RE: اولين قدم ازدواج چيست؟
باید اعتراف کنم بنده هم هم مانند مهاجر از این شیوه برخورد ناراحت شدم
خدا رو شکر بحث های ما همه قانونی بوده و خلاف قوانین حرفی نزدیم
این بحثها کاملا با اصول و احترام متقابل داشت صورت می گرفت...
در هر حال دیگه به همدردی نخواهم امد ، نه بخاطر قهر! بلکه بخاطر ابراز اعتراضم
بی سر و صدا
خدا حافط دوستان خوبم
یا علی :72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مهاجر بینشان
شعار شما دوست عزیز این است :
به نام انسانيت که زيباترين رسم است
میخواهم آغاز یک حرکتی باشم. شاید بتوانیم بدون وابستگی، بعنوان یک انسان در کنار هم باشیم تا مشکلاتمان حل شود. مشکلات همیشه هستند و به شکل های مختلف خودشان را نشان می دهند و متأسفانه آدمی را مستأصل میکنند و گاهی هم از پا در می آورند. اگر نیاز داریم، بیاییم و از آن پردهء انکار بیاییم بیرون و فریاد بزنیم "من کمک می خواهم". ما بخاطر غرورهایمان بعضی مواقع خودمان را شکنجه میدهیم. !!!!!!!!!!!!!!! ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خیلی متاسفم دوست عزیزم برای حذف تاپیک : چرا نزد خداوند ٰ هیچ عملی محبوبتر و عزیزتر از ازدواج نیست ؟؟
(( إن وعد الله حق )) هرگز و هرگز نخواهم گذشت که واقعا بی دلیل این تایپیک رو حذف کردید ٰ دوست داشتم قبل از آن را به تمام اعضا و کاربران نشان میدادید . اگه هر خلافی حتی کوچک کوچک در آن مطرح شده بود ٰ من خودم اینجا را برای همیشه ترک میکردم .
واقعا برای شما که برای من و امثال من الگوی سایت می باشید این رفتار پسندسده نبود .
البته تا کاربری من رو قفل نکردید ٰ اینجا میام ٰ افتخار هم میکنم ٰ به خاطر دوستان عزیزی که واقعا دوست دارن همدرد هم باشند ٰ من این جو را که کمک به رفع مشکلات هم نوع خودمون باشه رو خیلی دوست دارم ٰ
سال 87 که اومدم در این جو ٰ قصد ادامه داشتم ٰ اما به خاطر مشکلاتی از قبیل دسترسی نداشتن به اینترنت و ... نتونستم ٰ ولی الان قصد دارم صمیمانه در اختیار دوستان همدرد خودم باشم ٰ و اگر کاری از دستم بر بیاد انجام بدم ٰ کاری به احدی ندارم ٰ دخالت هم در کار کسی نخواهم کرد ٰ تمام سایت و مدیریت و ... از شما هست ٰ اختیارش رو هم دارید ٰ
من دیگه پستی نمیذارم ٰ فقط به مراجعان نطر خواهم داد .
دوستدار شما : مهاجر بینشان
:43::43::43::72::72::72:
سلام
هیچ وقت پیش داوری را کار پسندیده ای نمیدانم.
کاربران همدردی اگر به قوانین آشنایی داشته باشند،یا حداقل یک بار کامل آن را مطالعه کنند،سوتفاهم پیش نخواهد آمد،
همانطور كه مي دانيد تالار گفتگوي همدردي به صورت اختصاصي روي مشاوره ازدواج و خانواده متمركز هست.تاپيك ها و پستهايي كه همسو با اهداف تخصصي تالار همدردي نباشد و از نظر مديران همدردی در روند تالار مشكلي ايجاد كند و موجب به حاشيه روي مسائل اصلي مراجعان شود در گذشته حذف و يا ويرايش شده است اما انجمن آزاد در تالارهمدردي راه حلي هست كه به اين منظور انديشيده شده است. تا هم جو عمومي و قابل دسترس تالار طبق قوانين و اهداف تالار همدردي اداره شود و هم اعضايي كه تمايل به راه اندازي بحث هاي نظري، ارسال پاسخهاي غير همسو، تجارب فردي و انتشار ديدگاهاي متفاوتشان هستند با پرداخت هزينه بتوانند به خواست خود برسند.
تاپیک (چرا نزد خداوند ٰ هیچ عملی محبوبتر و عزیزتر از ازدواج نیست ؟؟ )،همانطور که در خود تاپیک هم عرض کردم به انجمن آزاد منتقل شده است ،حذف نشده
اگر تمایل به ادامه بحث دارید ،بفرمایید
RE: دفتر مدیران تالار(سؤالات-مشکلات-انتقادات و درخواستها)
خدایا من رو از شر این دوبار ارسال شدن پستهام نجات بده! :323:
بیخودی تعداد پستهام هم داره بالا می ره! :302:
خدایا من رو از شر این دوبار ارسال شدن پستهام نجات بده! :323:
بیخودی تعداد پستهام هم داره بالا می ره! :302:
با سلام
blue sky گرامی، همانطور که مدیر محترم گفتند،شما از طریق سیستم (کامپیوتر)دیگری بررسی کنید،شاید مشکل از سیستم شما باشد.چون بنده نیز خیلی توجه کردم اما هیچ کاربری چنین مشکلی را گزارش نکرده و اصلا" موردی هم مشاهده نشده
وقتی که دوستان برای ورود به تالار مشکل داشتند بنده نیز این مشکل را داشتم،فقط مرورگر را مجددا" نصب کردم مشکل رفع شد! البته ناگفته نماند تعدادی از دوستان به تغییر در نام کاربری نیاز داشتند
به جز خانم bluesky و bahareh.v ظاهراً یک کاربر جدید با نام afsoon56 هم این مشکل رو دارد.
البته به احتمال زیاد باید ایراد از مرورگر باشه.
خانم بلواسکای شما یکبار با یک مرورگر دیگر و یا از یک کامپیوتر دیگر وارد همدردی بشوید و یک پست ارسال کنید، ببینید باز هم دوبار ارسال می شود؟
بعید می دانم مشکل از حساب کاربریتان باشد.
حقیقتش من این امکان رو ندارم که از یه کامپیوتر دیگه وارد شم!
ولی در مورد مرورگر دیگه، چشم. فایرفاکس نصب کردم و مدتی از اون استفاده می کنم و نتیجه رو اطلاع می دم.
ظاهراً درست شد، بله؟
توصیه می کنم همیشه از فایرفاکس استفاده کنید!
کلاً بهترین مرورگره! :)