چقدر خوبه که اینجوری داره پیش میره. خدا رو شکر.
در مورد خونه، من فکر میکنم باید به نظرش احترام بذاری. وقتی اینجوری میکه حتما داره اذیت میشه.
ایشالا روزای بهتر و بهتر منتظرتون هستن:72:
نمایش نسخه قابل چاپ
چقدر خوبه که اینجوری داره پیش میره. خدا رو شکر.
در مورد خونه، من فکر میکنم باید به نظرش احترام بذاری. وقتی اینجوری میکه حتما داره اذیت میشه.
ایشالا روزای بهتر و بهتر منتظرتون هستن:72:
سلام مهساجاننقل قول:
نوشته اصلی توسط روزن
خيلي خوشحالم از اينكه ميبينم به زندگي عاديتون برگشتین
به نظرمن عوض كردن خونه هم براي تو و هم همسرت بهتره
درواقع زندگي جديد رو به معناي واقعي درخونه جديدت شروع ميكني
موفق باشي:46:
سلام
روزن عزیز عوض کردن خونه برای همسرت دقیقا مثل دور کردن وسایل آرمان برای شماست و هردو این کارها باعث عدم یادآوری خاطرات تلخ گذشته است و همونطور که خودت گفتی شما هیچ وقت آرمان رو فراموش نخواهید کرد و فقط با این کار تلخی ها رو از زندگیتون دور میکنید تا به آرامش و شادی برسید .
برات خیل خوشحالم عزیزم . تو این مدت نگرانت بودم . خدارو شکر که همه چی داره به خوبی پیش میره .
این جمله ات هم که گفتی برام مهمه کنار تو باشم و کجا زندگی کردن اهمیت نداره .
آفرین عزیزم .روحیه ات ستودنی است .:104::104::104:
سلام
چقدر خوب شد اومدی. چقدر منتظرت بودم.:43:
خدا رو شکر که زندگیتون داره اینجوری ادامه پیدا می کنه .
نظر منم اینه که عوض کردن خونه تو روحیه هر دوتون تاثیر خوبی خواهد داشت. یه پیشنهاد دیگه هم دارم که نمیدونم براتون مقدوره این کار و بکنید یا نه.
بعد از اینکه خونه رو عوض کردید و وسایل رو توش چیدین یه مسافرت 2-3 روزه برید و بعد پا در خانه جدید بگذارید. فکر کنم خیلی روحیتون تغییر کنه. بالاخص اقا امید که شاید خودش و بیشتر از شما مقصر می دونه.
برای داشتن همدیگر هر روز شاکر خدای مهربون باشید.:72:
موفق باشید:72:
سلام روزن عزیزم
خیلی نگران تو و امید بودم، خیلی
خدا رو شکر که حالش خوب شده و تو هم خوبی عزیزم:72:
به نظر من هم عوض کردن خونه تو این شرایط خوبه خصوصا که امید اینو میخواد .
تو هم کار خوبی کردی که اینکارو گذاشتی به انتخاب خودش :46:
امیدوارم دیگه هیچوقت بین تون کدورت و جدایی اتفاق نیوفته و هیچ شما دوتا رو از هم جدا نکنه:323:
باز هم یبا و از حالتون بهمون بگو وگرنه نگران میشیم
در ضمن کار خیلی خوبی کردی که پیشنهادمو قبول کردی و آواتارت رو عوض کردی، این یکی خیلی قشنگه
سلام.
خونمون رو عوض کردیم و طبق گفته سیسیلی قراره یه هفته ای بریم مسافرت. بیشتر وسایلمون رو نو کردیم. مثل دختری که میخواد جهاز بگیره یه مقدار پس انداز داشتیم که بیشترش برای عوض کردن خونه رفت و یه مقداریش هم گذاشتیم برای مسافرت و برای خرید وسایل هم رفتیم زیر بار وام. کلا از اون محل رفتیم، کل خیابونای میرداماد برامون خاطره بود.
خیلی دوست داشتم زودتر بیام و بهتون خبر بدم اما شاد رو توی خونه گیر نمی اوردم :D . امروز که نرفته بود سرکار و بیچاره به خاطر کمردرد شدید هم نرفته اومدم که بهش سر بزنم اما نمیدونم چرا تا رسیدم پیشش اومدم سر کامپیوتر:322:
خب دیگه بهتره دختر خوبی باشم و برم یه کم به شادی برسم :203:
باز هم ممنونم از شما ..
روزن جان مبارك باشه
انشالله كه سال خوب و سرشار از شادي و تازگي را آغاز كني .
سلام
خیلی خوشحالم که دوباره شما و همسرتون کنار هم هستین:302:(این اشک شوقه!!)
خدایا در این سال جدید کاری کن که همه همسران(خصوصا جوون ترها) نسبت به هم عاشق باشند.:323:
سلام روزن جونم:72:
خدا رو شکر. خیلی خیلی کار خوبی کردید. همین تعریض وسایل خونه هم تو روحیه هر دوتون موثر خواهد بود.
مسافرت که دیگه شارژ شارزتون می کنه. تا با یه روحیه عالی بچسبید به کار و زندگی.
چقدر خوبه که همدیگر و دارید و این همه همدیگرو دوست دارین.
خوشحالم خیلی زیاد.
امیدوارم دیگه تو تایپیکت غمی نباشه و ننویسی.
فقط شادی و خوشحالی و عشق و عشق و عشق......:43::43:
موفق باشید:72:
روزن عزیز من عاشق تو و زندگیتم و با اینکه خیلی مشکل داشتی و خدا میدونه چقدر سختی کشیدی و حتی توی کلام هم سخته عنوان سختیهات!
ولی به شخصیتت ، غیرتت ، انسانیتت، توانائیهات ، صبــــــــــــــرت ،عشقت ، محبتت و ایمانت و وای خدای من محکم بودنت هزاران بار آفرین و صدآفرین میگم .تو واقعا لیاقت داری که به عنوان نمونه ترین معرفی بشی.
باور کن با تمام وجود دوستت داریم و از زندگیت سعی میکنیم درس بگیریم درس صبر:104::104:
امیدوارم که خدا همیشه مراقبت باشه و مراقب امید مهربونت
باور کن هروقت تاپیکتو میخونم اشک میریزم چون نهایت عشق و توی اون میبینم موفق باشید گلم:46::46::46:::43::43::43::43::43::