون:43: انشاءالله در حق من مستجاب بشه:321:
خدایا دعاهای دوستان همدردی در این تاپیک در حق هم دیگه مستجاب بشه
برای نفر بعد دعا میکنم که خداوند قدرت بخشیدن وگذشت کردن رو بهش بده قدرت پذیرش اتفاقات ناخوشایند وتلخ رو بهش بده وبتونه حکمت اون اتفاقات رو درک کنه خدایا با یه اتفاق خوب
دل نفر بعد رو شاد کن الهی آمین
نیلوفر عزیز ممنون از دعای خوبتون
اتفاقا این روزا خیلی منتظر یک اتفاق خوب هستم که حالمو عوض کنه
امروز این شعرو با خودم تکرار میکردم
باید از سمت خدا معجزه نازل بشود/تا دلم،باز دلم ،باز دلم دل بشود
خدایا واسه نفر قبل و بعد و همه ی اونایی که به نحوی حال دلشون خوب نیست معجزه کن
آمین
نیلوفر جان ممنون.
چقدر دلم معجزه می خواد.
برای نفر بعد دعا می کنم وسیله ای بشه برای برآورده شدن آرزوی یک یا چند نفر انسان آرزومند.
سلام .. من عضو جدیدم وراستش با خوندن این تایپک صورتم پر شد از اشک..مرسی صبا جان از دعای قشنگت و الهی اااامین.. چه دعای قشنگی.. برای همه و نفر بعد دعا میکنم هیچ وقت خسته غم نشه.. و همیشه دلش قرص و محکم باشه که تا خدا هست نگرانی و غصه چرا.. خدایا نفر بعدی و همه رو در پناه مهربانی خودت از غم رها کن.. الهی اااامین:72:
سلام المای عزیز:72: خوشحالم که یه عضو جدید به جمع دعا کنندگان در این تاپیک زیبا اضافه شده. خوش اومدید.خیلی ممنونم. دعای قشنگتون رو بر میدارم به امید اجابت. ان شالله.
من برای همه و نفر بعدی دعا می کنم اصل حالش خوب باشه و همیشه آرامشی توام با قلبی شاد و مطمئن به لطف و یاری خدا داشته باشه و به خواسته قلبی اش اگر به صلاحشه در بهترین زمان و بهترین شرایط برسه.
آمین
زلال عزیز اینقدر این دعات به دلم نشست که فکرمیکنم نمیتونم بهتر از این برای کسی دعا بکنم پس من بااجازه هم این دعا رو برای خودم برمیدارم وهم باتقلب از روی دستت بازم این دعات رو تکرار میکنم
سلام دوستان عزیزم :72:
چه دعا های قشنگی ... :heart:
دعا میکنم برای نفرات بعدی بالأخص نفر بعدی :
ان شاءالله سر نمازهات حضور خدا و شیرینی صحبت با اون رو با عمق وجودت حس کنی و لذت ببری،،،، به طور کل باهاش رفیق جون جونی باشی :43:
سلام وقت همگی بخیر ؛
دعای قبلیم رو میزارم برای نفرات بعدی به علاوه ی این دعا که دوست دارم مستجاب بشه ان شاءالله.
خدایا به نفرات بعدی و به ویژه نفر بعد ثبات اخلاقی و رفتاری بده :203::72:
ممنونم 7عزیز برای دعای قشنگت.من هم دعا میکنم برای نفر بعد ونفرهای بعد اگه غم تو دلشون لونه کرده شادی جایگزینش بشه.هرکی مشکل داره خدا گره از کارش باز کنه:323:
خواهش میکنم تولد آرزوی عزیزم :43:
با اجازه دعای خوبتون رو برا خودم برمیدارم :72:
همین دعای زیبا را برای نفر بعد هم خواهانم... امیدوارم خدا غم دلتون رو برطرف کنه و به آرامش برسین :203:
سلام 7 عزیزم:72:.. من با اجازه دعای قشنگت رو برای خودم برداشتم.. الهی ااااااااااااامین.. منم برای همه و نفر بعد دعا می کنم که از گذشته رها بشه و لذت درک زمان حال و دلخوشی های کوچک اما ارزشمند زندگی رو بچشه و شاد و امیدوار و صبور باشه و بتونه دلی رو شاد کنه ، مشکلی از بنده خدایی رو به لطف خدا مرتفع کنه و لبخندی به لب یکی از بندگان خدا بیاره... الهی اااااااااااامین
سلام
ان شاءالله نفر بعدی به زودی ازدواج کنند ، ازدواجی بسیار عالی و در خور و شایسته:72:
الهه زیباییهای عزیز ممنونم از دعای قشنگت این دقیقا همون چیزیه که میخواستم.الهی همه بیماران علی الخصوص بیماران سرطانی شفا پیدا کنند مریض من هم حالش خوب خوب شه بدون دغدغه از بازگشت بیماریش.
من هم برای نفربعد دعا میکنم زندگیش قشنگتر از اونی بشه که حتی تصورش رو میکرده،محدودیتهاش به فرصتی برای زندگی بهتر براش باشه
سلام
ممنونم تولد آرزوی عزیزم :72:
برای نفرات بعد دعا میکنم که ان شاء الله خدا بحق بزرگیش که بر هر کاری قادر هست حاجت دل همه ی حاجتمندان رو در این وقت و ساعات عزیز مستجاب و برآورده کنه.
سلام
ممنون 7 عزیز
منم برای نفر بعد دعا می کنم همیشه و از طرف همه ی اطرافیانش عزت و احترام و بزرگیش حفظ بشه و مورد احترام و محبت زیاد قرار بگیره و حال دلش خوب و خوبتر بشه :72:
سلام پاریس عزیز:72:...الهی ااامین...منم برای همه و نفر بعد دعا میکنم با یه خبر خوب و خوشحال کننده شوکه بشه و اشک شوق بریزه..و خدا رو خیلی شکر کنه و همه وجودش پر از صلح و ارامش بشه...اااامین:203::72:...شکلک ها مطمن نیستم چون با گوشی نمیبینمشون..:)
با تشکر، دعای المای عزیز را برمی دارم :321:
برای نفر بعد دعا می کنم تا پایان تابستون پایان نامه اش را تموم کنه و یه بار سنگین از روی دوشش برداشته بشه :18:
سلام شیدا جان
ممنونم ازت.خدا کنه پایان نامه من تا آخر تابستون تموم بشه.:227:
برای نفر بعد هم آرزوی موفقیت توی هر کاری که داره براش تلاش میکنه رو دارم.
ممنون آنیتای عزیز،
خیلی به این دعا الان احتیاج دارم . کاری را شروع کردم که امیدوارم به دعای تو دوست خوبم بتونم تا انتها اون را ادامه بدهم و موفق بشوم.
برای نفر بعد دعا می کنم ، از فکر و تصمیم های خوب پاشو فراتر نهد و پا در عرصه عمل بگذارد و در راهش پویا و مستمر وپر تلاش و با انگیزه باشد.
باشه بی نهایت جان، همینکارو می کنم، مرسی :72:
من از نفر بعدی دعوت می کنم (یعنی همون براش دعا می کنم) یک جلسه ی مهم یکساعته با خودش تشکیل بده، و شجاعانه یک دور احساسات و موقعیت یکماه اخیرش رو مرور کنه. ببینه کجاها کم و کاستی ای داشته، چیا لازم داشته که نداشته، چطور می خواسته باشه که نبوده. و یه برنامه ی مرتب و تمیز برای برطرف کردن کاستی ها و گره های زندگیش تنظیم کنه. و روی کاغذ بیاره.
سلام خانم ميشل
خيلي نسخه خوب بود، دوستش داشتم.
اين چيز هايي كه شما گفتيد مطمئن هستيد دعا بود؟:18:
مثلا اينجور بگيد:
دعا مي كنم كه خداوند سبحان آرامشي لايتناهي نصيب خانم ميشل بكنه تا درك مضاعف و استقامت چند برابر براي او رقم بخورد. الهي آمين
--------------------
براي نفر بعد ، از خداوند مهربان مي خواهم كه ريسمان بنده اش رو با خودش نگذاره كه هيچ وقت قطع بشه.
سلام
ممنون محمد رضا :72:
البته به نظرم اعتقادات خانم میشل با من و شما خیلی فرق داره! احتمالا ایشون به هیچ قوه و نیرویی بالاتر از خود انسان اعتقاد ندارن که به این سبک دعا کردن یا بهتر بگم چالش ایجاد کردن روی آوردن. به هر حال هم ایشون ، هم اعتقاداتشون محترم هستن و قابل احترام.مخصوصا که این عملکرد ایشون هیچ منافات و تناقضی، با حال و احوال اعضای این تاپیک ندارد و هم سو با اهداف انسانیت است.
برای نفر بعد دعا میکنم که فارغ از هر دین و آیینی هم سو با اهداف مقدس انسانیت قدم بر دارد، به امید اینکه این جهان جای بهتری برای زندگی باشد.:72:
سلام
مرسی سرشارعزیز
برای نفر بعد (مجرد البته:311:) دعا میکنم یه ازدواج خیلی خوب پیش رو داشته باشه چنانکه خداوند رو برای از دست رفتن تمام موقعیتهای قبلی ازدواجش شکر کنه:321:
سلام نیلوفر عزیزم:72:... اخ جوووووون .. این دعا رو دو دستی می قاپم.. خدااایا اجابت کن دعای نیلوفر رو در حقم :43::43::43::43::18::203::203::203::203:.. مرسی از این دعای قشنگت که خیلی مناسب حال این روزگارمه.. منم برای همه و نفر بعد صبر و توکل و باور قلبی به خیر و خوبی و شادی دعا میکنم و از خدا میخوام بهش قوت قلب و امید و نشاط بده تا پر قدرت به مسیر زندگی ادامه بده.. الهی اااامینآرزو کن که آن اتفاق خوب بیفتد
رویا ببارد
دختران برقصند
قند باشد
بوسه باشد
خدا بخندد به خاطر ما :72:
سلام دوستان محترم همدردی:72:
المای عزیزم خیلی دختر مهربون و دوست داشتنی هستی ،،، من هم از صمیم قلبم یک زندگی عالی برات از خداوند منان خواهانم دوست عزیزم :43:
واقعا به دعای خیرت نیازمند هستم ،،،، اینکه خدا بهم امید و قوت قلب بده و بتونم با آرامش و در نهایت خوشحالی به زندگیم ادامه بدم و شاهد برآورده شدن آرزوهام باشم :203:
دعای خیر برای نفرات بعد و به خصوص نفر بعدی:
ان شاءالله خدا پدر و مادرت رو همیشه برات حفظ کنه :heart:
سلام به همه دوستای خوبم
. (شیدا جون خوشحالم که بازم در این تاپیک میبینمتون. ممنون از اطلاعات خوبی که در اختیارمون می ذاری. تاپیکی که در مورد مهرطلبی بود دیگه مطلبی بهش اضافه نمیشه؟ بسیار تاپیک خوبیه. من خیلی قبلتر ها دوز مهرطلبیم زیاد بود اما الان خیلی کمتر شده اما گاهی انگار رد پایی ازش هست.)
ممنونم 7 عزیز. ان شاالله پدر و مادر همه سلامت باشند و اونایی که نیستند قرین رحمت و آرامش باشند و خدا هوای بازمانده ها رو خیلی داشته باشه.
سنجاب عزیز:72:، در صفحه اول دعایی داشت که خیلی خیلی به دلم نشست و مناسب احوالم بود. دلم میخواد اینجا تکرارش کنم :
برای همه بچه های همدردی و همچنین نفر بعد آرزو می کنم
هیچوقت، هیچ جا دلش رو وابسته به غیر خدا نکنه،
همیشه و همه جا حضور خدا در زندگیش پررنگ باشه و خداوند بهترین و اصلح ترین رو نصیبش کنه،
هیچ موقع شرمنده عام و خاص نشه، و هیچوقت حس شرمندگی و سرشکستگی سراغش نیاد،
آنقدر دلش بزرگ و دریایی باشه که با هیچ حرف و عملی از غیر خدا امواج دلش طوفانی نشه،
سلامتی و آرامش در کنار همسر و فرزندانی شایسته و صالح همنشین تمام لحظات زندگیش باشه.
الهی آمین.:72:
سلام
زلال عزیز ممنونم:72:
دعای من :
پروردگارا اگر نفر بعد خدایی ناکرده خودش بیمار هست یا عزیز بیماری دارد ، لباس عافیت بر تن بیمارش بپوشان شِفای عاجل نصیبش کن خدایا نفرهای قبلی و بعدی همیشه وجودشان پر از آرامش باشد آرامشی از جنس خودت
:72::203::72:
سلام آره مطمئنم که دعا بود.
فرض کن من یه پدر خیلی پولدار و خیلی خیلی مهربون داشته باشم. که همه چی برای من خریده باشه. مثلا یه ماشین گرفته باشه و سوییچش رو گذاشته باشه روی میزم. بعد تو ببینی که من سوییچ رو برنمی دارم، نمیرم ماشین رو روشن کنم و راهش بندازم.
الان چطور برای من طلب خیر می کنی؟ از پدرم می خوای برای من ماشین بگیره؟ یا از من می خوای برم از ماشینی که پدرم برام گرفته استفاده کنم؟
داستان ما همینه. "آرامش" رو در نظر بگیریم، و یا "هدایت" رو. آرامش و هدایت در میلیاردها چیز برای ما معبیه شده. مثلا از انجام دادن هر کار درستی آرامش می گیریم. چون هر کار درستی هم جهت با ذاتمونه.
بخاطر همینه که می گم به جای اینکه بری به خدا بگی به میشل آرامش بده (که این حرف بی معنیه، چون اون خودش خیلی بیشتر از تو مشتاق آرامش منه، و من برای اون به قدری عزیز هستم که تو اصلا فکرش رو هم نمی تونی بکنی.... اگه اون به من گوش نمی داد، تو کی چنین چیزی به عقلت می رسید که برام ازش گوش بخوای، یا همین آرامش، این چیزیه که از همجنسیه من و اون بوجود اومده، همجنسی ای که شاید می تونسته نباشه. خلاصه هر چیزی که به عقل تو برسه که برام دعا کنی، اون یا قبلا به من دادتش، و یا من رو به سمتش هدایت کرده)، خب به جای اینکه بری به خدا یه حرف بی معنی بزنی، باید بیای به من بگی چیکار کنم که اون چیزی که ندارم رو بدست بیارم.
مثلا امشب من یه غفلتی کردم، و به کسی که نباید اعتماد کردم، اون هم منفعت طلبی کرد، و بدبختانه موجودی که برای من عزیز بود این وسط متضرر شد. حالا من غمگینم و پکر. آرامشم از بین رفته. تو می خوای چیکار کنی؟ بری بگی خدایا به میشل آرامش بده؟ خب اون می گه: پسر مگه من منتظر بودم تو بخوای تا برای کسی که اینقدر برام عزیزه، آرامش فراهم کنم؟ من قبل از خواست تو و قبل از خواست خودش، براش آرامش رو هزاران جا تعبیه کردم. من در خودم، در خودش، در ماه، در شب، در زمین، در موسیقی، در روابط عاطفیش، در خواب، و در هزاران چیز دیگه براش آرامش قرار دادم. و به سمت همه ی اینها هدایتش کردم. من خیلی بیشتر از تو و خیلی قبل تر از تو، آرامش میشل رو می خوام.
این شکلیه که اگه من رو دعوت کنی که برم تو حیاط و ماه رو نگاه کنم، یا بخوابم، یا یه چنین کارهایی، تلاش عاقلانه تری برای به آرامش رسیدن من انجام دادی. به نسبت اینکه بری از خدا بخوای.
در بقیه ی موارد هم همینطوره. این عالم حساب کتاب داره. همه چی هست، اما در جای خودش، و از راه خودش. اگه من از راهش برم، تو سال ها و سال ها بشین دعا کن که خدا اون چیز رو از من بگیره، نمی گیره. و اگه از راهش نرم، تو صد سال بشین دعا کن، من بهش نمی رسم.
حالا شاید فکر کنی تو می تونی دعا کنی که من از راهش برم. مثلا بگی خدایا میشل رو به راه درست هدایت کن. اینم باز طبق همون توضیحی که دادم بی معنی. هدایت هم مثل آرامش برای من قرار داده شده. این من هستم که انتخاب می کنم هدایت بشم یا نشم. مشکل از انتخاب منه، مشکل از هدایت نیست.
البته منظور این نیست که دعا هیچ اثری نداره. دعا برای دعا کننده اثر داره، و ممکنه به کسی که براش دعا می شه هم انگیزه ی تلاش بده. هم دلی رو افزایش می ده. حس دوستی ایجاد می کنه، و خیلی اثرات مثبتی که بعضیاش رو در این تاپیک هم می بینیم.
باشه... حالا بخاطر شما اینجوری می گم، هرچند خداوند سبحان از راهش آرامش رو نصیب همه ما می کنه، و به حرف من نیست، ولی خب،
دعا مي كنم كه خداوند سبحان آرامشي لايتناهي نصيب نفر بعد بکنه تا درك مضاعف و استقامت چند برابر براي او رقم بخورد. الهي آمين
پرانتز: البته من می دونم که این تاپیک در واقع یه تاپیک سرگرمیه. و قصد جدی کردنش رو نداشتم، فقط به سبک خودم درش شرکت کرده بودم. حالا هم چون محل سوال شده بود، جواب دادم. :72:
ممنون خانم میشل عزیز
با اجازه دعاتون رو برمی دارم
برای نفر بعد از خدا ؛ صبر هنگام سختی و شکر هنگام نعمت میخوام+ یه سفر خیلی خیلی خوب که بتونه بهش آرامش و نشاط بده
سلام عزیزم :72:
قربون این همه محبت و مهربونیت :heart::heart:
از دعای قشنگت فوق العاده تشکر میکنم دوست گلم :72:
« امیدوارم در پناه خداوند همیشه سلامت و پاینده باشی »
:72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::7 2::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72: :72::72::72::72:
سلام دنیای عزیز
ممنونم از دعای خوبتون امیدوارم در حق تمامی اعضای تالار مستجاب بشه ان شاءالله :203:
خدایا برای نفر بعد :
آرامش میخوام ،،،، زندگی به دور از هرگونه نگرانی و استرس :43:
سلام
ممنونم «7» عزیز:72:
«ای کاش در کنار عدد 7 یک اسمی هم برای خودت انتخاب می کردی:72:»
برای نفر بعد :
خدا حال دلش را خوب و عالی کند ان شاءالله انقدر دارا شود(چه مالی چه معنوی)تا هیچ وقت حسرت زندگی کسی را نخورد:72:
سلام رهگذر آسمان عزیز :72:
با اجازه دعای خیرتون رو بر میدارم برای خودم چون واقعا نیازمند لطف خدا هستم که شامل حال روحم شود و بتونم شاد باشم و آرامش داشته باشم.
آرامش و به دور از استرس :43:
برای عضو محترم بعدی از خداوند متعال عاقبت بخیری و زندگی سعادتمندی را خواهانم :203:
ان شاءالله
ممنون دوست عزیز
عاقبت به خیری وسعادتمندی چه جامع و کامل.
برای نفر بعد دعا می کنم خدایا بعد از یک زندگی با عزت و پر ثمر بعد از 120 سال ، مرگش را مرگ کرامت ، خوب و راحت قرار بده .
بسیار ممنونم بی نهایت عزیز :72: ، تا چشمم به این دعا افتاد سریع آمدم تا بردارم ، این دعا مخصوص من هست زیرا خیلی از مرگ هراس دارم
برای همه و نفر بعدی :
خدایا گرفتاری اش را رفع کن و به او شکیبایی و آرامش بده:72: