سلام مجدد
اتفاقا امروز داشتم سریال حضرت ایوب علیه السلام رو که قبلاً تلویزیون پخش کرده بود نگاه میکردم ،
خداوند بعد از شصت سال نعمتی که به ایشان داده بود، دفعتا همه خدمه ، ملک و زمین رو از ایشان میگیره ، ایشان صبوری میکنه و میگه یه روز بهم داده، یه روز هم ازم گرفت،
سپس ده فرزند ایشان رو به یکباره ازش میگیره، حضرت ایوب اولش کمی بی تابی میکنه ، ولی بعد پشیمون میشه، میگه خدا در اون لحظاتی که بیتابی میکردم، از یاد توغافل شدم، منو ببخش، همه چیز من از آن تو هست، هر لحظه اراده کنی می تونی ببخشی و هر لحظه باز پس بگیری, و مهمتر اینکه فرزندان من الان بهترین جا هستن، لزومی ندارد من بی تابی کنم، بلکه باید خوشحال باشم که نزد تو هستند ،
خانم wisdom معنی این دو آیه رو عمیقا بهش فکر کنید، خیلی بهتون کمک می کنه،
بقره 156» الَّذِينَ إِذا أَصابَتْهُمْ مُصِيبَةٌ قالُوا إِنَّا لِلَّهِ وَ إِنَّا إِلَيْهِ راجِعُونَ
آنان که چون به حادثه سخت و ناگواری دچار شوند (صبوری پیش گرفته و) گویند: ما به فرمان خدا آمدهایم و به سوی او رجوع خواهیم کرد
قُلِ اللَّهُمَّ مَالِكَ الْمُلْكِ تُؤْتِي الْمُلْكَ مَنْ تَشَاءُ وَتَنْزِعُ الْمُلْكَ مِمَّنْ تَشَاءُ وَتُعِزُّ مَنْ تَشَاءُ وَتُذِلُّ مَنْ تَشَاءُ بِيَدِكَ الْخَيْرُ إِنَّكَ عَلَى كُلِّ شَيْءٍ قَدِيرٌ ﴿ال عمران ۲۶﴾بگو: خدایا! ای مالک همه موجودات! به هر که خواهی حکومت می دهی و از هر که خواهی حکومت را می ستانی، و هر که را خواهی عزت می بخشی و هر که را خواهی خوار و بی مقدار می کنی، هر خیری به دست توست، یقیناً تو بر هر کاری توانایی. (۲۶)